nu jävlar brinner det

hemska jävla dygn!!!!!!!!!!!!!!!!!

IDAG just idag hatar jag alla! ALLT och alla.....

vaknar och halva lägenheten är utan ström. otroligt ont i magen. eller snarare ont överallt. i samma veva som min lägenhet vill döööööööööööööööööööööööööö så slutar min mobilladdare fungera. folk är dumma i huvudet och jag får nå bryt!!!!

HATA HATA HATA!......................

nä, nu ska jag slå på grey´s och hoppas det är sorgligt så in i helvete så jag kan få gråta en skvätt! få ur mig skiten.. men ja jo jo visst visst SÄÄÄKERT.... uuäääk!

eh...

jaha, då har man hunnit fylla år också. vaknade inte allt för pigg, låg i sängen halva dagen, gick och handlade, gjorde en tårta, kramades, åt , drack och umgicks med mina närmsta! Så jag hade en fin men väldigt annorlunda födelsedag! Så jag är nöjd!

Igår skötta jag mig inte alls, tränade inte, och åt allt jag fick tag i, var inte alls på top. Idag har jag dock skött mig bra, även om jag varit extremt lat uppe på 647 kalorier nu efter middagen. Så det är ju bra iaf!

Nu ska jag snart dra mig bort på OK för att skicka iväg min stackars telefon äntligen.. men orkar inte ens resa mig för att gå de få metrarna det är dit. förstår inte varför jag är så fruktansvärt trött och LAT! usch!

men ska väl ta tag i det här nu.. snart! NU!

ett skärp

nej nej nej!
Nu måste jag skärpa mig. Jobbade ju inatt och det gick jättebra. FÖRUTOM!!!! att det finns kakor på jobbet, så ja det åkte ner några... tyvärr. Dock hade jag ju inte ätit särskillt mycket under dagen, men endå. blir ju så besviken. Åt även nattamat efter passet, det bjöds på pizza, och sjukt god pizza hade dom gjort. kunde ätit flera bitar men nöjde mig med en. Så det känns ju bra iaf. Och det tar ganska bra på en att jobba natt sådär också. Så kanske kom upp i ungefär 1200 kalorier igår. kaaanske lite mer. Så får se det possetivt endå, ska ju med min vikt och längd kunna äta lite mer än 1900 kalorier för att hålla den vikt jag nu har. Så ligger jag under det, så är det ju fortfarande bra!

Ska ju synda både ikväll och imorgon också. Ikväll blir det vin, men äter jag inte mer nu vilket jag inte behöver heller eftersom jag precis åt en ordentlig middag, och om jag ikväll dricker 1 liter vin har jag räknat med, så är jag uppe i 1244 kalorier idag. Så det känns också klart godkänt och imorgon tänkerj ag inte ens räkna kalorier eftersom det är MIN FÖDELSEDAG!! så imorgon blir det god lunch, tacos, tårta och alkohol. även om jag inte är så förtjust i tårta och inte kommer äta särskillt mycket så blir det ju en hel del kalorier endå!Och så kör jag stenhårt på måndag igen!

För nu ger jag mig banne inte upp! awiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie


det går bra nu kompis det går bra nu

börjar kännas riktigt bra nu. på vissa plan. men med kost och så vidare. har nu idag ätit en god brunch samt gjort min dagliga lilla kortträning.

mitt största problem med maten är dock att jag hetsäter. tänker jag inte på det så äter jag lätt en stor portion mat på bara någon minut. känner mig alltid stressad och det märkst främst när jag äter eller dricker. fort fort fort ska det gå. och det negativa då är ju att jag hinner äta så pass mycket innan jag känner någon mättnad. men nu sitter jag verkligen ner och tar det lugnt. Och får pausa mig själv för att dricka massa vatten emellanåt för att varva ner och för att inte äta mer än jag behöver för att bli mätt. Och det går faktiskt jättebra!
Dock är jag konstant hungrig även fast jag äter helt normalstora portioner av riktig mat. Men antar det är som jag tidigare nämnt att jag inte är van att äta regelbundet och att jag nu är så inne på att klara det här och äta rätt och så vidare att jag konstant tänker på just mat och därför inbillar mig att jag är hungrig. Vilket jag omöjligt kan vara fem minuter efter en måltid!

Nu ska jag iaf fräscha till mig lite, sminka mig och fixa håret innan evelina kommer och vi ska hitta på nå skoj innan jag ska rulla iväg mot jobbet vid 23.00!

ha det fint!


motivation

sjukt vad träningskläderna spelar stor roll i ens träning. åtminstone min. idag har jag ett par slitna bomullsträningsbyxor som sitter hemskt på min småfeta kropp. till det en stor urtvättad t-shirt. och jag känner mig så hemsk och ful ut så det är helt otroligt. kan va därför motivationen på gymmet var långt under botten och det gick svindåligt. till en viss del då.

så hädanefter blir det mina älskade tighta träningsleggins. då trivs jag!

rock n' roll is here to stay

fruktansvärt less. världshistoriens sämsta träningspass. var så less när jag satt i omklädningsrummet efter att jag kände att jag aldrig mer ville gå tillbaka. Nu har jag dock lugnat ner mig och känner att, det kan ju bara bli bättre! Sedan kan det ju bero på att jag bara hade druckit te innan jag drog iväg också. Så hade ju inte direkt överdrivet mycket energi i kroppen. Kämpade på rätt hårt under en halvtimme iaf, så armar och ben kommer nog kännas imorgon/övermorgon iaf får vi hoppas. Ska köra lite mer mat och ryggövningar om ett tag här hemma också för jag kände att jag kunde kört det bra mycket hårdare. Och har några bra övningar jag alltid gjorde förut när jag hade problem med ryggen, så ska försöka göra dom nu varje dag för att stärka så problemen inte kommer tillbaka! Möjligvis att hantlarna åker fram också!

Nu har jag iaf fått i mig lite lunch, ägg, bacon och massa broccoli. mums! Och så har jag fyllt i dagens matlista i shape up. Och dagens intag kommer ligga på 970 kalorier som det ser ut nu, och då är inte träningen inräknad, drar bort en liten del. så ungefär 800 kalorier kommer jag ligga på idag. Och det känns ju helt okej. Har ju en maxgräns på strax över 900 per dag.  Men känns ju alltid bättre att ligga under så länge jag inte mår dåligt av det och går hungrig.
Visserligen blir jag väldigt hungrig av att äta regelbundet. så igår var jag hungrig nästan hela dagen, och nu har jag precis ätit lunch, för cirka en kvart sedan och känner mig fortfarande väldigt hungrig, fast jag då åt en stor portion. Men det går nog till sig, kroppen är ju inte van direkt.

Men nu ska jag se lite grey's innan jag tar tag i mig själv och städar köket och sorterar massa kläder!

ha det fint!


bra start

här sitter jag och slurpar på lite grönt thé och bestämde mig för att tag sedan att skita i träningen på ego. MEN i samma veva kände jag att jag var lite sugen endå och såg att det var en bra tid att gå dit, efter lunchrushen så att säga. och som vanligt får jag beslutångest! Men så kikade jag runt på lite bloggar.. ja träningebloggar och nu är jag taggad som fan på att gå iväg och träna någon timme! Får se hur hårt det blir, men jag ska göra mitt bästa!

Sedan ska jag ta tag i köket, bort med alla kläder jag vikt och lagt på köksbordet, bort med pantflaskor och vinflaskor, nu ska det bli fint fint fint! Nu när jag har så mycket tid så måste jag ju själv hitta på lite nytta att göra!

Men nu ska jag dricka litemer grönt thé innan jag ska byta om och dra mig bort till ego.


mörkt kallt ljus

första dagen och jag klarade inte av mat-schemat jag hade gjort. visserligen var det kanske lite väl kalorisnålt, så fick bli ett mål till. Så jag kom upp i sammanlagt 737 kalorier under dagen. Vilket känns jättebra endå!

Eftermiddan och kvällen har spenderats med potatis, fiskbullar x2 samt en massa avsnitt Grey's Anatomy. Och nu sitter jag och läser en blogg jag hittat om just träning och kost. Och känner nu att motivationen är på topp. Tog just fram köttfärsen så jag kan laga lite riktigt mat imorgon. Och sedan ska jag försöka träna lite imorgon också. Antingen hemma, promenad eller möjligtvis en sväng bort till ego, måste ju nästan passa på medan jag fortfarande har kort där.. men lite sällskap hade ju inte suttit fel! Får försöka övertala mammsen!

Men nu ska jag fortsätta se grey's och dricka massa vatten för nu är jag hungrig igen!


kost

varför är jag så otroligt trött hela tiden för?
Har nu sovit en stund men är sjukt trött fortfarande. Och hungrig, så nu är jag åtminstone uppe och kokar mig en stor potatis!

Lär ju inte bli piggare de närmsta dagarna heller eftersom jag än en gång håller på att ändra kosten. Dock hoppas jag att i slutet av veckan  JA TYP PÅ MIN FÖDELSEDAG, känna att jag blivit piggare av förändringarna. Men nu får jag kämpa på några dagar till och börja med!

Dagens alla mål inräknade: (dock är mina promenader inräknade och avdragna, ungefär 100 kalorier)



kanske inte så konstigt att man är trött? och ja! jag äter! kalorisnålt dock!
hej sommar, hej hej hej sommar!

ding ding ding

vilket nedrans pissväder!

Låg i sängen imorse efter en natt med dålig sömn igen, vaknat ungefär en gång i timmen och vridit och vänt på mig. Så när klockan väl ringde klockan 7.00 bestämde jag mig för att sova några timmar till. men då kom ångesten och till slut flög jag upp sisådär 07.41, på med kläder, kissa, sminka mig, i med frukost, fixa matlåda. GÅ! Ja, så klockan 07.58 var jag faktiskt på väg i rask takt i snuskvädret mot utbildningen! Ja, ibland är jag fantastiskt snabb!

Dagen tog kol på mig, som vanligt. Väntade en timme på metropol för att få åka med pappa då jag som vanligt är för dålig på att klä mig efter väder! Åkte med upp till mor & far för att bli bjuden på middag! Alltid lika härligt att kunna dra sig upp två gator för att få färdig mat! ni kan kalla mig lyxlirare! nä skämt och sido, där har jag iaf tillbringat kvällen! Diskuterat framtiden och allt mellan himmel och jord, precis som vanligt när jag är där! Och så såg vi hockey mellan surrvarven!

Nu sitter jag i sängen och funderar på vad jag ska slå på för serie, film?  och lyssnar på musik. vill ju göra och se allt på en och samma gång. men har ju insett att det går ju inte riktigt till så!

Men ska gnugga hjärncellerna och se vad det blir för trevlig sysselsättning innan jag stänger igen!

så tack & godnatt gott folk!


det där med ångest

på tal om ångest. i samma veva som jag i tidigare inlägg skrev om tvätten kom ångest krypandes. så nu är första maskinen igång!

kanske är bra med lätt ångest ibland?

en något bättre dag

Åh! har lyckats få igång min älskade iphone igen. dock är den efterbliven och det tar ungefär 70 minuter att skriva ett kort sms. Men förhoppningsvis ska jag lämna in den imorgon!

Annars idag har jag varit på utbildningen. Sedan bara lagat middag och väntat på att få mail från försäkringsbolaget, vilket jag fortfarande gör! Borde egentligen dra mig upp till tvättstugan för att tvätta en maskin, men är helt slut så det tar verkligen emot. Har två timmar kvar av tvättiden så förhoppningsvis tar jag mig i kragen snart annars får jag se om det finns tid imogon eftermiddag eller möjligtvis onsdag!

förutom det så blir det soffläge hela kvällen! Känns dock sådär med tanke på att det är fint väder igen, dock blåser det is men men! soffläge var det!!



ta min hand & visa vägen

mitt i alla deprimerande tankar kände jag bara att på en varm filt på en riktigt grön gräsmatta vill jag ligga nu. med solen som värmer min annars kalla hud och en blå himmel att ligga och titta upp mot och doften av sommar. det skulle nog få mig att le på riktigt just nu!


ett fel närmare rätt



jaha, så vad händer här då?

jag har insett att jag gör mer fel än rätt. och att allt ger mig ångest! 

 jag försöker varje dag ta mig upp och iväg på utbildningen även fast jag ofta är helt utan vilja att alls kliva upp. vilket ger mig ångest. jag går ut så ofta jag bara kan. vilket ger mig ångest. jag ligger alldeles för ofta i sängen, stirrandes i taket. vilket ger mig ångest. jag vet aldrig vad jag vill. vilket ger mig ångest. jag gör utan att tänka mig för aldeles för ofta. vilket ger mig ångest. jag gör riktigt idiotiska saker hela tiden. vilket såklart ger mig ångest! jag gör bara allt som är fel hela tiden vilket självklart ger mig ångest & endå bara fortsätter jag i samma spår..
..jag tror jag fastnat i någon slags ångestbubbla. men jag skyller på brist på liv & någon slags hjärnskada. det känns bättre då.. när man kan skylla på något/någon.

men jag ska se till att vända på det här.. för jag vet att jag kan, bara jag biter ihop pch kämpar på. jag vet jag vet jag vet ja.. tror ..jag vet att jag kan!

runt 1000

 Komiskt att jag igår skrev att jag verkligen skulle fokusera på att 'ta nyttigt och träna den här månaden. På väg he från birsta och dollar igår skulle såklart min kära familj äta på max, så det slutade så även för mig. Så en riktigt dålig start! Men idag blev det mycekt bättre. Ägg, hårdbröd och visserligen en liten fralla och även lite kräftröra, men jag får tänka att det var ju faktiskt sallad på den där nedrans frallan! Nä skämt och sido, kaloriintaget igår låg på 1137 och dagens på 1081 så det är ju inte så farligt! Lyckades även ta mig en promenad idag. He he he.. Det är väl där det störta problemet sitter. Jag har gått och blivit sjukt lat!! Men känns skönt att ta klivit in på gymmet igen på torsdag!

Nu ska ja se klart sons of anarchy innan det är dags att försöka sova så jag orkar promenera imorgon bitti och hålla mig vaken på utbildningen!

Så godnatt gott folk!


fokus

Latmåndag! Fixat lite med kläder och disk, annars sett serier och bara tagit det lugnt.
Men nu ska jag snart iväg till birsta och dollar med mamma och pappa och efter det hade jag tänkt att träna lite här hemma. Har ju legat på latsidan sedan jag blev sjuk och inte riktigt kommit igång än. Men som sagt, ikvälll får det bli lite träning här hemma och imorgon ska jag ta mig iväg till ego för ett hårt styrkepass och sedan sätterj ag och mamma igång som vanligt på torsdag igen!

Sedan är det ju dags att börja gå till och från utbildningen varje dag igen. Inte vara lat och åka buss som jag nu gjort senaste veckorna. Dels kostar det sjukt mycket pengar.. som jag inte har och sedan måste jag ju röra på mig! Den här månaden så är det stenhård fokus på just träning och kost! Även om jag inte skött mig exeplariskt idag dock. Men å andra sidan har jag knappt fått i mig någonting pga av att min mage gör ont när jag äter. Men lite ägg med kräftröra och en hårdbrödmacka med kalkon gick ner.

Men nu ska jag gå och klä på mig så jag är klar när dom kommer!


RSS 2.0