som en boll

Åh, är det nu man ska kunna slappna av och inte oroa sig, inte ens tänka på de. var ju lätt menar jag..
tänk att bara några ord från någon kan ge snna klumpar och hjärtklappningar hos en annan. det är helt sjukt tycker jag..
men men, jag kan ingenting göra om så det värsta är fallet..

nu är det iaf helt färdigpackat, och det viktigaste uppradat på mitt golv. det som kan få en att förhoppningsvis kunna slappna av en aning. eller bara få mitt huvud att snurra ännu mer.. men det är upp till bevis sedan..

fan, det som kändes så bra, lätt och rätt. nu känns det inte längre lika bra... inte okej.. inte okej...
men jag hoppas, tror och vill..


nu är påsken nära

och därför var moffa & sigrid förbi med ett påskägg. det var ju trevligt. oså fikade vi lite thé och macka. mums! morotsbröd är ett av mina bästa!
sedan fick jag mitt "påskägg" av mamma & pappa också eftersom jag åker bort och dom så gärna vill skämma bort mig med påskpresent, och eftersom jag inte vill ha godis så fick jag ett nytt smycke till mitt Tomas Sabo armband, ett M som jag velat köpa, men inte velat lägga pengar på. så det passade ju perfekt!


fattas ju bara ett D då ;)  EMD..  haha nja! usch!


äääääggggggg

Ska ladda nu inför ett tungt träningspass (städa rummet) med tre ägg. Är så hungrig så jag mår illa. Så tre ägg till "frukost" blir nog bra. Nästan så jag gick förbi donken nu när jag var på stan med Linn, men icke sa nicke. Magen putar ut så jag knappt ser mina egna fötter, så inge hamburgare för denna "lilla" dam inte.
Ja, så nu väntar ägg, städning och sedan packning. För imorogn vid nio drar vi vidare mot friluftslivet, skoter och pimpling. Kan bli riktigt bra tror jag! Och för att inte glömma dansen på lördag (hahhhah) kan också bli riktigt bra!
Kartan står ju och väntar snällt bredvid sängen min, inte för jag vet hur jag ska lyckas få i mig den men är ju aldrig fy skam om man får med sig ett gäng hem heller!


slutkörd, hehe

ja, har precis kommit hem efter dubbel körlektion.
helvete vad trött jag var när jag klev upp imorse, eller snarare när jag klev upp för att klä på mig och sedan lägga mig och sova tills det var fem minuter kvar tills jag var tvungen att gå, så jag hann borsta tänderna och ta på mig skorna!
gick ganska bra att köra trots att jag satt o gäspa och tröttklia mig överallt. haha! vi överlevde ju och ingn kom till skada. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, sedan ska jag lägga mig och vila lite tills Linn hör av sig efter hon har lunchat, så ska jag ner på stan och uträtta lite ärenden med henne.
men som sagt, nu en välbehövd dusch!

jag visste väl det



där har vi det!
så nu har jag och mammsen försökt lägga upp en plan.
vi får se hur det gåt dock.

men nu tänkte jag slå på en film, blir seven, en lite äldre film med fule brad pitt, som sägs ska vara spännande. Sedan borde jag nog sova om jag ska upp och ha körlektioner klockan 07.15.
men först och främst ska jag hämta en flaska med vatten och borsta tänderna med min ny tandkräm. upp till bevis! - redan efter första var det!


när ska jag få fingrarna ur arslet som jag brukar säga..

.. och börja använda mitt egokort, mina träningskläder min mamma varit snäll och köpt till mig! när 17 ska jag börja inse att det här är ohållbart. Trodde jag hade förstått det idag när jag provade en sååå fin bikini och nästan slog sönder spegeln när jag såg min egen spegelbild. Men så föll man än en gång för fresetelsen och det blev lite pizza.. eller för mycket pizza för mitt eget bästa skulle jag nog vilja säga.
Nu sitter jag här nysolad och full av ångest. Äckligt luktar jag också! Har iaf sagt åt mammsen som fortfarande håller fast vid påskäggen, att jag absolut inte vill ha godis i mitt. Jag är egentligen inte så förtjust i godis, eller jo choklad! Men de få gångerj ag är sugen på smågodis äter jag fyra sedan skriker hal min kropp nej. Jag är mer för fett än socker! .. tyvärr!

Och nu är det ju som nämnt påsk till helgen.. åker ju till safinas stuga, där lär man ju tydligen nte gå ner i vikt iaf.. blir tydligen mängder med mat.. och sedan lite öl förståss. Men efter det får jag sätta igång, är ju faktiskt inte överdrivet långt till sommaren. Och fortsätter det som det gjort kommer jag sita in och blekna bort hela sommaren!
men jag får nog ta och börja i min egen takt, skippa allt ätbart och leva på PM istället om jag nu känner att suget tar över. Det har ju faktiskt funkat förr. Och självklart ska ju mitt kort användas då, och mina få små muskler som snart förmultat bort!
Synd att man inte alltid kan vara så motiverad som jag är nu, och så säker på att jag kommer klara det! Borde nästan ta kort på hur jag ser ut och sätta upp och bära med mig överallt. Då ska nog motivationen hålla sig fast!
Eller om jag håller fast vid tanken på att jag har 25 jeans som ligger och ruttnar i kläkammaren som jag inte får på mig.

nä nu jävlar!

men till dagens bravader..
sov ut länge idag, och drog sedan till körskolan för deubbellektion som jag tidigare nämnt. Gick faktiskt bra, och imorogn har jag också dubbellektion, dock 07.15, så får se om det går lika bra då. är ju smått tveksamt, då jag inte lät ha vaknat till ordentligt, så då är man nog en aning farlig på vägen.
annars har jag bara varit en sväng på stan, lämnat tillbaka skor och köpt en tröja, och lättlurad som man är har jag köpt en ny tandkräm, pepsodent white now. som sägs vara "kliniskt bevisatt, omedelbart vitare tänder, efter endast en borstning" så upp till bevis nu! Inte för att jag har så hemskt gula tänder, men ska bli spännande att se om de blir någon skillnad, man har ju som hört olika kommentarer om den. så nu får ja se till att nte slarva, morgon och kväll ska det vara! även helgdagar!
nä, nu orkar jag inte skriva mer, och ingen orkar väl läsa mer om mina ointressantheter (vad?) så jag sk nog gå och smörja in mig en massa eftersom jag fått både värmeutslag och bränt mig under min lilla vistelse i kärringgrillen!

hej hopp



what you feel is what you are and what you are is beautiful

gud vad jag älskar att köpa onödiga men billiga saker! (även om allt bara är SKIT)  
har just handlat lite från hong kong!
fem armband, en klocka och ett minneskort på 16 GB.
129 kronor betalade jag för det. sved ju faktiskt inte allt för mycket måste jag säga.
även om jag egentligen borde hållt i vart enda öra hårdare än någonsin.
särskillt om jag ska kunna tatuera mig inom snart framtid.
men förhoppningsvis får man några slantar till det i födelsedagspresent.
är ju faktiskt inte så långt tills dess. tre veckor och två dagar närmare bestämt!

men nu så här alldeles för sent tänkte jag slå på en film, journey to the center of the earth (tror jag den heter), som jag fått som tips för ett tag sedan. dricka lite PM och sedan sova faktiskt. Så jag kommer upp ett tag innan jag ska köra, så jag inte somnar på ratten! men det borde jag väl lyckas göra, kör ju ändå inte förrän 12.50. så då kan ni ju passa er!

annars, godnatt gott folk!


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Hoppas jag gjort ett klokt beslut..
Kändes behövligt, men känns redan lite tråkigt. även om jag tror att gör oss alla väl..
..även om det inte slutade i världens bästa stämning alls.. tyärr.
det kan ju i vilket fall som helst inte blir sämre..!


Veckans planer då, har körlektioner imorgon och körlektioner på onsdag. Sedan åker jag nog till Safinas stuga över påsk, känner verkligen att jag måste ta mig härifrån innan jag ger upp helt och hållet! Åker antingen på onsdag eftermiddag eller torsdag förmiddag som det ser ut nu. Sedan kommer jag nog hem antingen måndag eller tisdag, har ingen koll på det heller faktiskt. vet inte ens hur jag ska ta mig hem faktiskt. i värsta fall blir man kvar tills safina ska hem efter tolv dagar, men så länge kommer jag nog inte överleva friluftslivet. äger ju inte ens ett par långkalsonger för sjuttsicken!
Aa, men som sagt, ska väl bli skönt att få ta sig härifrån ett tag, är ju inte allt för ofta man tar sig härifrån. Vi ska iaf pimpla, dricka öl, dra åp dans i Laxsjö(?) om jag inte minns helt fel och åka skoter tills jag ramlat och slagit ihjäl mig halvt. Så vi får se vilket skick man tar sig hem i! Bara vi inte åker på vattnet säger jag, med tanke på förra året när det slutade i tårar då jag trodde jag stod på sjöbotten, hahah. tur man kan skratta åt det så här i efterhand iaf!

Ja, men imorgon är det iaf dags för att köra igen, dubbellektioner! Idag hade jag en enkel och det börjar gå vägen faktiskt. Så efter imorgon hoppas jag det känns kanon! För sedan har jag ju en dubbel på onsdag också innan det blir ett långt uppehåll från körskolan, då ja ska passa på att dra med pappsen och köra förhoppningsvis varje dag jag är hemma.
Tänkte försöka ta mig till kärringgrillen imorgon också och få lite fuskbränna! Fast den här gången ska jag undvika att buta ut ryggraden eller vad jag nu höll på med förra gången med tanke på att jag har en vit rand efter nästan hela ryggraden!

Annars ska jag och safina shoppa nödvändigheter till vår lill resa, det får bli torrschampospray eller vad det heter, intimservetter, sminkborttagningsservetter och deos i mängder, man är ju renligheten själv där uppe i snöskogen! ordet dusch existerar inte i vår värld där! hahah eller?

nä en film kanske innan man bäddar ner sig och laddar för körning imorgon!
godnatt!




what you feel is what you are and what you are is beautiful



Godmorgon...
jag lever..
är sugen på fett och tio liter dricka.. i alla dess smaker..
annars äre väl ingen fara på mitt mående, förutom lite personliga saker. men det är väl som vanligt det.. eeh

nu blir det en soft söndg med bingolotto och DRIICCKKKAAAA!!

dansa min docka

Taddaaaaa... fortfarande laddad för kvällens bravader!
Synd bara att alla är så mycket  segare än vad jag är så man måste vänta flera timmar!

Blir förfest hemma hos Ålen, sedan har jag ingen aning om hur planerna ser ut, om det ens finns några. Jag följer strömmen helt enkelt.
Har iaf syndat och laddat upp inför morgondagens bakfylla med en portion med maxat, riktigt bra basmat innan det äe dags för "alkoläsk" ;) haha!
Känner faktiskt att humöret är på topp, och hoppas det förblir så!
Nä nu svammlar jag, tror det är bäst att ringa runt o hetsa på folket nu så det blir nån fart på dom! jävla blyfötter!


mmm, MAAAAX..


what you feel is what you are and what you are is beautiful

När ska den fina våren och den varma sommaren komma?
Börjar bli less på slask, snö och regn nu. Det förstör. Helt otroligt att vädret kan påverka en så mycket.
Jag bir helt orkeslös av det här gråa trista vädret.

Har iaf tänkt mig att ja gska orka ta mig ner och sola idag, innan jag ska hem och duscha och göra mig iordning för kvällen. Känns som om det kommer bli en himla trevlig kväll! Det enda som tar emot är pengarna, jag borde spara varenda krona! Men det är jag riktigt dålig på numera, eller har iofs alltid varit men nu är det värre än någonsin!
men samtidigt måste man ju få unna sig saker ibland också!

funderar på om man ska ta sig i kragen redan nu, så jag har det gjort! Lär ju bränna mig som vanligt, men det är smällar man får ta. ska man vara fin får man lida pin!


på väg hem från barcelona 2007(?)


what you feel is what you are and what you are is beautiful

En lugn fredag, och ändå har man huvudvärk. det är ju inge vidare.
blev ju en fika på stan med anna, jocke och linn. köpte mig även ett par svarta jeansleggins. Skönt att kunna ta på sig nå annat än vanliga leggins eller strumpbyxor känner jag. Provade ett par chinos också, men dom satt som nå pös på mig, så det bidde inge av.

Efter stan drog jag hem och tog mig en liten tupplur, mycket välbehövd, var grymt trött. Sedan hade jag planerat att plocka lite på rummet, men dum som man är fokuserar man på annat, och det sluta ju som de sluta. drog sedan till linn där vi kikar lite på tv och såg på dokumentären om de stackars flickorna som blev våldtagna i bjästa(?) och våldtäcksmannen blir hyllad. grymt hemskt tycker jag, och helt sjukt vad vuxna människor kan slänga ur sig. helt jävla sjukt. vi människor är ju fan nte klok på många fläckar alltså! hua!

nu är jag iaf hemma, och är svintrött och har ont i huvudet, men känner ändå inte för att lägga mig. så får nog bli någon film, eller serie eller kanske lite farm frenzy! haha!

imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, var sugen att kolla på fotboll, men vette tusan! verkar inte vara någon annan som är sugen heller satt, sen lär det ju vara riktigt skitväder, så suget lär ju försvinna imorgon vilket fall som helst! Är ju också grymt sugen på att åka till birsta och handla lite. vilket jag absolut inte borde egentligen, eftersom jag är fattig som en kyrkråtta och åker till vemdalen om mindra än en månad, vilket jag inte heller har råd med egentligen, men på nå konstigt vis brukar ju sånt där kunna lösa sig!
På kvällen är det iaf planerat utgång, nå hemflyttsfirande för anna. Kan bli trevligt, får hoppas jag mår bättre imorogn bara, är rädd att jag börjar bli sjuk.. lillebroren min har ju varit hemma nu flera dagar och kan knappt prata för han är så slemmig och förkyld. tror jag! haha! men jag håller tummarna och hoppas på att jag förblir frisk. eller ja, så frisk jag nu kan vara!

men nu ´har jag skrivit allt för många onödiga rader här så det är nog dags för mig att sluta. så godnatt med er!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

åhååå vad jobbigt. vad ska man göra.. jag känner mig lite så liten idag..

och jag är trött, trött trött trött...
vet inte varför ja skulle skriva, tänkte slänga ut lite av mina dåliga känslor, men det vill sig som inte..

I'm not bitter But I've seen Better days

Nädå, idag är en ganska bra dag än så länge. Även om det var kämpigt att ta sig upp imorse och iväg till körskolan. Men det gick hyffsat smidigt iaf. Dubbel körlektion idag också, och det går framåt. Men inte i den takt jag vill dock, ja vill va världens bästa bilförare nu idag på stört!

Anna ringde för en tag sedan och frågade om jag ville ta en fika med "dom" på stan senare, vet dock inte vilka dom är, men självklart ville jag det! Kan ju inte sitta här och ruttna som sagt. 
ja, så man kanske ska ta och sätta igång med uppfräschandet! känner mig som inte överdriver fräsch och fin just nu. men det kommer det också.

ha det gött!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

Nu har jag suttit här och väntat på att Liza ska bli redo för en stadsrunda som vi nu hade bokat in. Har säkerligen suttit här redo att gå i över 45 minuter nu. Men som vanligt har kvinnan bly i skorna och kommer ingen vart utan är segast i hela vida världen.  Så nu hoppas jag någon sätter eld i baken på na så hon är klar någon gång!
För att sitta här går en bara deprimerad, det är grått ute och det snöar! kan det bli värre?
Så då kan man gå på stan, byta skor, kolla kläder, kanske råka köpa sig någonting man egentligen inte har råd med och låtsas att livet leker. Ja, jag gillar den leken! Livet-leker-leken.. he he!



Nä, ja fördriver tiden med en såndär värdelös lista så länge..


Nämn något som gjorde dig glad igår: Att liza följde med o åt middag med mig på Coffé House, gud så jag hade sett fram emot den där salladen!
Vad gjorde du kl 08 i morse? Jag körde bil.
Vad gjorde du för 15 min sedan? satt o glodde på skärmen ungefär som nu
Det sista du sa högt? hejdå
Det senaste någon sa till dig: hejdå
Vad har du druckit idag? lite mjölk
Vad var det senaste du åt? en del av en grov smörgås
Vad var det senaste du köpte? två körlektioner
Vad är det för färg på din ytterdörr? brun
Vad är det för väder hos dig nu? Det är ett förjäkla dåligt väder. snö och gråhet
Godaste glassmaken? blåbär
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? både och, beror på vad vi snackar för kärlek
Sover du tungt? nja, det händer
Drömmer du mardrömmar? ja, jämt nu för tiden
Trivs du med ditt jobb? det skulle jag nog göra om jag hade haft ett
Favoritklädsel? leggins o t-shirt kanske.. eller mjukisar
Favoritlåt just nu? lady gaga - speechless
Vad ser du om du tittar till höger? en spegel som visar toppen av mitt huvud
Vad gör dig glad just nu? just nu, ingenting.
Vad ska du göra härnäst? dra ner på stan en sväng, om liza blir klar vill säga
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Sådär..
Favoritgodis? är ganska inne på choklad just nu
Kläder just nu? svarta strumpbyxor, svart kjol, vit&svart randig långärma tröja
Sommarplaner? inga
Hur många kuddar sover du med? fem
Morgon eller nattmänniska? natt
Vad är viktigast för dig? det vet jag inte längre
Är du kittlig? jodå, lite
Snarkar du? vad jag har fått höra så ja
Stjärntecken? oxe
Äckligaste insekten? alla
Stökigt el välstädat? gillar städat men har det stökigt
Vad längtar du mest efter just nu? sommaren möjligtvis

what you feel is what you are and what you are is beautiful

 

Precis kommit hem från körskolan. haft en dubbel körlektion, gick väl sådär. blir så omotiverad när inte allt går perfekt. visserligen är det andra gången jag är dr och kör. men iallafall. men ska dit imorgon igen, och jag hoppas det går strålande då!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. funderar på att vila lite, kunde som inte riktigt somna inatt, så blev inte tillräckligt många timmars sömn för min del! Så jag känner mig en aning sömnig faktiskt. Sedan funderar jag på om jag ska ta mig i kragen och gå ner och byta mina skor faktiskt. Innan det är för sent!

ja, men nu ska ja hälla i mig nån liter vatten, för är så grymt törstig hela tiden! sedan ska ja försöka ta mig en tupplur och hoppas på att liza hör av sig om några timmar. hejpa!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

otroligt less nu. på allt!
undra när man ska få vakna upp en morgon och inte känna att man hatar allt och alla..

just nu vill ja bara ställa mig på världens högsta berg, skrika och ramla ner och bara känna vinden försöka hålla mig kvar uppe och sedan bara blä! fan vad jag hatar allt!
fan, kör över mig och låt mig hamna i koma fram till sommaren. orkar inte med allt nu.

får se hur jag gör med allt. just nu funderar jag på att gräva ner mig tills solen lyser och värmen är här, det brukar ju kännas lite bättre då.

inte långt tills man fyller år heller, önskar att de var flera år kvar så folk kanske växt på sig lite. nu kanske fel personer tar åt sig eller så inte. men så känner jag iaf

nä snart ska man väl bädda ner sig här i fängelsehålan och försöka få sig någon sömn innan man ska upp och köra imorgon. heh..


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Gud så trött man kan vara då! och seg med för den delen...
Ska iväg på risk 1 utbildningen på körskolan om en timme och tjugo min. känns inte över drivet roligt måste jag säga.. sitta iflera timmar och lyssna på någonting som är så självklart så jag vet inte vad!

Gårdagen var ju minst sagt lite speciell. Ja och Liza impulsåkte ut till Ikea för att hon skulle handla lite, men det blev ganska mycket köpt. Det ar mattor 2,1 meters långa gardinstänger, bort och gardiner och världens största tavla, ja allt för mycket helt enkelt med tanke på att v skulle åka buss med alla grejer också! Efter många om och men fick tillslut hem alla grejer till Liza. Dock struntade hon i att köpa verktyg, så hon skulle låna sånna istället, men det blev inte av medan ja va där, så vi drog till ålen istället och tog det lugnt där!

Ikväll blir det bara lugnt för min del, kolla hockey och sova, med tanke på att jag måste upp innan tuppen imorgon, eftersom jag har körlektion kvart över sju. Så då bör ni passa er, för jag lär inte ha vaknat till ordentligt den tiden!

men nu ska ja försöka få ordning på mig själv. så sjuuuuukt omotiverad! men måste man så måste man!
ha en bra dag!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Klockan är inte ens tio och jag har redan hunnit gå en långprommis. Hur duktig är inte jag! Trots att kroppen skrek nej och motivationen var på noll, skulle jag iväg till eniro på hastighelstest klockan halv tio. När jag väl bestämt mig för att ta mig dit iaf, så var jag instöällt på att hoppa på bussjäveln. Men är jag väl börjat gå kändes det grymt onödigt så fick bli en promenix iaf. Och även tillbaka. Men det tog på krafternsa, efter en natt med dålig sömn, blev säkerligen inte mer än två - två oich en halv timme, så är jag ändå förvånansvärt pigg just nu.

Så undra vad dagen har att erbjuda. Tror att jag ska plugga lite teori med tanke på att jag inte gjort det på några dagar nu, och det är ju inte allt för långt borta. Sedan ska jag nog ner på stan en sväng och träffa Jocke och Anna och sedan färga annas hår. Men nu först och främst, lite frukost!


What you feel is what you are and what you are is beautiful

Det här är smärtsamt. Mina känslor slits åt olika håll, och jag måste bita ihop för att inte göra bort mig. För att inte skrika ut precis vad jag känner, eller bara lägga mig ner och ge upp. Ibland känna det så nära, men känslan får mig att fortsätta. Ibland hoppas jag att jag aldrig mer ska tycka om, bry mig om eller ha känslor för någon fler människa här i världen. Det gör en mest bra ont. Men samtidigt vet man ju, att när allt är bra är det ju så jävla bra. En så underbar känsla. Men det känns grymt långt bort just nu. Och saknaden är så stor, och ensamheten tar över mer och mer för varje dag som går. Och nu har dethänt någonting, och jag står ensm ovetandes kvar med endast skulden med mig. Vilket ben ska man nu stå på, var ska jag vända mig nu? Åh det är så frustrerande just nu. Och jag skulle kunna göra vad som helst för att börja om från början. Så det kunde bli så bra som trodde och hoppades på. Men nu kan jag bara drömma om det och försöka hålla hoppet uppe.. Nu kan ja bara sitta här maktlös och vänta på svar, som kanske aldrig kommer. Men vad ska man göra.. Det gör ont men jag hoppas..

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Det känns som om det händer så mycket nu. Nästan för mycket. Mycket känslor och kaos, saknad och tjaffs.
Men det finns väl sånna tider i allas liv antar jag.

Har iaf varit ner på stan och lämnat tillbaka två par skor som gått sönder. Och det gick bra, blev ett par nya likadana klackisar, men funderar på att byta dom, och sedan ett par tygskor istället för kängor. Sedan skulle vi gå och träna, men det dök upp nå annat.

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Ge mig sommar sommar sommar!
Sommar med värme och sol så man kan få lite färg på kroppen och knoppen!
Jag vill va brun,gå med bara ben, ligga på stranden och äta glass och bara vara!
Ja hu underbart är det inte med sommar egentigen!
UNDERBART!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

Det här är en stor dag för mig. Jag har jeans på mig. de tär hur länge sedan som helst som jag hade ett par tighta jeans på mig, även om dom här jeansen inte brukar sitta såhär tight på mig, så har jag ju iaf fått på mig dom. Det är ju ett steg i rätt riktigt, undra bara hur lång tid detär kvar tills jag kan få på mig mina resterande typ 24 par..
Till sommarn borde jag nogkunna det. Om jag inte ger upp träningen.. Fårnog lbi lite gym imorgon för att hålla motivationen uppe innan jag tappar den helt!

Nu ska jag iaf platta håret, fräscha till mig lite och ta reda på lite kläder som ligger här och var innan jag ska umgås med Liza och Safina ikväll! Får se vad vi hittar på!

har förresten fått en charmig blodblåsa på läppen.. jätteäckligt! går inte att få bort den heller.. typiskt!


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Är otroligt slö idag känner jag, men måste verkligen göra ett ryck snart, ser förhemsktut här inne och jag måste verkligen städa. Jag kan inte sätta ner foten någonstans iprincip utan att jag kliver på någonting! Sedan måste ja hoppa in i duschen också, bli lite fräsch! Måste ta mig i kragen och göra någonting ätbart också, magen kurrar som om jag hade ett odjur där inne. Och självklart går maten först, haha! Det är ju för illa!

Ikväll är det tänkt att jag ska vara med Liza, hon ville göra nå kul, så vi får väl se vad det betyder. Själv är man typ pank och det är hela två veckor kvar tills man får in några pengar.. så vi får väl se hur mycket kul man kan hitta på utan pengar!  





Would you give it all up?
Could you give it all up?

If I promise to you boy
That I’ll never talk again
And I’ll never love again
I’ll never write a song
Won’t even sing along

I’ll never love again
So speechless
You left me speechless, so speechless
Why you so speechless, so speechless?

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Vad jobbigt det är när klockan är som nu halv tre på natten och jag inte riktigt vet vad jag ska göra av mig själv. Jag borde ju självklart gå och lägga mig, men jag vill inte. fast jag är trött. jag ville kolla på film, men orkar inte leta reda på någon så suget försvann. Jag hade tänkt plocka undan lite på rummet, men det orkade jag heller inte med. istället sitter jag här och lyssnar på lady gaga - speechless på repeat och knåpar sönder nagelbanden. inge vidare det. det vide ochser förjäkligt ut nu. dum & dålig ovana.
nä man kanske ska ta och göra sig i ordning och försöka sova istället, så man kommer upp imorgon i hyffsad tid.
godnatt.


what you feel is what you are and what you are is beautiful



I can’t believe what you said to me
Last night when we were alone
You threw your hands up
Baby you gave up, you gave up

I can’t believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Could we fix you if you broke?
And is your punch line just a joke?

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

I can’t believe how you slurred at me
With your half wired broken jaw
You popped my heart seams
On my bubble dreams, bubble dreamsa

I can’t believe how you looked at me
With your Johnnie Walker eyes
He’s gonna get you and after he’s through
There’s gonna be no love left to rye

And I know that it’s complicated
But I’m a loser in love
So baby raise a glass to mend
All the broken hearts
Of all my wrecked up friends

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless so speechless

I’ll never love again,
Oh friend you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

Hooow?
Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

And after all the drinks and bars that we’ve been to
Would you give it all up?
Could I give it all up for you?

And after all the boys and girls that we’ve been through
Would you give it all up?
Could you give it all up?

If I promise to you boy
That I’ll never talk again
And I’ll never love again
I’ll never write a song
Won’t even sing along

I’ll never love again
So speechless
You left me speechless, so speechless
Why you so speechless, so speechless?

Will you ever talk again?
Oh boy, why you so speechless?
You’ve left me speechless

Some men may follow me
But you choose “death and company”
Why you so speechless? Oh oh oh

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Bite Line och förfest igår hos Liza, en sväng ner på svensson sedan hemgång för min del. Vilket var riktigt skönt idag när man mådde riktigt bra. Så fick bli en sväng till nordic nu i eftermiddags och kolla på lite fotboll, lillebrorsan spelade, men gick väl tyvärr inge vidare för han och resten av kubarna. men men, kul o kolla lite ändå.
Och så har man ju sparat sig tills ikväll, hur nu det blir! Jag och Liza tänkte iaf dricka lite öl och dra ner på stan tydligen. Liza är sugen och jag lär ju känna suget efter ett tag jag med.
Men nu ska jag ta och sminka mig, byta om och sedan möta upp kvinnan på OK innan vi drar vidare till henne, och sedan får vi se var det bär av.

ha en trevlig kväll!


SBK - Smurfarnar BollKlubb
"Fotboll är livet, FOTBOLL"




what you feel is what you are and what you are is beautiful

fan vad jag hatar allt
hatar allt
hatar allt
det räcker inte med ett halvtaskigt slut
utan efter det också...

jag orkar fan inte...

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Vilken vecka det har varit ändå, om man jämför med den senaste tiden när man bara varit lat och inte gjort någonting alls.

Men hittills den här veckan har jag hunnit vara på anställningsintervju, varit på lernia, tränat, sjungt kareoke på daltons fdm gånger med liza, skrivit in mig på körskolan och bokat två körlektioner, gjort synundersökning.. ja det kanske inte låter mycket för an annan men för mig är det mycket! hahaha!

Och nu har mitt och kickis smink kommit så vi ska dra oss mot skönsmon för att hämta vårt stooora paket! Så sen kommer man hem 11 sminkprodukter rikare! Underbart underbart!

Annars är det ju som det är, tomt och ensamt, men fullt upp på annat håll. men man kan ju inte låta bli att sakna allt, iprincip hela tiden ändå.
men nu ska jag ta och klä på mig och föna håret innan det är dags för en promenad och paketöppning. som rena rama julafton!


What you feel is what you are and what you are is beautiful

Saknad!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Do you eat pastaaa?

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Idag har det varit en lång dag. Men ändå har den gått ganska fort!
Klev upp tidigt imorse, drog iväg på intervju, drog direkt till ego för att träna sedan vandrade jag upp för alla backarna upp till kicki där jag fick lunch o vi kollade på SATC, sedan vandrade vi vidare ner till Linn där vi kollade på lite tv innan jag och kicki skulle vidare till Helex och träna. Det blev Core.. PowerCore.. fy helvete, jag orkar ingenting! Men ma gr ju så gott man kan!

Nu är jag iaf hemma och tänka sno ihop någon middag eftersom familjen är hos morfar ikväll o äter. Sedan ska jag ner till Liza osm var sugen på öl, får se om det blir en liten sväng ner på stan också, men jag ska ju upp tidigt imorogn också för att vara borta på Lernia imorgon klockan tio, och förhoppningsvis orka träna efter det också! Och sedan blir det Indoorwalking (haha, hette det så, eller hittar jag bara på nu?). Lär ju vara död efter det.

Justja......... inget paket idag heller! så får hålla tumarna för imorgon!
hoppas hoppas hoppas


what you feel is what you are and what you are is beautiful

askyr när klockan gör så här. låter tiden bara springa iväg.. jag blir deprimerad. man hinner ju banne mig ingenting!

Tänkte iaf snabbt göra mig i ordning nu, bädda ner mig slå på en film, försöka sopmna fort för att sedan lyckas ta mig upp imorgon.

ja, så nu ett stort glas pepsi max och film! det värsta är att det kommer ta tid för mig att välja vilken ja ska se.. ååh, mer tid tack!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

Oxen.

Alla har väl hört talas om lata oxar och just nu verkar du vara ett typiskt exempel på en. Du är väldigt tillbakalutad och inne på livsnjutning i alla dess former. Det är ett väldigt fokus på ditt kärleksliv, osm har alla förutsättningar att nå nya, oanade höjder den närmsta tiden. Viktiga beslut är det klokt att vänta med att fatta till i början av mars. Just nu är du alldeles för velig för att komma fram till något vettigt.


what you feel is what you are and what you are is beautiful

JAG VILL HA MITT PAKET!
jag och kristin beställde ju smink förra veckan från e.l.f och det borde komma nu vilken dag som helst! och jag verkligen lämngtar känner jag.
Hoppas bara på att det är bra. Elva produkter har jag beställt och när jag får dom, kommer jag slänga mig på alla och prova och prova! Kan jag sitta där med min tomma plånbok och förhoppningsvis vara vacker i mitt nya spackel ;)


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Ännu en lat dag har passerat. Har faktiskt inte varit ut genom dörren idag ens. Grymt dåligt av mig! Men lite nytta har man lyckats göra iallafall. Duschat, lagat middag och nu ska ja snart ner och ta upp det sista från tvättstugan!
Blev inge upp med tuppen och tvätta heller, och inte tog ja mig o träna heller. Fy vad hemsk man är egentligen!
Men imorgon har jag iaf lite planer. Upp i tid, lite att fixa sedan vare inte mycket mer att planera, men någonting kommer jag nog hitta på eftersom jag ska upp sisådär vid halv niotiden.. senast!

Nä nu ska ja nog fördriva tiden med den här hyfsat lama listan man fått över sig..



ALLMÄNT...
Namn: du kan kalla mig Elin
Piercingar: nej
Tatueringar: ja, en än så länge, fler kommer när pengar finns
Längd: ungefär 161
Skostorlek: ibland 36 ibland 37
Hårfärg: blonderad
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA!!
Tycker andra att du är attraktiv: det får du fråga dom om
Vilket shampoo använder du: Det är olika
Vilken parfym använder du: Escada eller Britneys just nu
Vad är du rädd för: att förlora nåon osm står mig nära.
Gillar du att tvätta: nä, men nu är jag snart klar.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jodå, det gör jag!


SENASTE...

Film du hyrde: kan nog ha varit en skräckis.
Film du köpte: Twilight, eller ja fick med den i en tidning, men det tycker jag räknas iaf!
Låten du lyssnade på: Lyssnar på Lady Gaga - Paparazzi nu.
Låten du hade på hjärnan: Minns inte, just nu nynnar jag på den ja lyssnar på
Personen du ringde: André
TV program du tittade på: Svenska Hollywoodfruar!
Personen du tänkte på: Maria Montizami eller vad hon heter hahah!


FAVORIT...

Mat: Har många favoriter! Men just nu är ja grymt sugen på Bite Lines Tacobuffé
Låt: Hallelujah, just nu justin timberlakes version
Sak att göra: hm, kramas är bra härligt haha!
Sport: Fotboll
Dryck: Pepsi Max eller Portello för tillfället
Kläder: Legging och klänning. Fast saknar att använda jeans också.. hm.
Film: The Notebook
Bil: det vettefan


ANTAL...

Gånger du varit kär: tre kanske.
Gånger ditt hjärta brustit: en miljon nä jag vet inte ja.
Hjärtan brustit på grund av dej: inget kabske.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några stycken
Ärr du har på kroppen: vem fan har koll på det?


SENASTE...

Bok du läste: Började läsa typ trettio för säkert ett år sedan snart, men har inte lyckats ta mig igenom den än.
Personen du fick mail av: säkerligen nå reklamskit
Personen du fick brev av: ingalill björklind
Personen du fick sms av: Kicki
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i lördags tror jag


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: det nämnde jag längre upp på sidan
Var det kul: inte överdrivet
Hur tidigt stiger du upp: olika varje dag
Gillar du att slåss: nä det gör jag inte
Vad ska du göra ikväll: bara vara hemma o ta det lugnt och sova

Är du seriös: ja
Vad är du allergisk mot: Kiwi
Var har du ont: ingenstans just nu
Använder du hårspray: ja det händer
Kan du stå på händer: kan ja säkert
Favorit serie: följer ingen nu, så ingen just nu


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: nä inte direkt
Är du glad nu: Varken eller
Var du glad igår: det minns jag inte
Känner du någon som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: musik
Stockholm är: väl en fin stad.
Göteborg är: en stad jag aldrig varit i
Kan du sjunga: kan ja väl
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: inget av de. eller isf makaroner, o de till carbonara!
Ett land jag helst vill besöka: oj, det är många det. usa, thailand, tokyo, grekland, italien, indien, afrika, ölveraaalllt.
Ska bli skoj: att en vacker dag få ta sig härifrån.
Ska inte bli skoj: att bli gammal o skruttig
Sparar till: min överlevnad
Väntar på: sommar sol värme och lite kärlek
Pålägg som gäller: äter inte mackor så ofta
Dagens dryck: soda stream jordgubbe


åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

nä usch
nu vart det bara jättejobbigt
vet inte vad som hände..
..känns som om luften gick ur mig och allt känns bara jättejobbigt..
usch, ja bli bara så ledsen..
sjukt jobbigt när det kommer bara sådär också..
.. och man inte kan stoppa det
usch!


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Oscarsgalan inatt. Höll mig vaken iprincip hela tiden. Jag kicki och evelina kämpade oss igenom natten.. eller hur var det nu egentligen kristin? Ja, hon somnade ju sisåsdär vid tvåtiden och vägrade vakna. Men men, hennes val!
Idag sov vi ut, klev upp ungefär halv ett och jag förflyttade mig ner till vardagsrummet där Evelina och Kicki satt i varsin soffa. Evelina drog sig hemmåt och vi bestämde oss för att det var dags för lunch och film.
Det fick bli en av filmerna från oscarsgalan, The Blind Side, hette den om jag inte minns helt fel. Riktigt bra film iaf.
Drog hem vid fem och har varit hemma sedan dess och egentligen inte gjort mycket alls. Kollat lite på volontärarbete, men jag vette tusan. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, lär ju sitta här och kika runt lite sedan kanske man ska slå på en film. Ja, vi får se helt enkelt. Ska ju upp med tuppen imorgon och tvätta. Såg ju nu att det var slut på rena trosor och vill ju helst undvika att köra en italienare, eller en Erika Johnson kanske man kan säga..
Hade ju egentligen planerat träning imorgon klockan tolv med Kicki, men får väl försöka ta mig till Ego senare på dagen istället. Mina trosor går före!
Och ingen bio med mamma blir det imorgon heller, vi hade ju planerat att se på Valentines Day, men självklart!!! har den slutat gå. Idiotbiorgaf!

Nä, tack och godnatt!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

så här pigg är jag idag. Och inte fick man sova ut heller, släkten är här nu och grattar lillebror och jag vill bara sova. huaaaaaaaaaaaaaaaaaa


what you feel is what you are and what you are is beautiful

vina och svina?
ja, vin står på kvällens schema iaf! Sedan vet jag inte mycekt mer.
Typiskt att allt ska hända på samma kväll. Det är sällan man är på fest och sällan man är på förfest med mycket folk. Men just idag är man bjuden både hit och dit. Får se om man lyckas ordna så man hinner med de flesta!

Annars idag blir det lugnt, bara vara hemma, äta tacos och ja bara vara! Försöka planera kvällen helt enkelt.


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Godnatt gott folk.

Kom hem för kanske en halvtimme sedan från Kicki där jag spenderat halva kvällen.
Först och främst vart det basket, dragons vann, och det var ju trevligt, sedan fick man en ros också, det gjorde en ju inte på sämre humör! Den är dock kvar hos Kicki, så varsegod! Efter basketen åkte vi hem till kicki och kollade på film, American Virgin hette den om jag inte minns helt fel, sämre än vi trodde, men fungerade. Sedan har vi bara suttit i flera timmar och surrat och skrattat åt det mesta faktiskt, tills jag kände att det var dags att gå hem. Men blev snarare en joggingtur hem, eftersom som den lilla fegskit man gått och blivit inbillar sig att man är förfölj hela tiden och att någon ska komma och ta en så får man springa. Sedan berodde det nog på en full blåsa och ihjälfrusna lår också.

Men nu tänkte jag spela lite treasure madness och sedan sova. Om jag inte slår på en film, men jag borde sova, för det är ju en dag imorgon också. Sov Gott!


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Slappa slappa dag.
Och slappare blir det.
Idag såg jag Bröllopsfotografen, den var ganska bra. Säkert mer än ganska bra, men hade lite svårt att konentrera mig, eftersom jag hade datorn i knä.
Ikväll ska jag umgås med Safina och Kicki. Och förhoppningsvis kommer André förbi efter sin träning s jag får låa deras magträningsbälte. haha! Vem vet, det kanske fungerar!

nä, blogga. fan va tråkigt. hejdå!



what you feel is what you are and what you are is beautiful

hallå hallå.
var ett tag sedan man klottrade ner några rader här. Känns som om jag tappat suget en aning.
Tänkte, vem vill läsa mina deprimerande rader ändå.
Men idag är jag på bättre humör och har lite tid över så varför inte skriva en rad här.
Inte särskillt mycket som hänt dock.

Hunnit med att blonderat håret, dragot ut två gånger, umgåts mycket, sovit för lite, unnat mig själv en "skönhetsbehandling" om man nu kan kalla det så, har iaf för första gången betalt för att fixa mina ögonbryn, noppat och färgat, vilket har gett mig ångest över två saker, 1. PENGAR. det var pengar jag egentligen inte hade. 2. SVART. det är färgen mina ögonbryn bär nu. Men men, tror det mest är en vanesak. Har ju nämligen aldrig haft några ögonbryn egentligen. OCh jag tjatar alltid om mina ögonbryn så "WTF" (haha) varför inte unna sig! som safina sa, och "WTF" det gjorde jag. Jag har ju iaf ett par synliga ögonbryn nu! haha!
Så nu sitter jag här i min ensamhet, med två svarta ögonbryn i att alldeles för blekt och förstört ansikte med sår i hårbotten och gult hår! high five!!

Tänkte iaf ta och slå på en film, den svenska filmen Prinssesa! Vet inte vad den handlar men vet att min brors vän tydligen ska vara med och att den låg hemma i vardagsrummet så varför inte kika på den.

Imorgon vet jag inte vad som händer, jag borde egentligen ha inpackning i mina ögonbryn så lite färg försvinner (förhppningsvis) ta hand om min hårbotten, sola, duscha, borsta håret, äta någonting vettigt för en gång skullt. Ja, jag borde tänka lite på vad jag gör med mig själv helt enkelt. Men det får vi se imorgon om jag orkar med..
Nu var det ju film som gällde!

Godnatt!


ett par ögonbryn


RSS 2.0