work work

japp, då var det snart dags för jobb då. har öppning och vet knappt vad jag ska göra, men det löser sig. det gör det ju alltid! Carlingsfest ikväll så blir nog roligt kan jag tänka mig. är dock jättetrött och har ont i min djävulstand. så det blir till att gå på ipren ikväll, om det inte blir lite lindrigare av sig själv.

imorgon är det jobb som gäller igen, samma tider, 19-04. känner egentligen för att köra sisådär 3 dygn i soffan med massor med filmer, men det får bli en annan gång! Här ska tjänas lite extra slantar och så får jag se fram emot söndag istället då vi har nån slags krogfest? personalfest? ja, jag är helt enkelt inte så insatt, men får nog veta mer om det ikväll. Så det ser jag fram emot.

nu ska jag snart klä på mig och börja vandra men först ska jag sätta mig bekvämt i soffan och bara ha det bra.

hoppas ni andra får en trevligt fredag? lördag? ja, dagvild är jag också. har haft lördag hela dagen. ringde mamma och undrade va sjutton hon jobbade för. tydligen är det bara fredag idag. så som sagt, ha en trevlig fredag!


ZzzZzzzzz

mår bara sämre och sämre i kroppen. idag har verkligen varit en pina på skolan. tog bussen 05.00 mot ö-vik för att hålla föredrag inför klassen, vilket gick bra även om jag hatar det och skakade som ett asplöv. Hade nog gått en hel del bättre om jag faktiskt hade mått bra. Och det syntes tydligen också att man inte var på topp.
Kom hem vid kvart i sex och slängde av mig kläderna och totaldäckade i sängen. Hann dock vara duktig och ställde klockan på åtta så jag kan sova inatt också. Sedan hade jag ju inte ätit någonting sedan tolv så nu sitter jag och kikar på idol och har just slängt i mig pasta med kallrökt lax och italiensk ostsås. Kan ju dock erkänna att det var micromat och inte alls lika gott som det låter.

Nu vill jag bara dra mig mot sängen igen och lägga mig och hoppas på en god natts sömn. som jag hoppas på alla andra nätter ocksp men aldrig lyckas få. drygt 45 minuters sömn fick jag inatt och har därmed haft väldigt svårt med en heldag på skolan. men det var bara att bita ihop och grymt skönt var det när jag väl kom hem!

Men, tips mot sömnproblem är det bara slänga över mig. för det här går snart inte. och inte vill vi väl att jag ska kollapsa eller? nej nej. så HJÄLP TACK!


nått annat än det där

Sitter och lyssnar igenom Melissa Horns nya album. Jag kan inte låta bli att älska henne. Ibland kan jag tro att hennes texter handlar om mig och mitt liv. Men för en gångs skull kan jag lyssna och känna att det inte är nutid, det är dåtid.

Jag har senaste dagarna tänkt på vad långt jag kommit. I mig själv. För första gången på länge ser jag toppen. Den är ljus och den är glad. Endå vet jag ingenting. Framtiden är oklar men jag bara ler. Jag har påbörjat en utbildning jag inte alls är 100 på men vill ge en chans och än så länge känns det jättebra, om drygt en månad påbörjar jag en till, den är jag dock helt säker på. till hundra. och jätteglad att jag har möjlighet att gå. jag har börjat tänka och se saker på andra sätt. kanske faktiskt insett hur saker och ting varit och det känns hur bra som helst. möjligtvis en aning sorgligt, men inte på samma sätt som förr. sorgligt på ett sätt som går att hantera, bearbeta och gå vidare från. så nu tar jag nya tag, och blickar frammåt. njuter av allt man faktiskt ska njuta av och inte bara se det som tynger mig. så nu kör jag, allt in! ...skämt och sido, men fan vad bra allt ska bli!


deep sleep

Kom nyss hem från en dag i ö-vik. Känns som om min kropp snart kommer lägga av, helt och hållet. Har känts så ett tag nu och det känns inge bra alls. Vet ju att det beror på min grymt dåliga sömn som aldrig blir bättre. Och jag vägrar stoppa i mig tabletter för det. Har inte sovit ordentligt en natt sedan jag var i stockholm med familjen i juli, och innan det var det när jag bodde hemma några veckor i februari. Kanske jag behöver ma & pas närhet? haha! Nä skämt och sido, hjärnan går på högvarv och börjar lugna ner sig först vid fyrasnåret. Ingen bra kombination när man då och då under veckorna ska sätta sig på en buss klockan 05.00 för att åka på föreläsningar och sminarium. Känns lite som man går runt i en gummivärld och vet knappt vad som är verkligt eller inte.

Men så idag på bussen på väg upp till lilla ö-vik igen satt jag och läste lite bloggar och så fick jag syn på ett inlägg om denna:



och vart ju genast nyfiken. Särskillt när jag läste att personen i fråga hade sovit extra gott och somnat på stört. Mer hann jag inte läsa. Så självklart som den googlefantast jag är åkte datorn fram nu för att söka lite mer om produkten och verkar ju faktiskt som om den funkar riktigt bra. Sedan är ju trots det lite skeptisk men tror faktiskt att det är värt ett försök. jag menar.. jag kan ju inte sova sämre än jag redan gör. Så, så fort jag har vägarna förbi body shop och minnet på plats så ska den inhandlas och förhoppningsvis ska jag lyckas sova sååååå gott en heeeel natt. SÅ DET SÅ!

pumpa pumpa

ö-vik - sundsvall, ö-vik - sundsvall, ö-vik - sundsvall. Börjar blir vääääldigt långtråkigt på dessa bussar.
Men imorgon är det dags igen. idag åkte jag dit helt i onödan bara för att diskutera en tidning i ungefär fem minuter. hade behövt en lång sovmorgon men nä nästan 6 timmar på en buss fick det bli iställt.

Imorgon ska jag dock göra lite nytta när jag endå ska dit, vi ska göra klart grupparbetet som sedan ska redovisas på torsdag. Är självklart skitnervös eftersom det värsta jag vet är att prata inför massa folk sådär. usch tvi och blä! Men det kommer nog bra!

Och om jag lyckas få några timmars sömn inatt och inte kommer hem allt för sent imorgon tänkte jag faktiskt tvinga mig själv att gå på ego för lite styrketräning. Har varit borta döärifrån allt för länge nu igen och det känns inte alls bra. sp nu är det bara att kämpa sig dit två gånger så är man igång igen!

Så nu ska jag bara se klart filmen som går på tv innan jag ska gå och lägga mig och försöka sova.
så sov så gott


en månad kvar

Börjar känns lite smått hur paniken kryper på. Om exakt en månad börjar jag min make-up-artist utbildning. Det kanske är dags att börja förbereda sig och öva en aning innan. Har precis googlat runt lite efter folk som skrivit om utbildningen, och det verkar vara en hel del att göra under utbildningens gång, så jag hoppas mina SPA- studier ligger på samma nivå som nu, i fortsättningen. Annars kommer jag nog inte ha särskillt mycket tid över till annat. Men jag har ju själv valt att studera dubbelt och eftersom det är någonting som jag verkligen tycker är rolig så vet jag att det går.

Och nu ska jag äntligen sätta mig och läsa min tidning jag köpte i fredags på Make Up Store innan det är dags att lägga sig. Ska ju nämligen ta bussen imorgon bitti till ö-vik igen.


...

ja.. fast nej
. synd om dig mest. inte mig
kan inget längre göra...
kom nför nära

med blicken frammåt

efter relativt värdelös dag ser jag nu fram emot en kanonhelg!
Fredag imorgon, och den spenderas till att börja med på stan för att sedan röja det sista i lägenheten innan den blir fördrinkar innan middag på oscar med trevligt folk, följt av en utgång.

Lördag mår jag förhoppningsvis inte lika illa osm jag borde och är redo för ännu mer bravader. Men först ska jag spendera lite tid med familjen. Jag håller tummarna för en sväng till IKEA så jag kan handla lite klädförvaring och en hylla. Men vi får se vad det blir helt enkelt..

Nu tänkte jag iaf bara sitta här inlindad i min jättehärliga filt och glo runt lite innan jag ska försök sova bort min hemska huvudvärk.

tare lugnt!


I'm gonna give all my secrets away

vilken dålig dag jag har gjort den här dagen till. sovit länge, blev väckt av att vaktmästaren kom och skulle byta ut lite saker här hemma sedan känns det inte som om jag gjort någon nytta alls. Jag varken pluggat eller fått ordning här hemma. visserligen har jag fått lite gjort som kläder vikta och några lampor bytta och så, men det är inte mycket att hurra för. Borde sätta mig och plugga men motivationen är obefintlig! Men vet att gör jag det inte nu får jag sitta hela natten och stressa på. vilket dilemma!

Imorgon åker jag upp till -vik igen iaf, längtar inte! Men efter det kan jag slappna av och se fram emot en efterlängtad helg med massa roligare planer. och lön såklart! så blir nog en heldag på stan på fredag för att slänga lite pengar omkring sig! som jag längtar! men nu ska jag slita fram mina studier och sätta igång.

ha det fint gott folk



moment

tänkte skriva några rader. men nu så vet jag inte vad. min dag har bestått av ikea och bära upp grejer till lägenheten och bygga ihop grejer. Inte mycket mer. nu ligger jag i sänge noch hade för någon timme sedan tänkt kolla igenom vad jag skulle läsa inför nästa seminarium, men så långt kom jag inte. Har nu bara legat och ritat och kladdat och tiden har bara sprungit iväg. Imorgon ska jag röja fortsätta röja här hemma och få ordning samt ta tag i studierna. Så nu blir det till att lägga pennan åt sidan och fokusera på sömnen istället.

förhoppningsvis men antagligen inte har jag någonting roligare att skriva om imorgon eller så. godnatt!


sömn

till skillnad från igår då klockan var ställd på 04.00 och jag inte ens hann somna innan klockan ringde tog jag idag en lång och härslig sovmorgon och struntade fullständigt att ställa klockan. Safina ringde och väckte mig för inte allt för länge sedan och jag känner mig devvärre fortfarande lite trött men nu är det upp och hoppa som gäller. Klä mig varmt eftersom det är minusgrader (skulle man kunna tro) här inne, och sedan sätta igång med att packa ut alla mina saker ur ena "rummet" då jag innan helgen ska ha plats för en liten inneboende!

nä nu gäller det att ta sig i kragen och sätta igång så man blir klar någon gång.


just nu känns det extra ensamt

 

 

Det är en sån här natt när jag känner mig liten och ensam. väldigt länge sedan jag kände så nu, och jag har inte saknat den känslan. jag vill ha någon som håller om mig inatt, en kram och lite värme..


I told you to be patient I told you to be fine

Come on skinny love just last the year
Pour a little salt we were never here
My my my ....
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My my my  …
Right in the moment this order’s tall

I told you to be patient I told you to be fine
I told you to be balanced I told you to be kind
In the morning I’ll be with you
But it will be a different kind
I’ll be holding all the tickets
And you’ll be owning all the fines

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My my my – my my my – my my my – my my …
Sullen load is full so slow on the split

I told you to be patient I told you to be fine
I told you to be balanced I told you to be kind
Now all your love is wasted then who the hell was I?
Cause now I’m breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you? who will fight?
And who will fall, far behind?

Come on skinny love ……
My my my  …

vad har jag gett mig in på?

Satt uppe till klockan sex imorse för att bli klar med lite skolarbete. Trodde det bara skulle vara lite att läsa nu resten av veckan men insåg idag att så var det ju inte. Till imorgon ska jag läst igenom ett tjockt häfte med källtexter, och besvara frågor angående detta. Och självklart är ute i sista minut! Sätter igång nu. Sedan blir det till att sova på en gång, så nu får det gå undan! Klockan 05.00 imorgon bitti (eller inatt skulle jag nog säga) går bussen upp mot ö-vik och där väntas en heldag på skolan.

Annars idag har jag sovit ut eftersom jag inte somnade förrän vid halv sju imorse, varit och handlat lite, färgat håret och nu sitter jag här framför tv'n och ska sätta igång med studierna som sagt! Och jag kan inte låta bli att undra hur i hela fridan ska detta gå? Jag har aldrig pluggat i hela mitt liv. Eller ja några enstaka gånger men jag förstår inte riktigt hur man gör. Hur i hela friden koncentrerar man sig? Är det någonting man kan lära sig så här sent i livet? Oj oj! Jag får väl göra mitt bästa helt enkelt och hoppas på att det tar mig tillräckligt långt för att klara det här!

attans, skulle ju försöka hinna färga ögonbrynen också.. får väl offra 20 min av sömnen till det då. mina tröttgropar under ögonen från sminkas bort imorgon. bla bla bla...

ha det fint gott folk och håll tummarna för mig nu och framöver!


NOLLA

oj oj vilken vecka.

Skolan satte igång i måndags, på kvällen var det fest på kåren. Och första föreläsningen på tisdan. Sedan var det självstudier så jag begav mig hem till sundsvall. Onsdag blev det utgång, torsdagen blev lugnt och i fredags gav jag mig av till Ö-vik igen för studiebesök på paradiset och så. mådde dock jättedåligt så gick tidigare och checkade in på hotellet för att vila lite innan jag var tvungen att handla nödvändigheter inför sittningen på kvällen.
Hade en trevlig kväll, dock världens sämsta utbud av manlighet. Väldigt besvikna var vi men förutom det var det väldigt kul. Igår mådde jag ju som jag förtjänade men tog bussen hem vid halv tolv och låg sedan i sängen några timmar för att bli människa igen. Sedan drog jag mig upp mot thoms som var hemma över helgen. Kvällen vart väl ingen höjdare för mig då jag kände mig jättesliten och trött.. men det får jag ta igen en annan gång!

Idag bestämde jag mig för att ha en riktig depp-söndag, så jag vägrade kliva upp ur sängen och låg bara och tyckte synd om mig själv och var bakis. Tillslut gav jag upp min depp.söndag och åkte och myste hos anna istället!
Och nu sitter jag bara hemma i soffan framför tv'n och har ätit lite kvällsfika och ska nog se en film snart!

Imorgon startar en lång vecka med mycket plugg, minst en tur till ö-vik och även jobb.

nä, tv'n kallar! Hej hopp!


nystart - nervositet

ojoj, nu är det bra länge sedan jag skrev någonting här. Har inte haft någon större lust så har helt enkelt bara struntat i det. Men i brist på annat tänkte jag nu lägga ner några minuter på att skriva några rader här.

Har hänt en hel del faktiskt. Fick ett samtal i onsdags eftermiddag om att jag kommit in på min utbildning som jag hade sökt, SPA! Åker dit redan imorgon och känner mig så nervös så vill både kräkas och gråta. Förstår verkligen inte varför jag ska bli såhär nervös jämt för. I alla fall. SOm det ser ut just nu så är det en 2 års utbildning men dom håller på att utöka det så man kan läsa 3 år, så vi får se. Och om mindre än två månader börjar jag ju min make-up artist utbildning också, så då blir det dubbelt upp. Får hoppas jag hinner med lite extrajobb på oscar också!

Utbilningen är ju i Ö-vik, så imorgon 07.50  (?) går bussen och klockan 11.00 börjar det. Får se om jag hittar någonstans att sova över natten eller om jag åker hem. Är ju tydligen välkomstfest på kvällen medföreningen och så föreläsning på tisdagen så vore ju skönt att kunna stanna över natten och slippa massa långa bussresor!

Ja, det var väl det jag hade att skriva om just nu. Så jag ska väl återgå till att ligga här och vara jättenervös.

och ha det så fint så ska jag försöka hålla bloggandet vid liv. hej!


RSS 2.0