what you feel is what you are and what you are is beautiful

lördag


Och helt förstörd. Eller förkyld rättare sagt. Men det hindrar minnsann inte mig! Utgång ikväll, jepp jepp!

Igår vart det en sväng på stan efter att man sovit ut på dagen, Jag, safina och kicki hade ju nämligen en "uppersittarnatt" mellan torsdag och igår. Vi spelade monopol och färgade mitt hår. Riktigt roligt hade vi. Och vid sju på morgonen begav vi oss ner mot McDonalds för lite frukost följt av sömn och som sagt sedan en sväng på stan med safina!

Efter stan tog vi bussen upp till Safina, så lata som vi är, och strax efter vi kommit fram dök kicki upp och vi funderade på vad vi skulle göra av kvällen, bi beslöt oss för att dra på biteline och göra av med pengar på ännu mera mat (ätit ute fem gånger under två dagar nu) vilket jag minst hundra gånger sagt att jag ska sluta med! Efter det drog jah, linn och safina in på oscar, de beställde en varsin öl och fem minuter senare begav jag mig hemmåt för att ha en mysig filmkväll istället.

Och nu på morgonen har jag inte hunnit med mycket alls, för det mesta sovit och hostat ner en viss person och tydligen snarkat som ett odjur. haha! men nu är det dags för mig att få på mig lite smink och kläder och sedan dra mig ner mot stan för att förhoppningsvis hitta en väska och så har jag lovat mor min att köpaen stoooor blomma, eftersom vi ska ha gäster om några timmar. Själv ser jag mest fram emot hemmalagad god mat!





what you feel is what you are and what you are is beautiful

Vi blickar framåt. bara bara framåt. och så ler vi lite på det så.



Det blir bra, allt blir bra.
och snart är jag riktigt blond och fin också hoppas jag!
så fort safina är klar med sitt hår bara, så vi kan bege oss till henne.
väntar längtansfullt på att hon ska höra av sig!


nä, jag har en skön känsla i mig helt enkelt. hejdå!




what you feel is what you are and what you are is beautiful

Nu har jag inte kunnat sova nästan någonting alls på två nätter. Är ju helt otroligt vad oroligt man kan sova. Drömmer hemska läskiga drömmar som får mig att vända o vrida på mig stup i kvarten. Inge vidare alls faktiskt. Och på det har man gått och blivit snorig.

Har även fått en bok idag som min kära mor & far har beställt från min kära lillebror som säljer jultidningar. Jag fick Möten med Det Okända - från spöken till utomjordningar. Mycket spännande, och den var mycket tjockare än jag hade väntat mig, det gillar jag! Men frågan är om det är så smart av mig att börja läsa någronting sådant nu när jag har sömnproblem, jag som blir så rädd för allt som har med andar smöken och konstigheter att göra. Vi kanske ska spara den till bättre tider istället.

Ikväll ska jag iaf få ordning på kaluffsen min. Safina ska äntligen få exprimentera lite. Får hoppas jag har nå hår kvar sen med tanke på att tre paken ska i skiten. jag hoppas iaf på ett riktigt blont och hårigt resultat!

Och imorgon är det fredag och jag bara måste få mina pengar annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det här håller som inte, jag behöver pengar! För jag vill ner på stan och handla fina saker! Sedan på eftermiddan blir det nog middag med flickorna tror jag möjligtvis. det kan ju faktiskt bli himla mysigt!

men nu måste jag nog snart ta tag i disken, fast jag egentligen inte orkar, men måste man så måste man!

 


What you feel is what you are and what you are is beautiful

Snuviiiiiiiig har man gått ocj blivit också. Bedrövligt! Var och såg New Moon på bio iikväll för andra gången, fast denna gång med linn Safina Kicki och evelina. Och nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig i ordning för att sova. Var ett tag sedan man la sig i så här "tidigt" faktiskt. Men efter senaste natten tror jag att det behövs. Sov fruktansvärt oroligt de få timmar jag faktiskt sov, drömde helt sjuka drömmar och hörde mig själv prata i rummet. André lät som ett flyplan fick jag för mig och jag bara tokvred på mig hundra gånger om och till slut somnade jag i fotändan av sängen. Värsta natten på väldigt länge. Trodde jag hade blivit psykiskt störd. Läskigt! Så jag håller tummarna för en god natts sömn denna natt, eftersom jag inte sovit så bra senaste tiden, drömmer att jag blir jagad och grejer hela tiden. så wish me good luck med en god natts sömn!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Åh, ni ska bara veta hur jag kämpar på med mitt rum. Det blir ingen ordning alls, men är dock överlycklig över att jag faktiskt kan gå in i min klädkammare nu, är ju år och dagar sedan sist man kunde ta några steg in där. Så det är ju ett hyffsat framsteg.

Sov bort hela dagen idag! vaknade först strax efter klockan två när andré kom förbi, då var han trött och ville sova, så då somna jag också så klart och vi klev upp fyra. sorglig man är. och kvällen har man spenderat till att plocka lite småprylar på rummet men annars bara tv. tänk om man var lika hurtig som en annan och också orkade träna. men den motivationen är långt borta nu och jag har en retsam hosta jag nästan skulle kunna döda för att bli av med!


Nä, nu vill jag ha jul! Städat på mitt rum och julpyntat. Det bara nu på senaste år som jag verligen sett fram emot julen, det är så mysigt. Och i år ska jag minnsann ha en julgran på rummet! Det är ju det finaste med hela julen! Har ju till och med fixat så jag har bärhjälp.
Och glöggen, åh vad jag är sugen på att dricka lite glögg och äta lussebullar, mjuk pepparkaka, och andra godsaker mamma brukar sno ihop till jul! Åh vad jag längtar! Men sen när det väl är jul glömmer man bort hur mysigt det är tyvärr, men i år ska jag försöka ta vara på det mysiga iaf. haha!

Nä, nu ska jag sluta babbla på om julen faktikst, den kommer ju nog snart. istället ska jag försöka städa upp lite till inne på rummet mitt. ha en bra kväll.


What you feel is what you are and what you are is beautiful

Gud vad jag saknar att ligga här i sängen med datorn på magen. Är flera månader sedan nu. Men förhoppningsvis är den tillbaka snart! Nu tänkte jag iaf ta och fördriva lite til framför prisonbreak, så fort jag är nerbäddad och lagd till rätta i sängen. Sedan... godnatt :)

What you feel is what you are and what you are is beautiful

Ojojoj vilken helg det har varit! I fredags var man överladdad för utgång med ett stort gäng av mina flickor, vilket resulterade i en... hm minst sagt konstig kväll jag redan lagt bakom mig och glömt! Haha... Ångest! Bättre var det igår förutom ett illamående som aldrig ville släppa. Jag och andré var iaf på bio och såg på New Moon, jag gillar den och vi hade trevligt, sen var det av hem hit och lite senare natt-tacos, dock utan köttfärs men det ersattes av nå köttkorvar. Gott! Idag har jag möblerat om här inne som en galning, men det gick fort. Var tänkt att andré skulle komma tillbaka efter träningen och hjälpa till att flytta möbler. Men jag hade sånt flyt så alla möbler var på plats när han kom tillbaka så det blev en del Las Vegas avsnitt istället. Följt av en kvällspizza på Gonzales (heter det så?) sedan fick man skjuts till Kicki i regnet och där har jag spenderat min kväll! Ja, det var väl min helg det! Ha det bra!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

och nu kommer ångesten.


fy vad jag känner att jag har blivit elak på sista tiden. det bara brinner för mig. jag gnället och tjatar och skriker och bråkar. speciellt mot de stackars människor som står mig allra närmast. jag måste sluta nu, annars kommer jag stå här helt ensam kvar. jag menar, vem vill umgås med en bitter***** egentligen? Jag skulle nog helst tacka nej. Så jag får nog försöka ta och tänka på det och försöka leta reda på mitt lite bättre humör. jag saknar mitt glada spralliga tokiga skojiga jag som jag tappat bort för länge sedan känner jag.

Så vilken tur att jag planerat att rensa mitt rum och min klädkammare på söndag så kan jag förhoppningsvis hitta mitt gamla, lite bättre, lite muntrare och mycket bättre jag här inne i röran. så håll tummarna! och för en ännu bättre Elin, ge mig ett jobb! Det vore det ultimata! Tror nästan ingenting kan göra mig lyckligare nu faktiskt! Så, make my day! eller my life!

Nä, klockan börjar dra iväg igen och man kanske borde lägga sig till rätta faktiskt, men tanke på att imorgon kommer bli en lång dag. Upp i skaplig tid, ner på stan för lite ärenden och fika med tjejerna, inklusive morveto som kommer hem från östersund över helgen. Sedan äre nog planerat att lille jag ska färga håret, men jag funderar på att skjuta fram det tills att jag fått lite med peningar! Måste ju hålla hårt i de små slantar som jag faktiskt har kvar nu! Så en fika, nya HELA strumpbyxor och en redig utgång jag inte kommer minnas på lördag för det blir för mina sista slantar! muhaha! Eller okej, jag ska försöka minnas denna kväll som förhoppningsvis och som jag tror kommer bli en av de bästa på riktigt riktigt länge! bara en mysig godnattkram som kommer saknas, annars vore kvällen komplett! men det får bli en annan dag en annan gång! jag ska nog se till att njuta av min fredagskväll iaf! och med tanke på att vi ska festa hos fröken Ål som är ett av de bättre ställen att förfesta på så kommer det nog bli riktigt bra!

ja, jag tror på en riktig kanonhelg faktiskt. får hoppas på att jag håller min glada min bara och dumpar min elaka sida. men det ska nog gå, i värsta fall får jag bita ihop riktigt rejält! haha! nä, nu är det dags för mig att borsta smågaddarna, tömma lillblåsan, lägga mig till rätta i sängen, bädda ner mig och nörda med lite korsord innan lampan ska släckas och jag ska sussa sött. öhö. godnatt!


what you feel is what you are and what you are is beautiful

trodde bara världen kunde rasa en gång, men nu föll den igen, hårt



du vill inte se mig nu
när allt faller och du kan se det i mina ögon
hur allting blir förstört, och jag vet inte vilken del
jag ska försöka rädda
eller vad som går att rädda
det är stort, tomt och mörkt i mig nu
och jag känner knappt någonting
jag irrar runt i någonting
som jag inte kan förklara
jag försöker hitta ut
men det är någonting som skrämmer mig
och än en gång är jag fast
i någonting jag inte vet vad det är

what you feel is what you are and what you are is beautiful

jag tror min värld just rasade

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Jag är grinig, riktigt riktigt grinig nu faktiskt! .. som vanligt kanske vissa skulle säga. Men så är det iaf.



Ja, vad hade jag tänkt att skriva här egentligen?.. har inte hänt särskillt mycket direkt, var ut till juniskär en sväng idag annars har det inte hänt egentligen någonting alls. blä vad det känns tungt nu. riktigt jävla pissigt!
´Så jag ska nog spendera kvällen här i min säng framför tråktv'n som vanligt. blä

imorgon ska jag nog ner på stan och fixa mig klänning iaf som jag inte var ner med idag tyvärr. får hoppas att hon som skulle fixa klänningen är där imorogn också, annars blir jag verkligen besviken.. på mig själv.



Nä, man kanske ska sluta, sluta helt och hållet. det ger ju ändå ingenting. känns det som nu iaf.

hejdå.

What you feel is what you are and what you are is beautiful

Nyss kommit hem från Waynes där jag har fikat och surrat lite med Kicki och Anna. Mycket trevligt! Annars idag har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det väldigt lugnt. Imorgon däremot blir det ett besök på stan både en och två gånger ser det ut som. Annars inga planer alls. Nä nu kallas tv'n så tjingeling!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Ändrade planer, några avsnitt av the hills och kinamat. gott gott! Nu sömn, imorgon slapp/myssöndag! godnatt!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Precis kommit hem från Kicki, grymt sugen på kinamaten som ligger kvar i kylen från middan. Men tror att jag spar det tills imorgon istället!
Insåg just att klockan var en hel del, och jag som tänkte göra en massa saker nu och vara uppe ett bra tag. Men jag börjar bli trött faktiskt, så ja ska nog kika runt lite och skippa prison break och the hills.


Har iaf haft det riktigt roligt och trevligt uppe hos kicki, vi hade en hel del att skratta åt och det tog aldrig slut, vi skulle kunnat fortsätta i flera flera timmar till men klockan sprang iväg och som sagt tröttheten kröp på. Så vi får ta det en annan dag! Frökan Morveto fick också vara med på ett hörn fast hon är några mil bort från oss, tacka vet jag skype! haha :D bara thoms som fattades så hade vi varit gamla fina gänget igen! haha!

Men nä, nu ska jag sätta igång med mitt knappande och kika tatueringstips, så jag kan sova så gott sen! godnatt!


otroligt

Idag blev det birsta, kom hem ett par skor fattigare bara. jättetråkigt!
Sedan har jag fått kinamat, det vr gott!

Skulle egentligen byta klänningen jag köpte eftersom dragkedjan krånglar, men så fann inte xs i birsta heller så nu kanske dom ska skicka hit en från östersund eller någon annanstans om dom har. och jag hoppas jag hoppas! för jag är förälskad i min klänning!



Snart ska jag till Linn för att sedan ikväll dra mig uppåt och träffa kicki som ju kommer hem idag! wohoo, det blir trevligt :)

kurr kurr i kaggen

Kom hem från ego för ett tag sedan. Jag är glad över att jag gick dit även om det inte kändes så lockande. Nu är det gjort och jag sitter och väntar på mat, är så grymt hungrig! Har ändast stoppat i mig en liten godismask min kära lillebror gav mig idag. Annars är stackars magen tom. Så nu blir det potatis, kött och tsatziki! (eller hur det nu stavas, whatever) sedan har jag skickat efter ballerina med pepparkakssmak också, dom bara måste provas! Och en eller två kakor skadar ju faktikt inte, jag menar som alla säger, man måste ju unna sig ibland, och det är jag värd efter en hård matvecka och träningspass!

Ikväll blir det antagligen jag, ensamheten och mitt stöka rum som umgås. Känns ju riktigt pisstråkigt, men frågan är ju om jag ens orkar ta mig ut och hitta på någonting. visst, bero nog på vad det är.. men verkar inte finnas på världskartan tyvärr.. menmen, man kan ju inte få allt här i livet har jag märkt, det är snålt!

nä, nu ska jag ta och krypa ihop här i soffan och kika på mammas pojkar som jag missade igår eftersom jag så satt på Waynes och fikade! så hej då!

what if

Kom hem från stan för ett tag sedan där jag spenderat säkert allt för mycket pengar än vad jag egentligen har råd med, men ingenting jag orkar och kan lägga ner tankar och energi på nu.
Blev iaf, två klänningar, ljus, trosor och några grejer som ska stärka naglarna. Men just nu känner jag mig inte ens glad över att jag har handlat. Sakerna ligger kvar i påsarna som är slängda på sängen i en hög. Och snart ska jag iväg med mamma och träna, jag vet inte om jag vill eller inte, men jag ska!
Känner egentligen bara för att lägga mig ner i sängen och va ledsen och sova bort hela eftermiddan och kvällen och morgondagen och alla andra dagar.
Förstår inte varför känslan inte bara kan försvinna.

nä, nu kom mamma hem, så jag ska väl byta om och försöka ladda för lite träning. ha det bra..

it hurts

Tuff dag. En av de jobbigaste på länge. Känner mig så tom. och som att jag inte vet någonting.

värsta känslan jag haft. men jag kan bara hoppas på att det blir bra snart.
just nu känner jag mig så ensam.

varför varför varför.





Idag har jag inte gjort mycket, legat i sängen halva dagen, gick ner på coffée house och köpte mig en sallad, har diskat lite och sedan varit på waynes och fikat. Skönt och få tänka på lite annat för en stund! om det nu var det jag gjorde..hm.

Fick pengar idag också, så det kändes kanon det! Så imorgon blir det en sväng på stan med Liza följt av träning med mamma, och efter det finns inga planer alls. jag ska nog bara ta det lugnt, riktigt otroligt lugnt!

Nä nu börjar klockan bli lite väl mycket så man kanske ska ta och packa ihop sig själv och bädda ner sig i sängen och försöka få sig lite sömn och hoppas på en bättre dag.





Shame on me

Känns som om jag blivit påkörd av tretton lastbilar på en motorväg, helt förstörd! Men tänkte nu fräscha till mig lite, proppa i mig tiotusen Ipren och sedan börja leva igen i hopp om en bättre känsla. Men jag tror den kommer snart! Äh jag vet inte vad jag ska skriva. Have a nice day, hey!

Come back home

Halvkikar nu på CSI, och har plockat i ordning lite på rummet, samt sorterat papper. Känns bra faktiskt. Imorgon tänkte jag bädda rent i sängen också, hoppar det ikväll då jag inte är nyduschad. Snart ska jag gå och borsta tänderna och bädda ner mig för att mysa framför cold case. Sedan har jag tänkt på en sak senaste tiden.. Att ni förstår bara inte hur mycket jag saknar allt som var. Alla mina kära tjejer som helt enkelt flyttat ifrån mig. Alla dessa underbara förfester som slutade i dimma och våra disneydagar då vi kunde sträckkolla på säkert sju disneyfilmer! Jag saknar att se alla lite då och då och alltid ha någon att ringa om jag kände för det. Åh jag saknar mina flickor! Men på lördag kommer iaf Kicki hem, det känns riktigt bra!! Men ännu är ni för många som envisas med att hålla er borta från mig! Fy för det! Men som sagt jag ska nu glädjas åt att mitt kära flickebarn Kristin kommer hem till oss i Sundsvall på lördag! Hurra hurra för det! Sedan kan ju alla ni andra som vet vad jag menar med förfesten hos fröken thoms betyder ta er en funderare om ni kanske inte ska ta och pallra er hit och köra ännu en riktig kanonkväll hos fröken thoms, en sån som man kommer minnas länge! Fast då måste ju självklart vår kära värdinna komma hem också! Komsi komsi!

Fail

Kom på en sak nu när jag gick hem från Linn, jag avskyr blöta löv på marken, framförallt om marken lutar. Jag menar man har ju ingen aning om vad som gömmer sig under, och om lövet är mojsigt så kan man ju halka. Nä jag har upptäckt mig själv med att gå väldigt försiktigt om jag ser att det ligger blöta eller mojsiga löv på en lutandes väg. Ifall att ni ville veta tänkte jag! Sedan har jag insett att min pulverdiet kan fara åt helvete, den var verkligen ingenting för mig! Jag har bestämt mig för att följa mammas råd och räkna kallorier! Inte för att hon uppmanar till att banta, men lite ska man ju tänka på vad man stoppar i sig, och självklart hur mycket. Så nu kommer min kropp må mycket bättre... Förhoppningsvis! Nä nu ska jag ta och göra lite nytta, som att sortera en massa papper! Jah! Tänk för det ska jag göra!

stuck in the middle with you

Slapp dag idag.
Grymt trött är jag, kanske för att jag ändrat mina matvanor en hel del. Gått från skitmat till nå pulvershakar och så.
Fick för mig att prova sånna här naturdiet drinkmixar, så nu blir det stenhårt några dagar och efter det försöka vara nyttig. och den här gången tror jag faktiskt på mig själv. Och jag ser fram emot att komma i mina gamla jeans om några veckor. ja, ni förstår inte hur mycket jag längtar.
Synd bara att vissa andra delar än mage och lår också har en tendens att förminskas när man gör sånt här.

Snart kommer nog safina, vi ska nog inte göra någonting.. tyvärr, jag hade gärna hittat på någonting, så jag slipper tänka på saker och ting.. fast just nu tänker jag mer på mat än någonting annat tack och lov. haha.

Ska väl umgås med Linn och Safina ikväll också, vi lär ju slappa.. hua, gör jag någonsin någonting annat?

hey kropp, here I come!


På varsin sida av vägen som en främling för varann

melissa horn

Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig

I'd Rather be with you

Kan inte sova.. Tankarna tar över, trodde det var slut på det här, men en slags magkänsla har som trängt sig fram och med den kommer tankarna.. Får hoppas det går över nu på sekunden! Jag är trött och vill sova nu.. Jag gör ett nytt försök, godnatt!

och så har man lyckats fördriva lite tid

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag slapp sova själv
Vad gjorde du kl 08 i morse? sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan? satt här framför datorn
Det sista du sa högt? minns jag inte
Det senaste någon sa till dig: minns jag inte heller
Vad har du druckit idag? pepsi max
Vad var det senaste du åt? tacogratäng
Vad var det senaste du köpte? milkshake
Vad är det för färg på din ytterdörr? den är mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu? det är nog blött
Godaste glassmaken? blåbär, eller lakrits
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? tveksamt du
Sover du tungt? ja det gör jag nog
Drömmer du mardrömmar? det kan hände ibland numera 
Trivs du med ditt jobb?
om man ändå hade ett jobb
Favoritklädsel? leggins
Favoritlåt just nu? ingen speciell
Vad ser du om du tittar till höger? en dörröppning
Vad gör dig glad just nu? jag är inte så glad just nu
Vad ska du göra härnäst? möjligtvis slå på en film
Höger el vänsterhänt? höger
Humör just nu? sådär, trött och så..
Favoritgodis? har ingen favorit
Kläder just nu? mjukisar
Sommarplaner? inga än så länge
Hur många kuddar sover du med? massor
Morgon eller nattmänniska? natt
Vad är viktigast för dig? att ha nära o kära omkring mig
Är du kittlig? ja ibland
Snarkar du? haha, aa det verkar inte bättre
Stjärntecken? Oxen
Äckligaste insekten? alla
Stökigt el välstädat? jag vill ha städat, men det finns dåligt med ork för det
Vad längtar du mest efter just nu? att få flytta
Namn: du kan kalla mig elin
Piercingar: icke
Tatueringar: ja, en har jag hunnit med att göra.
Längd: ca 161 cm.
Skostorlek: 36-37.
Hårfärg: Fejk blond.
Är du kär i någon: hm, kanske, jag antar det
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, åtminstone i en egen lägenhet
Tänker du på självmord: nejnej
Tycker andra att du är attraktiv: förhoppningsvis.. kanske
Vilket shampoo använder du: olika, senast använde jag fructis
Vilken parfym använder du: antingen escada eller britney spears
Vad är du rädd för: ensamheten
Gillar du att tvätta: nej det skulle jag inte påstå
Gillar du Berg-och-Dalbana: jodå.
SENASTE...

Film du hyrde: någon skräckis och en action om jag inte minns fel
Film du köpte: Twilight, om det räknas när man får den genom att man prenumenerar på nå tidningar så
Låten du lyssnade på: ingen aning
Låten du hade på hjärnan: minn jag ej
Låten du laddade ner: laddar inte ner
Personen du ringde: mamma kanske
TV program du tittade på: gray's
Personen du tänkte på: vet jag inte
FAVORIT...

Mat: sånt där onyttigt som sätter sig på fel ställen
Låt: finns många favoriter
Sak att göra: sova & kramas
Sport: fotboll, men hockey är också trevligt
Dryck: finns många goda drycker
Kläder: Leggings och någoning som går över min roooompaa
Film: alltid gillar the notebook och crash
Bil: -
ANTAL...
Gånger du varit kär: två, kanske tre
Gånger ditt hjärta brustit: en, kanske två, och vissa personer har ju tendensen att lyckas flera gånger, men  nu mår man ju bra iaf, hahaa
Hjärtan brustit på grund av dej: dunno
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några
Ärr du har på kroppen: massvis
SENASTE...
Bok du läste: påbörjat läsa några men dock inte avslutat.
Personen du fick mail av: reklam reklam reklam
Personen du fick brev av: mormor tror jag
Personen du fick sms av: andré
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag, middag!
ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: handlar och lagat mat såhär på självaste farsdag.
Var det kul: funkade
Hur tidigt stiger du upp: det är olika varje dag
Gillar du att slåss: nädå
Vad ska du göra ikväll: bara ta det lugnt
Är du seriös: jadå, det händer
Vad är du allergisk mot: ingenting riktigt vad jag vet
Var har du ont: ingenting just nu
Använder du hårspray: det händer
Kan du stå på händer: kan väl aaaalla
Favorit serie: har ingen
ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: salt
Gillar du ketchup: börjar gilla det, men endast påkokt lång varmkorv
Är du glad nu: nä det skulle jag nog inte säga, jag är trött
Var du glad igår: nja, lite kanske
Känner du någon som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: musik
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: har jag ännu inte hunnit besöka
Kan du sjunga: kan jag väl
Mer värt än guld: Kärlek
Spaghetti eller makaroner: är ingen favorit hos mig
Ett land jag helst vill besöka: de flesta
Ska bli skoj: att .. jag vet faktiskt inte
Ska inte bli skoj: jag vet inte
Sparar till: jag har inte råd att spara
Väntar på: att få mig ett liv
Pålägg som gäller: försöker avstå från mackor, annars skinka eller ost
Dagens dryck: pepsi max

 


det är tuffa tider

jag är så rädd att det ska visa sig att jag inte ens känner dig egentligen..






Nu mer är jag rädd och orolig för alltid känns det som, jag har blivit en riktig mes. En sån där riktigt jobbig typ. men jag håller tummarna för att det vändre snart och att jag hittar tillbaka till mitt gamla jag, de lite mer stabila jag som man säger så.
för nu har jag som ingenting kontroll alls, hur mycket jag än försöker släppa en sak så går det bara inte, hur mycket jag än försöker sätta upp mål så kan jag bara inte hålla dom, hur mycket jag än försöker slappna av och tro det bästa så går det faktiskt inte just nu. Och jag tycker inte om att det är så. Jag saknar att kunna slappna av och tro att allting är bra, och den lilla stolthet jag en gång kanske hade. Nu försöker jag hela tiden dölja allt och gömma mig bakom någonting, fast nästa sekund kommer jag krypandes och klarar inte av någonting, som en späd och rädd liten fågelunge som inte kan släppa taget... hm kanske?!


uscha, vad det här blev drygt och "djupt".. hahah..


nä, man kanske ska släpa sig tillbaka till rummet och bädda ner sig framför en till film. fast vet inte riktigt om jag orkar det just nu. fastnar nog här ett tag till, även fast det är värdelöst och det finns ingenting att göra.

Äh, ha en god kväll!

Hangover

Slipper man idag, tack och lov. Har precis ätit middag med familjen och gett farsgubben lite gåvor! Och nu sitter jag och lillebrorsan och ska kolla på hangover, åh vad jag älskar den filmen!

vad fan har man gått och blivit egentligen..

man kanske borde hålla sig borta från allt ett tag..
det blir bara värre ändå.






Farsdag idag och jag ska laga middag åt min käre far, tacogratäng som han gillar så mycket! var nyss och inhandlade lite ingredienser och dricka och nötter åt han. Så nu blir han nog glad när han kommer hem från andra dagen på tränarutbildningen.
tänkte sätta igång om ungefär en timme så är den nog klar perfekt tills han kommer hem!
Måste bara fixa till kortet jag köpt till honom också. Kanske man borde ta tag i nu ifall han kommer hem tidigare!

....

kan inte alla bara komma hem igen nu.
det här börjar bli riktigt tråkigt och jobbigt.
jag saknar det som var förut.

inga planer ikväll, ser ut att bara bli hemma för min del..
funderar på att ta en dusch, och bara låta allt rinna av mig..
ingen bra dag det här..





förlåt
för vad jag har blivit


oh boy

Äntligen hemma efter en ärenderunda och skagenbaugette på stan med Safina och Johanna.

Hade nattligt sällskap inatt av safina, vi sov ut ordentligt imorse, men jag tvingade upp oss klockan tolv även fast jag hade velat sova flera timmar till. Vi gjorde oss i ordning och gick till skatteverket för att hämta lite papper sedan vidare till banken för att hämta lite fler papper och skaffa databank, äntligen!
Sedan köpte jag smycke, nagellack och så.

Och nu kom jag nyligen hem och tar det nu lite halvlungt och väntar på sällskap. Blir en lugn kväll ikväll, med antagligen IDOL och någon eller några filmer!
Men ska snart kila iväg till bion för att hämta ut min och andrés biljett till new moon, åh jag längtar till nu den 21a.

Men ni får en trevlig fredagskväll, för det ska jag! hah!

Oh MY

Pappa kom hem från sthlm igårkväll, och visste knappt att han hade varit där ens. Han kom iaf hem med en lite present, me like! Nämligen nå skydd till min iPhone, som dock inte gick sådär jättetoppen att sätta på, så nu är det damm och luftbubblor på skärmen, snyggt!

Idag har jag inte gjort så mycket. eller snarare ingenting alls i princip! annat blir det imorgon, då äre träning och en del ärenden som står på schemat, känns som väldens uppdrag för en tjej som mig som aldrig gör ett piss! Men det går nog hyffsat fort det där ändå!

Och Ikväll blir det bara lugnt (som vanligt) framför tv'n men först ska vi tydligen göra pizza till middag! Jag ska göra tacopizza! Så jag hoppas den blir god! Men det tror jag!
Nä nu ska jag avsuta det här och kika runt lite istället!

Ha en trevlig kväll!

äntligen

Idag har jag varit hurtig!
Halv tolv var jag på plats på ego redo för att gymma!
Skönt att äntligen kommit iväg dit igen!

Efter Ego och hem och duscha och fräscha till mig blev det en sväng på stan med Liza för lite bankärenden, lunch och shopping.. eller tänkt shopping. Köpte endast ett Thomas sabo armband, såå fint och "glansigt"! haha

sedan har jag bara varit hemma nu ikväll och inte gjort mycket alls.. men nu plingar det på dörren och jag måste kila! ha en trevlig kväll gott folk!


black balloon

Baby's black balloon makes her fly
I almost fell into that hole in your life
And you're not thinking about tomorrow
'Cause you were the same as me
But on your knees

A thousand other boys could never reach you
How could I have been the one
I saw the world spin beneath you
And scatter like ice from the spoon
That was your womb

Comin' down the world turned over
And angels fall without you there
And I go on as you get colder
Or are you someone's prayer

You know the lies they always told you
And the love you never knew
What's the things they never showed you
That swallowed the light from the sun
Inside your room

Comin' down the world turned over
And angels fall without you there
And I'll go on to bring you home
All because I'm
All because I'm
And I'll become
What you became to me

here is gone

Hej gott folk! Här sitter jag och gäspar.
Inte sovit så mycket inatt, hade svårt att sova även i natt på grund av skräckfilmen vi såg i förrgår.
Hoppas jag kan somna inatt bara, fast jag ska sova själv igen. jag och "bökena"..

Klev upp ganska tidigt idag och åkte ut till birsta med André för att handla lite, men blev bara en pizza, hittade ett par snygga leggins på rea till och med som jag nu ångrar att jag inte köpte! Men förhoppningsvis finns dom på stan på rea också så jag kanske kan köpa dom imorgon! men alltid kul med Birsta iaf, tar man kan få med sig någon ibland alltså, även om den personen inte uppskattar alla klädaffärer man ska in i till 100%! haha

För imorgon blir det antagligen en runda på stan med Liza, måste göra lite ärenden på banken och så också, sen kanske man kan få med henne till EGO också, det vore ju inte helt fel det inte!

Och snart ska jag ta tag i dagens disk och kanske laga någon middag, är bara jag och lillebror hemma just nu så man kanske borde laga någonting åt lillstackarn.. om han nu är hungrig vill säga!
Sedan blir det nog bara lugnt ikväll, Liza ville ha med mig ut till Alnö efter hon slutat jobba klockan sju, men jag är verkligen helt slut nu känner jag, så att åka ut dit och ta en BUSS hem i mörkret sen känns inte som någonting jag orkar faktiskt! Så blir nog till att småröja på rummet och sedan bädda ner mig och bara vara lat!



ny vecka

Då var det måndag igen.
Helgen har bara sprungit iväg!

I fredags tog jag det bara lugnt med film och André, en riktig slapparfredag!
I lördags blev det lugnt på dan, en sväng till ica och handla groggvirke och sen satte vi igång lite smått, lagade middag och sen skulle andré vidare och safina kom till mig och nägra öl slank ner innan vi mötte martina och amanda och gick vidare till Jocke. Blev en kort förfest pga sura grannar. så vid tjugo över tio drog vi mot stan, svensson och stadshuset! Helt okej faktiskt, men vid två började man bege sig hemmåt för lite nattkäk!

Igår sov vi bort halva dagen och vid halv tre blev det bite line med familjen och André, mm, jag älskar bite line! Taco Buffé! mums, dock blev man ju proppmätt på en gång och det är ju alltid lika tråkigt! Och på kvällen blev det tv och film. Såg en skräckfilm innan vi skulle sova och fan! Länge sedan jag vart så rädd och hade till och med svårt att sova! Uscha! tur man inte var ensam iaf, det hade nog inte gått!

Idag har jag varit på föreläsning mellan två och fyra, inge vidare! Och trött som sjutton var jag, fast jag inte klev upp förrns klockan tolv. 
På hemvägen gick jag förbi stan och kikade lite, men fann ingenting jag föll för så jag gick hem och diskade istället! Och nu sitter jag och väntar på att få i mig lite mat, är grymt hungrig!
Och ikväll ska jag bara ta det lugnt, ja menar, riktigt riktigt lugnt!


RSS 2.0