GÅR UNDER!

en riktig jävla pissdag har varit pissbakis efter en pissfylla på en pissonsdag.
jag vill bara gå under idag! världen är skit. allt är skit. hej då skit!

det här är så typiskt mig

har ju fått blindtarmsinflamation, och självklart är det då jag är så grymt sugen på att sätta igång och hårdträna!
Blir så less på mig själv!

nä ska slå på en film och hoppas jag kan glömma bort smärtan i magen ett tag och sova. godnatt!

ett helt vanligt

inlägg tänkte jag bjuda på. Inge trams om känslor eller piss.

Tänkte berättam vad som ska hända idag, hm..
Nyss duschat, luktar gott, ska smörja in mig med min kokosluktande bodylotion, den luktar mums, så det kommer jag också göra. Sedan ska jag föna klart mitt hår som jag insett växt ganska mycket en jag klippte av mig hela skiten. Och det är ju kul! Sedan ska jag ner på stan med Anna & Jocke, sen får vi se om Jenny gör oss sällskap också. Efter det vet jag inte vad som händer, jag hoppas vi kan hitta på någonting skoj, för sedan blir det jobb, 22-04 någonting. Och jag hoppas det blir ne del folk, annars går det lite långsamt! Men det blir nog bra!

Men nu ska jag återgå till att vårda mitt yttre,
mmmmmmmmmm coconut!

min fina vän - jag tänker på dig

Jag sitter nu och tänker på dig och vill bara gråta..
Förstod på en gång när jag såg dig att någonting hade hänt. Och när du berättade stanna hela världen för en sekund och jag var inte långt ifrån att gråta, det här får inte hända, inte dig, inte någon.. Jag ville inte släppa dig, utan bara krama om dig tills allt är bra igen..
Så hemskt att se dig sådär, och jag önskar det fanns någonting jag kunde göra för dig eller er..
Men jag hoppas du vet att jag finns precis här, när du vill och vad det än gäller.


Jag tänker på dig!


oväntat besök

Var på väg upp till ma & pa för att fördriva lite tid och bara kramas och umgås när jag fick (trots att jag visste vad som väntade) ett efterlängtad samtal, det var bara till att gå förbi deras hem, runda och fortsätta hem igen. Det fick mig att inse att ibland är det bra att inte säga till varje gång man tänker komma förbi, för då kan man helt enkelt låta bli utan att behöva förklara någonting! Vilket nu blev dagens lättnad!

undergång

folk sitter och oroar sig över att världen ska gå under nu om någon dag.
jag sitter och oroar mig för att jag kommer gå under när som helst..
har haft värsta dagen på väldigt väldigt länge.
Efter igårkväll har jag insett en hel del saker, sett en hel del saker från ett helt nytt perspektiv, och känner helt annorlunda för allt. och idag har jag gått runt och gjort saker jag måste, fast jag har inte riktigt varit med. det är som om det blev för mycket idag så min hjärna halft slog av. majoriteten av tiden idag har spenderats med tårar rinnandes för mina kinder och en huvudvärk som skriker vätskebrist. matlusten har arit på noll, endå har jag ätit bara för att jag är ledsen. eller för att försöka bevisa att man kan må ännu sämre?
Insåg att jag inte ens kunde glädjas över att gräset nu är grönt, jag kan gå runt i min skinnjacka utan att frysa, jag kan se solan och känna dess strålat värma mot min kind. Det jag längtar efter hela året. För det är någonting som förpestar min hjärna så pass mycket nu, så jag efter varje steg jag tar känner att jag bara vill släppa allt falla ihop och ge upp..
Efter att ha fått en helt ny syn på det som jag eltat nu redan allt för länge känner jag att allt är bara så helt jävla fel. Och jag har inte ens makten att rätta till det jag gjort så fel. Hur gärna jag än vill, och hur mycket jag än försöker.. Jag ser saker varje dag, flera gånger om dagen som gör mig påmind om vad jag gjort, orsakat och förlorat.
Jag är ett nervvrak som när som helst bara kommer tappa det.
Det är det här allt hänger på. Om jag bara kunde få chansen att förklara mig, även om jag kanske inte helt fullt kan, men att få be om ursäkt och kunna släppa om så en liten liten del av det här. För det förstör mig sakta men säkert och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till..
Efter igår känns det som om någon rivit upp alla sår jag någonsin haft inom mig, och de är större och djupare än någonsin. Det är så pass trasigt så det itne längre svider utan bara känns tomt, men endå gör det ont på något konstigt sätt..





du fann min bästa sida, men även en sida som till och med skrämmer mig själv, en sida jag önskar jag aldrig haft, aldrig kommit fram, en sida som inte finns.. men jag antar vi alla har sånna..

det stavas saknad

mina tankar dras alltid till dig. det spelar ingen roll vad som händer, vad jag ser, vad jag gör eller vad jag hör. jag tänker alltid på dig. folk kan gråta, skratta, leka, slåss till och med dö, och jag tänker på dig. Folk berättar om hemska saker dom varit med om, och jag tänker på dig. Allt jag tänker på slutar med en tanke på dig. jag känner mig förgiftad, sjuk, fast, efterbliven, hemsk, sårad, ledsen, förstörd, krossad, förlorad, död, besatt, orättvis, överiven, inlåst, misshandlad, lurad och jättetom och jag kan inte låta bli att hata mig själv.

Det spelar ingen roll vad som händer mig eller runt om, du dyker alltid upp. Och jag vet inte längre vad jag ska göra.
Allt som hänt känns bara så mycket värre numera. När jag fått insikt. När jag tänker tillbaka och ser vad som hänt. Vad vi gjort, med oss själva och av allt som var, bryter jag bara ihop, jag har aldrig sett det såhär. Och jag kommer aldrig någonsin förlåta mig själv, särskillt inte förrän du gjort det. Vilket jag tror aldrig kommer hända.

jag vill bara be om ursäkt för allt och känna att du förstår att jag menar det av hela mitt hjärta och hela min själ, och få tillbaka min vän. jag behöver min vän..

I lost the love I loved the most

det finns två saker som får mig att gråta och bryta ihop..
det är min vikt och du din *ÄÖLWKposifhsdoiahgiznfdklv



och ändå bryr jag mig fortfarande så jävla fan skit helvete mycket

It's too late to cry, too broken to move on.

det här tar nog sakta död på mig. jag känner att jag blir så pass upprörd så små delar av mig sakta dör inom mig. och det värsta va allt är att du mycket väl vet att det här är det värsta man kan göra mot mig, ändå bryr du dig inte. skiter i det fullständigt. du skiter i det helt och hållet, låtsas som ingenting. som om all tid och alla år bara varit en lek. någonting så obetydelsefullt så det bara är till att släppa och skita i.
du vet fortfarande hur du ska göra för att få mig att bryta ihop. hur all mi energi ska sugas ur mig tills jag knappt orkar andas längre. hur kan man tycka så fruktansvärt mycket om någon som gör så?
Vet jag att det egentligen inte är du? Eller har jag bara en bild av hur jag vill att du ska vara och tror att du faktiskt har den sidan hos dig på riktigt. Varför plågar jag mig själv tills jag nästan når bristningsgränsen, tar igen mig någon minut och fortsätter likadant.. fortfarande.

som om jag sålt mitt hjärta och min själ till djävulen.
jag vill bara komma bort från allt det här.
innan det brister totalt.

here i go scream my lungs out and try to get to you

Hur kan någonting så älskvärt gå till någonting så annorlunda och tomt?
Eller har det bara alltid varit så, bara att jag ser det på helt olika sätt beroende på hur läget och relationen varit?
Många tankar och känslor som snurrar runt inom mig nu för tiden. Och hopp. det där hoppet som aldrig lämnar mig. och drömmar. Drömmar om någonting som säkert aldrig någonsin kommer bli mer än bara drömmar.

Jag vill visa dig mitt nya jag, och lära känna ditt. men bara om jag fortfarande känner igen dig. om jag fortfarande får samma känsla eller bara allt inte är försvunnet. så som det känns idag. helt borta. som om du öppnat upp dig och släppt ut nästan allt som var du, och fyllt dig med dåliga saker. saker som tynger dig, och gör dig till någon helt annan än den du är.
Eller så är det bara ett sätt att avvisa mig. Men som jag alltid sagt till dig, var ärlig.
Men ingenting jag säger spelar längre någon roll.

Det är så otroligt svårt för mig att förstå hur man kan vara så olika. Hur vissa kan släppa saker på en hundradels sekund, medan andra bär på allt en lång tid efter.. antingen frivilligt eller inte.
Hur man kan visa sig så kall mot någon man spenderat så mycket tid av ens liv med, medan den andra förgäves försöker behålla det som alltid varit bra. Hur mycket det än tär på mig själv, ger jag aldrig upp, på både gott och ont. hoppas jag! För vissa dagar gör det fan i mig bara ont..

 


shame on me

ja, det bara växer. jag åt ost med kex. shame on me. ont i magen har jag fått också. visste att jag skulle ha avstått. tror kexen ligger i halsen på mig. usch, vilken ångest!
Aja, ligger iaf under hälften av dagliga intaget kalorier! Så det kan ju glädjar över. Även om jag känner att jag fått i mig alldeles för mycket.
Men detär bara att börja morgondagen med en morgonpromenad till vårdcentralen i rask takt och redan ams. Och sedan hålla sig till matchemat!


fram och motgångar

Dag 2. Och jag har hjärtklappningar.
Gruvar mig för morgondagen. Tredje dagen ska vara värst! Sedan ska det mesta släppa ochgå mycket bättre. Jag tycker dock det har gått väldigt bra. Vilket jag aldrig hade kunnat tro.

Ringde nyss från jobbet så det blir jobb lördag natt. Så jag hoppas det gått till sig då, och att jag har massa energi! Men det ska nog inte vara någon fara.
Nu blir det lite soffläge och tv innan jag antingen drar och lämnar det där papperet eller nått.
Ikväll blir det iaf eurovisionkval hos anna med massa folk. Det ska bli trevligt. Får jag kämpa emot allt onyttigt också och förhoppningsvis komma hem stolt över att jag motstått det!


med all tid i världen

och en otrolig rastlöshet samtidigt som jag har noll energi.
THAT SUCKS!

Jag orkar inte ens ta mig till ams för att lägga ett papper i en brevlåda. Har suttit och sminkat mig hur länge som helst i brist på annat. Fast jag inte ens ska någonstans förrän vid halv nio.
Jag orkar inte ens gå på toa fast jag är kissnödig. Jag orkar inte resa mig några meter til köket för att skölja ur mina muggar.
OJoj, det här kommer sluta illa!

Nu får jag fan ta tag i mig själv. HEJDÅ!

jag kan göra det som ingen gjort

helvete!
jag försov mig.
kräk på mig själv!
idiot!

meeeen..
då får vi bara utgå från hur det är helt enkelt.
gör i ordning mitt frukost the och vitaminer och mian snuskpiller.
Visst fan serru!
För frukost är den viktiaste måltiden (även om jag vägrar inse hur man menar med det) så därför ska jag ha frukost också, även om klockan nu hunnit bli halv två.
Får ta lunchen vid fyra och sedan middag hos Anna ikväll? Skinka, ren jävla skinka! Det ska bli gott!
Är dock en aning hungrig nu eftersom jag inte ätit sedan sex igår och det var bara lite kött.
Meeen på tal om igår, jag klarade mitt hårda schema! Och jag är så stolt! Nästan så jag trodde jag skulle vara lätt som fjäder idag bara för det. Men icke! Men på god väg!

japp, MOTIVATIONEN ÄR PÅ TOPP!

imorgon drar helvetet igång

Sätter igång med en strikt diet imorgon, som kommer pågå en vecka. Så ni som träffar mig kan vänta er en trött och grinig en. Kanske. Fast å andra sidan kanske inte. Har ju senaste tiden dragit ner en hel del på maten och flesta dagar bara ätit en måltid med riktig mat, och under den här veckan kommer jag äta 2-3 gånger per dag, så kan ju mycket väl vara så att jag kommer må SUPER av det här. vilket jag självklart hoppas på!
Och efter den här veckan så får vi se vad det blir, antingen fortsätter jag, eller så testar jag någonting nytt. Har ju övervägt fasta, men eftersom jag jobbar natt nästa helg vill man ju gärna ha lite mer ork.

Jag tror iaf att det här kommer fungera kanonbra och är superladdad!
Känns så bra att ha varje dags intag förbestämt. Är ju så mycket lättare att hålla då. Iaf för mig som har provat allt möjligt.
Så nu får ni hålla tummarna för mig! Återkommer med resultat nästa onsdag, om jag kan hålla mig så länge vill säga!


en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

sitter i sängen och dricker cola zero, min stora favorit. fan, jag har vänt på dygnet. och trots att tröttheten smög sig på för redan några timmar sedan vägrar jag gå och lägga mig. Den onda delen av mig vinner alltid. snacka om att vara svag. lyssnar på veronica maggios nya skiva och saknar. och så läser jag bloggar. letar inspiration för både mig själv och mitt hem. det hjälper lite. men saknaden tar över mellan varje inlägg. att det aldrig lägger sig. att hjärtat fortfarande kan bränna till sådär obehagligt av sorg ibland och hoppa till så det känns som det sätter sig i halsen på mig berädd på att kväva mig. ja, jo jag vet. jag är bra sorglig. men det här är verkligen någonting som fastnat, som ingenting annat, någonsin. så jag hoppas för allas skull att dom slipper det, att någon eller något fastnar så förjävla hårt att ingenting kan få det att försvinna. kanske på gott och ont. men när man försöker få det att kännas bra men utan varken framsteg eller hjälp, då gör det bara ont.



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min

.. iih

kom på en till sak jag nog ska göra i veckan. ska nog hämta mina .. hm 5 (?) stora kassar med kläder som fortfarande är kvar hos ma & pa. åh så skoj! synd bara att endast hälften (om ens det) kommer passa. men men! kläder som kläder, jag kan bara titta på dom om det är så!


.. iih

kom på en till sak jag nog ska göra i veckan. ska nog hämta mina .. hm 5 (?) stora kassar med kläder som fortfarande är kvar hos ma & pa. åh så skoj! synd bara att endast hälften (om ens det) kommer passa. men men! kläder som kläder, jag kan bara titta på dom om det är så!


puuuh

hej alla glada!
Har varit väldigt dålig på att skriva här märker jag. Går sisådär fem dagar mellan gångarna. Men glömmer som bort, eller så är det bara så att jag inte har så mycket att skriva om.
Helgen har iaf rusat förbi, som vanligt. Bara att denna gång har nätterna bestått av jobb och inte fest! Jobbar mellan 19-04 ungefär i fredags och 22-04 igår. Har gått jättebra, men haft jättemycket att göra. Igår var det så mycket folk så jag var helt rödblommig och varm hela kvällen. Vi var ju en man kort så det vart inte en lugn stund kan jag säga. Men vi kämpade på och det gick bra. Men trött och slut var man absolut när det var dags att gå hem. Och ryggen, axlarna och framförallt fötterna värkte nå otroligt. Jag ärligt talat haltade hem, och promenaden tog dubbelt så lång tid än vad det borde. Och när man väl kommit hem och bäddat ner sig är man så upp i varv så det är omöjligt att sova, så efter drygt två timmar kanske jag äntligen somnade.
Så idag har jag sovit bort i princip hela dagen! Jag vägrade ställa klockan så jag skulle vara utvilad, vaknade på eftermiddan och mådde skit. Men efter att beställt lite mat och suttit i soffan framför tv'n mådde jag bättre!

Annars i helgen har jag varit i birsta en sväng med Sofie och sedan var det tänkt att jag skulle ut i skogen och fira men det blev grillning hos thorén med sofie och grabbarna istället följt av soffläge och tv hos sofie innan jobet igår.
Och nu ligger jag i sängen och har ont i magen och läser bloggar.
Helt okej helg, och nu väntas en vecka då jag ska hålla tummarna för att få komma på intervju. Ja, ge mig ett till jobb. MINST! tack!

GODNATT :)


jag måste bli bättre

Även den här dagen har gått OKEJ, men endå långt ifrån bra!
Har suttit på Olearys med Evelina och Anna och Anna en stund och även timmy en stund och kollar på Dragonsmatchen som var riktigt riktigt spännande, så där satt jag och skrek och klappa som en överexalterad... UNGE? i vilket fall, sedan var det fotboll som gällde, Barca - Real. Då var jag dock snäppet lugnare, eller flera. Då hade min extas hunnit gå över till trötthet och huvudvärk. Iallafullafall, det jag skulle komma till, att min dag hade gått okej. Jag satt konstant från att vi kom dit till att vi gick och tänkte på mat. Jag satt och suktade efter den där nedrans nachotallriken varenda jäkla sekund. Men jag höll mig! Så iofs, man kanske kan säga att dagen gått bra egentligen, eftersom det är ett stort steg av mig att hålla mig när jag är sugen. så för det är jag stolt.

Annars idag har jag tagit det lugnt sedan var jag ner på stan en sväng med Jenny för att lämna lite cv och så blev det en loka på Charm. Och sedan satt jag i soffan tills Evelina kom och vi gick ner.
Och nu ska jag bädda ner mig och slå på en film hade jag tänkt. Imorgon väntas birsta och först en sväng på kultis för att möta Thoms och kanske låna någon vettig bok. Om jag kan hitta en sådan!

men nu, GODNATT!


ser jag ljuset?

Första dagen avklarad helt OKEJ! inte kanon, men okej! Jag har ångest men borde vara nöjd! Får se på vågen till helgen! saknar mina kindben, hur annorlunda fort jag får på snoken, armarna som jag lätt får in i morvetos brevlåda för att bryta mig in, mina ben som sitter snyggt i att par låga jeans, och mina små söta.. bröst och min numera platta rumpa som vägrar växa i takt med resten av kroppen och som passar sådär platt o tråkig till resten av mig.. i vanliga fall buhu! men nu kämpar vi på! heja heja!

Annars har jag precis fått jobb, på oscar! Känns kanon! Börjar antingen till helgen eller nästa! Så nu hoppas vi jag får jobba mycket! Ska iväg och slänga lite fler cv imkring mig imorgon också, så nu får ni hålla tummarna! Är så sjukt trött på att gå runt och slöa hela dagarna. När man inte gör någonting så tappar man ju all energi, hur sjutton nu det går ihop, men så är det! Och jag hatar det! ge mig nå slags rutiner tack! I NEED IT! för nu ligger jag som en lerklump hemma allt för mycket och har inte ens ork att hålla ordning fast jag har all tid i världen! Vill ta tag i träningen också, är motiverad men orklös och kanske inte fullt motiverad då kanske eftersom jag faktiskt inte tar mig dit!
Så som sagt, håll tummarna!


FRÅN

TILL

RSS 2.0