what you feel is what you are and what you are is beautiful

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. jag bara skäms så oerhört mycket.
och jag ber om ursäkt. kanske en dag att jag finner några ord som kan förklara, men nu är det tomt.
praktik hela veckan, tack och lov, så man kan tänka på någonting annat och hålla sig sysselsatt.
nä, jag jag har nog ingenting att skriva här mer, så godnatt & ursäkta.

What you feel is what you are And what yoy feel is what you Are...

Vad ska man säga.. Ska nog dra hem. Godnatt. hoppas tror och vill? kanske,hiheha

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Det kanske är bra att få lite tid att andas. Ta det lugnt.. ja känna lugnet helt enkelt. Ja, kanske..
fast om en timme kommer jag undra hur och varför jag någonsin kunnat tänka så. ja, kanske..

tur man är sysselsatt säger jag bara, även om det nästan tar död på mig..

Idag har jag spenderat dagen i birsta på Joy och efter det varit och tränat med Safina! Vilka hurtbullar vi blivit! Fick som tur var skjuts hem av pappa eftersom det är så överdriver mycket snö ute och eftersom en buss kört i diket när jag åkte ut imorse!

Men imorgon är det dags att åka den där bussen igen (hatar buss!!) men får som tur är skjuts hem imorgon också! Och ska nog antagligen gymnma lite efter det också! Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! lär ju vara helt slut, men lite vin vore gott. Fast kanske man ska spara sig till lördag! eller köra dubbel, eller först och främst se till så man får sig lite vin över huvud taget! jobbigt man är så busy! haha! tycker någon vem som helst med lite tid över kan köpa en härligt Black Tower Box åt mig och ställa utanför dörren min! Vore väl nått det!

Nä skämt och sido, ska nog slå på ett las vegas avsnitt till, eller kanske två till och med innan det är dags att sova, klockan är ställd på sju imorgon bitti! Uppe med tuppen vare va! Duktig man är! Och inte har man försovit sig en enda gång den här veckan heller! de ni! men nu är ja sugen på festis, man kanske ska ta sig ut i snöstormen bort till OK innan las vegas! Fast då lär ni inte se mig mer, så vi skippar nog det!

Godnatt!

stop crying your heart out

Vad hände? Eller vad händer? Jag har ingen aning om vad som pågår, vad det här innebär.
men jag kan ingenting göra längre.. bara vänta och se.
fokusera tankarna på någonting annat helt enkelt! hah! är ju min starka sida menar jag..
ja ja.. även om jag gjort hemskt mycket som jag ångrar vet jag ju att jag inte kan göra någonting ogjort. tyvärr.
och trots allt som hänt känns det så hemskt och jobbigt att inte kunna göra någonting åt .. någonting.
och den här gången vet jag inte ens hur det ligger till, är man hatad och förstörd redan nu, eller är det någonting "man" kommit över och glömt idag.. som det sägs att "man" gör varje gång det blir skit..
aja, om "ett tag", ingen aning om hur länge.. kanske man får veta.. iaf någonting!

..tills dess gömmer jag mig.



nä, ska nog släpa mig till ego snart.. trots att jag knappt ens kan stå på hälarna, dom är alltså helt döda och röda och såriga. Vet inte riktigt hur jag lyckas, men är man van vid att vara lat och inte gå och stå överdriver mycket, så är det här hemsk ovanligt faktiskt, att stå nästan åtta timmar varje dag! Men det är väl träning det också?!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Otroligt glad att jag kom iväg och tränade idag! Även om jag är jättetrött nu så känns det grymt skönt att jag inte bara struntat i det nu efter helgen, är ju så det varit de senaste gångerna jag har försökt komma igång!
Får dock se hur det blir nu i veckan, börjar ju nämligen praktisera imorgon och är då borta hela dagarna och slutar ute i birsta fem eller sex, så hade tänkt träna på kvällarna. Men frågan är hur mycket ork jag kommer ha, efter att ha varit sysslolös i snart sju månader och kunnat sova hur länge och mycket jag vill, och inte haft någonting annat än att lata mig att göra så tror jag att det kan bli lite småtufft nu de första dagarna att komma upp och igång!
Men sen ska man väl komma in i det hela hoppas jag, upp i tid, i säng i tid, och hinna träna där emellan! Kommer ju blir strålande det här!

Nu har jag suttit med mamma och käkat middag och surrat någon timme och tänkte nu hoppa in i duschen för att sedan plocka undan lite kläder från golvet, ta fram de jag ska ha på mig imorgon sedan kolla las vegas innan paradise börjar och efter det sova på stört! Åtminstone försöka, var ju ett bra tag sedan man la sig innan tolv, men så trött som jag är nu ska jag nog kunna somna hyffsat fort!




what you feel is what you are and what you are is beautiful

Och så var det måndag igen! Veckorna går helt sjukt fort. Inge vidare tycker jag, känns som om livet springer ifrån mig. Men imorgon börjar någonting nytt för mig äntligen! Dax för praktik på Joy så jag får lite kassavana. Känner mig nervös men samtidigt förväntansfull, ska bli skönt att börja leva igen, och göra någonting på dagarna, har nu gått runt i nästan sju månader utan någonting att göra alls!

Helgen har även den rusat iväg. I fredags var jag med tjejerna hemma hos Linn och så, sedan gick jag och safina hem till mig och somnade inte förrns strax efter sju, men roligt hade vi iaf!
I Lördags blev man bjuden på middag hemma hos Linn, det var vi och safina som åt. Sedan började dom spela tv-spel och jag drog efter ett tag hem igen för att göra mig i ordning för en nykter utgång som slutade inte så nyktert! Vi började hemma hos Anna Åhlund där vi satt några tjejer och spelade spel, lekte lekar och skrattade en hel del, sedan var det dax att ta taxi bort till Lizas vän där vi stannade ett litet tag innan vi vandrade bort till svensson för att sedan för min del sluta på stadshuset den sista timmen! Ganska kul kväll faktiskt!

Söndag mådda jag inte riktigt lika bra.. trots att jag hade tagit det hyffsat lugnt dagen innan, blev iaf bjuden på en pizza som jag oförskämt bara åt hälften av,. sedan blev det bara mys och soft hela kvällen. Och idag har jag inte hunnit göra så mycket, sov ganska länge, sedan kokade vi ägg åoch åt det.
Jo, har ju hunnit bli knäad också, andré som inte kan hålla koll på ben och armar råkade knäa mig under hakan så tungen kom i kläm, härligt blod & ägg-smak hade man i käften efteråt, men som tur var klarade sig tungen relativt bra! haha!

Är antagligen tänkt att jag ska träna idag också, fick sms från min kära vän safina imorse kvart i nio, men inget svar har man fått om det! Antar hon är i skolan, men ska nog försöka ringa henne nu ändå, så jag har koll på läget!
Fan vad skönt att träna!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Hade tråkigt och gjorde nyss ett test på facebook, hehe..

Hur blir mitt år 2010?

Ljust
2010 blir din nya vändning. Ett år av misstag och sorg har du lämnat bakom dig och gud kommer att ge dig en ny början med glädje och kärlek. Du kommer få dig gott både ekonomiskt och kärleksfullt. Ta vara på denna chans och se inte tillbaks på förra året!



Är väl bara att hoppas och försöka.
Träning snart, så ska kila nu, försöka ladda lite..

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Numera finns det inte så mycket att skriva om här känner jag..
Eller jag känner att man kanske inte ska ta upp vissa saker här nå mer.. och då fanns det helt plötsligt inte så mkt mer att berätta liksom, färav den halvdåliga uppdateringen!

Men börjar praktik på tisdag, veckan ut i birsta, sedan i stan en vecka och sedan får vi se. Sen kan jag ju berätta att imorgon tänkte jag ta fingrarna ur arslet och träna faktiskt. Sedan får vi se hur det går, tänkte väl försöka sätta igång ordentligt, men hur många gånger har jag inte sagt det.. så som sagt vi får se hur det blir!

Nä, det var väl det jag hade att skriva just nu, får väl se om ja råkar slänga ut nått annat sen eller så, annars får ni ha det bra, nu blir det Las Vegas!


what you feel is what you are and what you are is beautiful


What you feel is what you are and what you are is beautiful

Det vart kalas, det vart efterparty med snåla Våffelmackor säger tösen. Men det var gott. Jag beställde taxi och nu är vi tack och lov Hemavan i min underbara säng. Vi mår gott. Godnatt Bobo.

...

det här går inte..
jag förstör allting..
för alla..
allt är borta nu..
men inte jag..
fan!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

det är jobbigt när ingen förstår..
fast egentligen..
..vill jag det..?



okej.. ingenting händer. , ingen vill någonting, mitt humör sjunker, och jag överväger att gå och lägga mig igen.
ja, bättre dagar har jag haft.

what you feel is what you are and what you are is beautiful

ligga lågt
det hänger på någon annan nu




Fredag, jag har inte hunnit med så mycket, fått en räkning, liten slant på kontot och mitt mobilskydd, som inte riktigt var som hade velat. Hade behövt någonting som mer skyddar hela telefonen, mot fukt och allt, men det här var tydligen bara ett skydd mot repor och liknande. Men är väl bättre än ingenting det iaf.

Nu har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra för någonting, känner mig bara allmänt trött och nere idag..
Men jag hoppas att det vänder snart, men det känns så tomt.. någonting man gjort varje dag i över ett års tid bra försvann liksom.. blir så konstigt då. Men jag vet att det bara kan göra saken bättre, faktiskt. konstigt men sant! Så det är var bara att ta det för vad det är och göra det bästa av situation, utan förväntningar eller så... göra ett försök iaf.. så får man väl ta det som det kommer sen..

Nä, man kanske ska ta tag i dagen nu och göra det bästa av den också. haha, vad nu det kan vara..
ha en bra dag! adjökens!


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Avslutar även denna kväll/natt med Las Vegas.
Godnatt!

What you feel is what you are and what you are is beautiful

Kan inte bara alla lämna en ifred, eller andra ifred. Ja låt folk vara. Ni förstör. Men vet man ingenting kanske det inte är så konstigt.. Man kanske ska blunda och låtsas att det är någon annan.. Fast fan, alltid samma visa... Imorgon är det fredag och helg igen.. Antagligen utgång på lördag, just nu känner jag mig inte översugen men förhoppningsvis kommer väl det också. Sedan ska jag väl finna en annan plan, eller hitta en plan för imorgon också, vi får se helt enkelt, man vet ju aldrig ad som kan hända.. Nä ska väl fortsätta se på film jag.. Sedan får vi se vad det blir.

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Sitter i telefonkö för andra gången idag, men det har gått otroligt fort faktiskt. Och snart är det min tur att få prata. Även ringt lite jobbsamtal, och känns positivt nu.
Blev dock inte en så tidig morgon som jag hoppats på med tanke på att jag kollade på Las Vegas fram till fem imorse.

Men nu tänkte jag ta och laga lite mat faktiskt, sedan sätta i gång på allvar med att städa mitt rum, plocka, damma, dammsuga, bädda rent, rubbet! Sedan fräscha till mig och efter det åka till Timrå för att kolla hockey! Grymt länge sedan man var iväg på en match, skitkul ska det bli!

Ha en fortsatt trevlig dag!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Nu har jag precis borstat tänderna och tvättat bort sminket och ska nu dra på mig lite mysigare kläder, bädda ner mig och slå på Las Vegas! Jag vet att klockan är mycket och att jag borde lägga mig och sova, men inte förräns jag är riktigt riktigt trött tänker jag ge mig på det där med att somna. Är trött på att ligga i flera flera timmar och låta tankarna ta över. Så nu ska jag nöta lite Las Vegas och hoppas att tröttheten fort tar över!
Får se till att kliva upp ganska tidigt imorgon istället så jag blir trött tidigare på kvällen! Hoppas det fungerar.. För som sagt, är trött på det här nu! Sova bort halva dagarna och sedan ändå vara för trött för att orka göra någonting, så resten av dagen också spenderas i sängen! Det är förjävligt, om jag får säga det själv. Men med min självdiciplin lär det inte bli ändring på ett tag.. sorglig man är!


Godnatt!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

att man bara inte kan sudda ut det förflutna, och börja på ett nytt kapitel, eller varför inte "en helt ny bok"..
skaka av sig det gamla och glömma det som hänt..
det som har varit har varit och det som är kan bli vad som helst, kanske någonting riktigt fint, kanske till och med någonting riktigt bra.
om man verkligen vill och försöker.. ingenting ska vara omöjligt sägs det ju..
visst ingenting är perfekt, och ingen är någonsin nöjd, men att ge upp gör ju aldrig saken bättre..
men ibland är man inte långt ifrån..

jag vill börja om från början, helt och hållet, som att dö och återuppstå.. inte ordagrant, men ni förstår, verkligen börja om, och börja leva.. ta tag i saker och känna att jag kommer någonvart..

det kommer väl.. ja det kommer väl någon dag..

what you feel is what you are and what you are is beautiful. tro på kärlek, jag vill tro på kärlek igen

Varje dag ser likadan ut. några olikheter men som inte gör någon förändring i det stora hela. somnproblem på nätterna, sover halva dagarna, mår som jag mår, känner som jag känner och gör som jag gör.
Det börjar bli otroligt tråkigt. Snart kommer nog en dag då jag inte kliver upp ur sängen alls. Det skulle inte spela någon större roll iallafall. Jag gör ändå ingen nytta här i världen. Och då kanske det är bäst att bara hålla sig undan.. bättre det än att försämra saker och ting..
men du.. jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag..



Åter igen gryr dagen vid din bleka skuldra
genom frostigt glas syns solen som en huldra
ditt hår, det flyter över hela kudden

Och om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där
jag aldrig ger dig
men du, jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag

Vårgardinen böljar svagt där solen strömmar
och långt bakom ditt öga svinner nattens drömmar
du drömmer om något fint
jag ser du småler

Och om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där
jag aldrig ger dig
men du, jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag

Utanför vårt fönster hör vi markens sånger
och som ett rastlöst barn om våren
dagen kommer
jag tror vi flyr rakt in i solen

Och om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där
jag aldrig ger dig
men du, jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag

jag ger dig allt jag har
kvar

jag tror vi flyr
och jag tror vi flyger nu
jag tror vi flyr
Jag tror vi flyger
rakt in i solen
men kom då

What you feel is what you are and what you are is beautiful

Klockan är kvart i fem på morgonen och jag har ännu inte kunnat sova.. Tänkte nu göra ett nytt försök och hoppas det går vägen denna gång. Jag är trött på att sova halva dagarna.. Det måste vända nu.. tycker jag godnatt

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Idag är det tvättdag, det är sånna dagar man kär "italieranre & let 'em free"-style. Jag kanske borde tvätta oftare med tanke på att jag alltid får gå nästan klädlös när det äntligen är dags att tvätta. haha, ja det tåls att tänka på iaf!

Efter att jag tvättat hade jag först och främst tänk klä på mig! Sedan träffa Anna & Safina och kanske de andra tjejerna efter det. Men blir nog en gaaanska tidig kväll ikväll, hade jag iaf tänkt mig. För imorgon måste jag upp i hyffsad tid, tänkte skicka iväg lite mail, kolla jobb, ringa jobb, träna vid elva och kanske dra mig ner till banken och höra mig för om lån.
Ja det finns en hel del jag skulle behöva göra faktiskt! Ska iaf försöka hinna med de mesta, men motivationen är ju inte direkt på topp!

Men nu ska jag dra mig mot köket och hoppas att Anton min kära bror kommer med mat åt mig snart, för jag är hungrig! Ha det bra!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Uscha, vad trött jag är. Endå klev jag för kanske en timme sedan, mganska sent med andra ord. Ska snart kila iväg till Lernia för lite frågor och så. Sedan ska jag hem och äta, börjar bli hungrig faktiskt, men den hinns inte med nu, utan det får vi ta sedan.

Väldigt onödigt inlägg det här, men så fick det bli nu..

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Kom för kanske en kvart sedan hem från Anna, där jag varit och kikat på tv och film med Anna, Safina, Kicki och Linn. Safina och Linn drog för några timmar sedan, medan jag, Anna och Kicki troget satt kvar framför tv'n. Vi såg Johan Falk film, sedan paradise hotel XL som tog slut vid ett, och jag hade då planerat att börja traska hemmåt, men så började vi prata om att äta nyttigt och liknande så det fick helt enkelt bli ett avsnitt av Du är vad du äter, som som vanligt har motsatt effekt på mig, och är nu döhungrig och grissugen på allt onyttig som finns, så nu sitter jag här med en dunderhuvudvärk och äter godis och dricker bubbelvatten.
Borde sova, men överväger om jag ska slå på SATC, läsa bok eller kolla om det går någonting vettigt på tv. Vi får helt enkelt se.

Imorgon ska jag iväg till Lernia och jag får absolut inte glömma mina papper som jag ska ha med mig, då blir det jobbigt! Efter det blir det hem och bara ta det lugnt, sedan hoppas jag på en trevlig kväll, och tror att det är så det kommer bli. Så för tillfället känns det ganska bra faktiskt. Får bara hoppas det håller i sig och man kommer ur den här psykgråtadhdpanikgropen jag visst råkat trilla ner i..

Men nu har jag bestämt mig för lite SATC, så ska slå på det innan klockan hunnit springa iväg ännu mer. Godnatt!

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Usch, vad hungrig jag är! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit någonting sedan halv sju igår. Men latheten har helt enkelt tagit över. Men mammsen min säger att snart är det mat, så jag får lita på det och härda ett tag till.
Har nu försökt städa undan lite på rummet... igen! Men som vanligt går det inge vidare. Har iaf fått bort ungefär hälften av kläderna från golvet, bäddat sängen, plockat undan från byrån vid sängen och sminkbyrån. Så jag har ju trots allt kommit en bit på vägen iaf. Och det är ju alltid skönt!






Det här är någonting jag inte känner till.
Det är upp&ner och helkonstigt,
och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Jag trodde jag visste vad jag ville,
men ska det vara såhär,
så har jag faktiskt ingen aning alls.
jag vill ha känslan av någonting bra..
glömma det gamla & blicka framåt..
eller ja jag vet nog egentligen vad det är jag vill ha..

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Trevlig kväll hos Thess igår. Det var jag, Thess, Anna, Kicki, Linn och Evelina. Men evelina och Linn drog hem strax innan tio, för de båda skulle upp tidigt idag. Vi andra var kvar till säkert halv två, jag minns faktiskt inte.
Vi spelade Buzz och Med andra ord. Himla skoj, jag drack vin och fick en drink av Thess, hemskt gott. Sedan bar det bara av hem, lika tråkigt som vanligt.. och värre blev det ju. Tur jag somnade snabbt..

Idag har jag inte hunnit med mycket alls, suttit vid datorn bara, och smsa, en riktig nörd är jag idag! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, ingenting trevligt antar jag...

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Kommer det alltid att kännas såhär?


Icke händelserik fredag, som slutade med att jag inte gick och la mig förrän alldeles för sent. Blev väckt för tidigt enligt mig, och drog och käkade en pizza. Sedan fick jag skjuts hem och sedan dess inte gjort särskillt mycket. Ska nog upp till thess efter maten.. Kanske blir en flarra vin upp dit också, alltid trevligt. Sedan får vi se vart världen tar mig..

Nä, nu ska jag vänta på maten som är klar om ungefär en timme och 20 min.. så drygt! Medan dess ska jag väl bara sitta här och ruttna.. yey!






Om jag ändå kunde..

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Fredag, och hemmakväll. Kan ju vara skönt ibland det också..
Vi får se vad kvällen har att erbjuda för mys.
Nu blir det iaf SATC.

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Blir galen av att inte kunna sova på nätterna. Ligger och vrider och vänder på mig, tycker mig höra röster, se folk och när jhag väl somnar förstör drömmarna ännu mer. Halv sex somnade jag tillslut. HALV SEX?? det ska inte behöva vara så...

Nu är jag iaf vaken sedan några timmar tillbaka och försöker nu städa, men finner ingen ro till det heller, trots musik och brist på annat att göra. Det är någonting som stör.. någonting jag inte kan få grepp om eller bara glömma för om så en liten stund.
Jag känner mig som en bomb som snart kommer sprängas! haha.. fan!

Men ska försök få lite ordning här inne iaf...hej.

det är tomt och kallt.

kommer jag någonsin komma tillbaka


Ibland tror jag att Melissa Horn skriver sina texter utifrån mina känslor och tankar. Det är ibland som att spela upp det som finns i mitt hjärta, min själ och i min hjärna. Inte alltid, men ibland stämmer de in nästan perfekt. Sedan kommer den starka tjejen, då inser jag att det nog inte är jag. Möjligtvis min framtid, men inte idag.

Ska stoppa hörlurarna i öronen, slå på musik, plocka fram boken och försöka somna mellan raderna i en annans historia. Men först och främst ska jag dricka lite mjölk, borsta tänderna, byta om och bädda ner mig. godnatt..


 


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Ännu en bra låt med Melissa Horn.



Vad vill du säga när allting blitt sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt 
Men ska jag sjunga så ja då ska det finnas tid att sjunga fritt 

Vem vill du spela när du lagt alla kort? 
Och hur vill du leva när tiden går för fort? 
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt 
Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt 

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska älska någon som bara älskar sitt 
Men ska jag älska ja då ska det finnas tid att älska fritt 

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? 
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd? 
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt 
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt 
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt 
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt 
Ska jag falla ska det finnas tid att falla fritt

what you feel is what you are and what you are is beautiful

Jag tror jag gräver ner mig, djupare än någonsin.. och jag försvinner där föralltid och låter hela min värld bara falla ner över mig. För när någonting verkligen går sönder och man gråter som ett litet barn, och det inte finns mycket kvar, vill man bara försvinnna.


what you feel is what you are and what you are is beautiful


what you feel is what you are and what you are is beautiful

Hemma nu från sveg, vemdalen och allt knas.
Har inte riktigt varit som jag hade tänkt mig, men har varit bra ändå.

Vi åkte bort till sveg onsdags förmiddag och första stoppet blev självklart dollar store! Och direkt efter det Sibylla, och efter det Ica!
När vi kommit fram till Annas stuga i sveg fixade vi brasan sedan satt vi där och mysta med vin och chips. Böev ganska lugnt för min del, men lite värre för vissa andra! Dagen efter bastade tjejerna och sedan gjorde vi oss i ordning för att åka upp till vemdalen där åtminstone jag skulle fira nyårsafton! De andra visste inte, men till slut blev de så de åkta tillbaka till sveg medan jag stannade i vemdalen för att fira nyår med André i deras grabbstuga. haha, som ensam kvinna klarade jag mig bra och hade ett trevligt nyår!
dagen efter mådde man inte lika prima, rättare sagt för jävligt och såg ännu värre ut! Strax efter sextiden kom tjejerna och hämtade mig och vi begav oss tillbaka till sveg, där det blev mys med Twilight och en massa surr.
Och idag har vi bara åkt bil hela dagen lång. Från 11.00 till 16.00 ungefär. haha, var lite knas! Men nu är man hemma och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tjejerna snackar om en sväng på stan men känner verkligen inget sug för det, men vi får se. Måste iaf träffa anna och hämta min telefon som jag glömde i hennes bil när jag hoppade av här hemma. Och den klarar jag mig ju inte utan!

Nu tänkte jag gå och föna och fixa håret iaf, ha det bra!

I'll wrap you in my arms



I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I coming out in this all wrong
She standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's to far gone
And before nothing can be done

Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on

RSS 2.0