mums!

ikväll ska jag få smörgåstårta! det gör mig glad iaf!

men även det får mina tankar på det jag helst inte vill tänka på.. SUCK!


minnen - jag tror mitt hjärta blöder

Har varit mycket nu på sistone. Både roligt och förjävla tråkigt..
Jag har fyllt år, det har varit påsk.
Någon har förvunnit och nu är alla i sorg.
Var på minnesstund i tisdags. För första gången. Och jag hoppas på sista. Det gör så ont i en, allt! Att en person inte längre finns. Att se alla förkrossade människor. Att inte veta var han är nu. Men du har det nog mycket bättre nu, för att tänka possitivt. Skänker iaf varje dag en tanke till dig och dina närmasta!



Annars börjar saker och ting komma på nytt. Dessa förbannade känslor. Okej kanske inte SÅNNA känslor, men saknad.
Alltid när det varit någonting som tyngt mig, har jag vänt mig till dig. Och även denna gång, jag kunde bara inte låta bli. Även om det var stelt, och inte alls detsamma. Men det är fortfarande du. Bara du som kan få mig att känna sådär, så jag inte kan sätta ord på det. Att bara växla några korta ord kan få mig varm. Och jag antar det var det jag behövde.
ja, nu vet jag inte mer vad jag ska säga.. får nog återkomma.


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det är redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

chans

Finns det någon chans att det här kan bli bra?
Att jag kan släppa och se någonting nytt?

FAN, åt helvete med allt tycker jag..
fast endå inte..
eller?

SKITSAMMA

NU eller aldrig!



Till någonting annat.. min helg.
Vad jag nu ska säga om den. Mina två inneboende lämnade mig ensam i stan och drog till vemdalen för att döda hjärnceller istället. Så fredagen blev en lugn dag, men kvällen spenderades till att börja med, med mig, Anna och ett gäng öl. Efter några timmar kom även Simon och tre vänner till honom förbi och drack ännu mer öl sedan drog dom vidare och efter att tag drog vi vidare, dock kom vi inte längre till en korvvagn! Där prutade vi på korv innan Anna drog hem och jag träffade Simon utanför Memento och härjade lite med han, mattias och nån random vi hitta som jag inte ens vet namnet på! Sedan gick jag hem och slocknade i soffan medan de andra drog tillbaka till memento sista timmen.

Lördag mådde jag skitdåligt på morgonen trots att jag bara drack fyra öl kvällen innan, promenerade iaf upp till ma & pa och följde med dom och handla för att sedan spendera eftermiddag och halva kvällen där med film och öl, sedan bar det av hem för att göra mig i ordning innan jag skulle möta evelina och våldgästa deras lagfest, sedan blev det krogen, någon timme, där var det dock inte lika underhållande. Behöver inte gå in på detaljer, men roligare krogrundor har jag haft!

Slutade med att jag och Evelina drog till en annan korvvagn och prutade lite korv även där. Någon stark jävel som gav halsbränna. Träffade även två pajasar som skulle ha med oss på pizzeria och äta brödkanter. Underhållande ett tag sen smet vi. Slutade med att vi båda däckade här hemma.

Idag har jag sovit, tagit det lugnt, sedan kom Jenny och Safina hem från sin resa och strax efter det drog jag upp till Ma & Pa för lite godmat och mys med fotboll på tv'n. Men jag blev trött och drog mig hemmåt för att placera mig i soffan där jag suttit som fastklistrad förutom en tripp till OK med Jenny för att handla mat och dylikt. Annars har det varit soffan och tv'n som hägrat! Och så förblkir det ett tag till innan jag ska sova!



btw PÅ FREDAG FYLLER JAG ÅR! iiiiiiiiiiih. alltid lika spännande!! haha!

skadligt sjuk

Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan
jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar


näfan, det här ska gå bra! En vacer morgon ska jag vakna och då är ingenting som nu!
OCH DET SKA BLI SÅ SKÖNT!
usch tvi blä!

VAR ÄR MIN FREDAGSÖL?

Baby, please remember me once more

When will I see you again?
You left with no goodbye, not a single word was said,
No final kiss to seal any seams,
I had no idea of the state we were in,

I know I have a fickle heart and bitterness,
And a wandering eye, and a heaviness in my head,

But don't you remember?
Don't you remember?
The reason you loved me before,
Baby, please remember me once more,

When was the last time you thought of me?
Or have you completely erased me from your memory?
I often think about where I went wrong,
The more I do, the less I know,

But I know I have a fickle heart and bitterness,
And a wandering eye, and a heaviness in my head,
But don't you remember?
Don't you remember?
The reason you loved me before,
Baby, please remember me once more,




allt jag bad om var din vänskap

Du tyckte jag var patetisk sist jag kände såhär. Jag ryckte efter många om och men upp mig och försökte se något slags ljus i allt som hänt och hur det hela slutat. Och till slut gjorde jag det, ett litet ljus som blev lite klarare ju längre tiden gick. Jag har alltid haft en tendens att försöka bita ihop och inte tänka på det som tynger mig, även om det gått sämre och sämre de senaste åren. Men det är det jag gjort. Försökt se det från en bättre vinkel och känna att "fan, det här klarar väl jag". Men nu känner jag hur mina egentliga känslor tränger igenom. Hur jag inte kan hålla tillbaka känslan av saknad, och känslan av att förlora någonting som stod mig så nära, så nu när vi inte har någon kontakt känns som om jag förlorat helt. Som om du vore död. Det bränner i hjärtat och i ögonen så fort jag tänker på det. Att alla år tillsammans betyder ingenting, när det betyder allt för en annan.
Jag kan inte förstå hur man kan efter att ha spenderat så lång tid ihop, kallat mig ens bäste vän, och sedan bara vara så iskall och falsk. Inte ens kunna vara ärlig. Och inte kunna förstå att det gör ont i en annan. Jag vill inte falla tillbaka till det jag nyligen tagit mig ifrån, men du gör det fan i mig inte lättare att acceptera och ta in hur läget är. Var jag så hemsk? Är jag så jävlig? Var allt bara en fet jävla lögn? Och har jag helt enkelt bara sålt min själv och mitt hjärta till någon slags djävul? Det känns så! För ingen tar mig med sån storm som du. Ingen får mig att fastna så jävulsk. Ingen får mig så glad och lycklig. Och ingen, absolut ingen får mina tankar bort från dig. Och det värsta av allt, ingen når upp till den nivån du hade i mina ögon. Även fast jag vet att det är en nivå inte ens du uppnår just nu. Utan bara en påhittad bild jag skapat i mitt huvud. För jag har vägrat se allt dåligt, och jag gör det fortfarande. Inte ens när jag hör mig själv säga det, och hur hemskt och jävligt det än låter så förstår jag hur fan det var. För du fanns alltid där när jag behövde dig, och det vägde så mycket tyngre, och det fortfarande det jag ser framför mig när jag tänker på dig. Och jag saknar dig. För ibland känner jag för att bara prata med dig. Dig och ingen annan. Men de verkar vara för mycket begärt.. Det värsta är att både du och jag vet att jag aldrig kommer sluta hoppas på att vi kan prata som förr och ta vara på den del som faktiskt fungerade..


och så har jag gjort det igen. varit så där äckligt patetisk som du bara tycker att jag kan vara..

Hope to hear from you soon

Don't you know I've tried and I've tried
To get you off my mind
But it don't get no better
As each day goes by
And I'm lost and confused
I've got nothing to lose
Hope to hear from you soon
P.S. I'm still not over you




när ska du sluta?

den där hemska jävla känslan håller i sig. och den blir ta mig fan värre och värre.

förutom det blir jag fan inte av med förkylningen heller, slemhosta nu och en huvudvärk som vägrar försvinna. Tror fan jag bäddar ner mig snart och kliver inte upp förrän jag mår en gnutta bättre.. när fan nu det kan tänkas vara!




nä jag är inte bitter

latsida och rätsida

Dagen började med att jag sov, och sov, och sov och sov. Sedan satt jag och satt och satt och satt. Innan jag till slut promenerade bort på AMS för att fixa lite saker och sedan på OK för att skicka iväg lite skor jag lyckats sälja iväg och direkt efter det drog jag på ego för lite styrketräning. gick väl sådär. Eller det gick nog ganska bra, önskar bara att jag hade haft någon med mig som kunde pusha mig, så hade jag hållt på minst 30 min till!

Dagens intag: ca 784 kcal
Dagens förbränning: ca 310 kcal

Alltså.. fortsätter det såhär kan jag mycet möjligt kunna bada i bikini i sommar och visa upp min fasta rumpa!

HEJA HEJA!


vad är vänskap

Har jag ens rätt att bli irriterad!?
Ibland känns det inte så. Men det är svårt att försöka en sak när man inte får någon respons.
Och den där jobbiga klumpen i magen kommer tillbaka. Hjärtat slår hårdare och tyngden på mina axlar känns tyngre. Och jag tänker på sånt jag inte borde tänka på. Saknar sådant som är borta för länge sedan. Endå poppar det upp flera gånger om dagen som om det är någonting som fortfarande finns. Fast i själva verket finns ingenting. Det är borta och jag sitter här helt ovetandes om vad som hänt. Kommer jag någonsin bli av med det här?
Det är svårt att acceptera att det är som det är men det blir inte lättare när man inte ens kan prata länge. En nära vän jag väldigt mycket hade behövt just nu, som inte länge finns. Som inte finns alls faktiskt.. det gör ont i mig.


och att personen i fråga inte kan vara ärlig gör det hela ännu värre..


fail fail fail

Hungern tog över. Så blev lika mycket kalorier som igår, en aning mindre, och så sitter jag här igen med smärtor i magen.. Sällan! När ska jag lära mig? Dock ligger jag under 2000 som man ska äta för att hålla vikten. Och jag har ju faktiskt tränat bort ungefär 500 idag så tänker man så så ligger jag ju under 1000. Men det jag ville komma fram till var att jag aldrig kan lära mig att äta med måtta! Mår sketailla nu och har jätteont i magen! Men men.. en vacker dag hoppas jag att jag lär mig!

Ett annat fail är att jag har fått tillbaka en känsla jag inte har saknat. Det kom BOM PANG POFF nu ikväll, och trots sömn och grejer vill den inte försvinna. Känns skitjobbigt faktiskt, särskillt när det är någonting jag inte kan göra någonting åt. Så det kan aldrig bli en bra känsla igen, den där känslan. Aja, ni förstår säkert absolut ingnting av vad jag skriver om just nu. Var bara tvungen att få ur mig lite. Men förhoppningsvis försvinner det fort som attan!

Men nu ska jag lägga mig bekvämt i soffan, kollar lite bloggar, kanske slå på en film, och finna inspiration till att fortsätta min plan på en sommarfin kropp och då fortsätta med det bättre än jag gjort än så länge! Är ju snart helg och jag har ju satt upp ett mål tills dess, dock inget jag kommer dela med mig av, men ni får endå gärna hålla tummarna för att jag ska klara det!


UNDERBAR DAG

Att vakna var kanske ingen höjdare imorse, hade forfarande ont i huvudet och är fortfarande förkyld. Men så fort jag faktiskt tagit mig upp vart det mycket bättre. Bestämde mig för att ta mig ut idag eftersom jag hållt mig inne alldeles för mycket de senaste dagarna med tankar om att få ordning här hemma, har inte gått jättebra, men det är på väg. Men är så svårt när man inte riktigt vet hur man ska ha det! I alla fulla fall, bestämde med Anna för att luncha och knalla runt lite på stan, blev en sallad på Coffé House, UTE! Jättetrevligt och varmt trots det inte var någon sol just där! Efter det gick vi en kort sväng på stan innan vi begav oss hem med ett stop på Moyo för att träffa safina. Sedan fikade vi här hemma, eller ja inte jag då! Efter det tog vi det lugnt ett tag innan Jocke kom och hämtade mig och Anna och vi drog oss upp till sidsjön jätteladdad för att springa ett varv. HAH! TJI FICK VI! Var ju sjukt mycket snö kvar, men men tänkte vi, det ska nog gå! Jag åt ett håll och det andra två åt ett annat! Efter 25 minuters tappert försök gav jag upp! Sjulle ju ta dygn för mig att komma någon vart när två steg fram var 1,5 steg tillbaka. snacka om att tappa motivationen! Så jag bestämde mig för att plömsa bort till ankorna och änderna och mata dom stackars krakarna istället. Säkert närmare 10 påsar bröd bjöd jag på! Snacka om att vara givmild (även om det inte var jag stoppat allt bröd i lådan)

Efter misslyckandet i Sidsjön fick jag skjuts ner till EGO där jag körde styrka istället. Det gick därimot bra! Armar, Ben och lite Mage! Känner redan nu hur det här kommer att kännas imorgon! Men kan inte låta blir att bara stolt över min insats iaf! Dock fick förkylningen sig lite stryk, fick hosta på köpet och snoret rinner! Men det är smällar man får ta! Har ju inte tid och sitta och gråta och tycka synd om mig själv hur längre som helst pga av en förkyning! Man är ju inte en man direkt!

Nä nu ska jag svepa lite vatten eftersom jag glömde vattenflaska, sedan ska jag hoppa in i duschen när jag inte känner mig svimfärdig längre!

Ha det kanon!



PANIK

Idag har det inte gått så bra med mitt nyttiga liv. Och det känner jag, magen är utspänd och gör ont. Dubblade nästan kaloriintaget idag från igår. Men är visserligen under de man ska stoppa i sig för att hålla vikten MEN IAF!! Ångest och magont! Inte roligt för fem öre!
Men å andra sidan blir det en större utmaning imorgon att hålla sig! HEJA HEJA MIG!

Annars idag har jag och Jenny spenderat hela fem timmar ute i Birsta och vi vet inte alls var tiden tog vägen! Men försvann gjorde den iaf! Blev mest nödvändiga köp för min del såsom fryspåsar och diskmedel! Men jag är glad endå! Eller ja, jag var.. Nu mår jag dåligt! Kan inte kolla åt sidorna för då ilar det i hela huvudet och jag känner mig helt mörbultad! Den är ju den här jäkla förkylningen som vägrar ge med sig.. Men nu känns det som om feber är på väg så förhoppningsvis bryter det ut imorgon och försvinner inom någon dag eller några dagar!

Men nu blir det soffhäng med mina sabos! TJOFLÖJT!

kvällsgotta framför tv'n

 


Förändring.. på både gott och ont

Det är hemskt egentligen hru saker och ting kan förändras. Fick det än en gång bevisat för mig i helgen.
En person jag kunnat vara mig själv till hundra procent med, klarar inte längre av ens ett litet skämt från min sida. Ingenting märkvärdigt och ingenting elakt. Jag har kunnat visa alla mina sidor för personen men nu måste jag tänkte mig för minst 20 gånger innan jag ens vågar säga eller skriva någonting. Det är sånt som gör ont i mig. Att någon så nära nu är så långt bort..


Men till någonting bättre, det går fortfarande bra för mig med matsidan! ja, jag vet att det inte ens gått en hel dag, men som jag nämnde tidigare, jag har gått och blivit värdelös på det här med att tänka mig för innan jag stoppar skit i munnen!! Jag ligger iaf på ca 644 kalorier idag, och har även lyckats hålla igång idag genom städning och även en jättekort prommis till och från TA&FS. För att få lite luft. Dock var det ju inte mycker till sol kvar uppe på himlen men fick ju en gnutta av det också när jag gick ut med soporna och bokade tvättid till imorgon! Så som sagt, liiiite sol bidde det! Får hoppas det blir desto mer imorgon!


DAG 1- vägra bada i burkabaddräkt

Unnar mig nu en paus i röjandet här hemma. Har insett att det inte kommer bli klart idag! Behöver mer förvaring. Har ju så sjukt mycket saker så jag vet inte var allt ska få plats! Och Ni som känner mig vet ju att jag äldigt sällan lyckas slänga saker och ting. Även om jag har blivit mycket bättre på det. Men Har iaf kommit en bit på vägen och det är ju bra!

Annars är det ju första dagen av mitt åtta veckors kämpande. Och det går bra! Har en tendens att sumpa till det redan första dagen men icke! Motivationen är fortfarande med mig! Även om det kändes tungt när jag fick en massa Sibylla och Max kuponger på posten.. Men nu har jag stoppat i mig två ägg och lite wok, så nu känns det mycket bättre. Men är törstig som ett djur men för lat för att gå de få metrarna fram till kranen och hämta vatten, så här får jag sitta, lönnfet och lidandes. haha! Nä, skämt och sido! Det går bra idag!

Ska nu fortsätta min städpaus med att läsa lite bloggar. Hitta inspiration både till mitt nyttigare liv och till hemmet!
Och ni får ha det så fint så ses vi snart igen!


Dags för föränding. Kunde hon, så kan jag!
Vägrar bada i vassen också..


I KNOW YOU FROM THE INSIDE OUT

Och det kan göra ont ibland. Senaste tiden har det slagit mig lite då och då, och det är delade känslor som tränger fram. Saknad, sorg och lättnad och .. nja glädje vore väl att ta i. Men det finns någonting som sätter ett leende på mina läppar. Men nu, nog pratat om det..

..eller.. hm, glömde just vad det var jag hade dela med mig av.
Får väl börja med att berätta om helgens bravader. Som såg i princip ut som de senaste helgerna. Dock ingen lördagsfylla. Satt i soffan halva lördagskvällen med Jenny och glodde på tv tills Simon och hans vapendragare beslöt sig för att dyka förbi, med bland annat öl till mig. Då vart både jag och magen glad, det slutade med att jag och Jenny hängde med på memento där det var i princip lika som alltid. Jenny känner alla, jag känner ingen! Visserligen är det väl egentligen aldrig fel att träffa nya människor. Men den här kvällen tog det emot en aning, förkyld och trött i både kropp och knopp. Igentäppt i hela huvudet och ögonlocken var jag nära på att behöva hålla upp med tandpetare. Men jag höll mig vaken kvällen igenom och vid stängning bar det av hem till mig där vi kokade ägg och njöt av livet innan vi slocknade sisådär vid femtiden!

Idag har jag sovit ut, men tro inte att jag är bättre i förkylningen för det. Efter ett tag kom pappsen förbi med borrmaskin och skruv och hjälpte mig med att sätta upp tvhylla och hatthylla samt spegeln i hallen! Efter det åkte jag med till Clas Olsson och Sibylla innan jag följde med upp till mor och far ett tag innan jag slocknade i soffan deras och kände att det nog var dags att dra sig någon gata ner, hem till mig. Efter ett tag kom safina och jag piggnade till och förljde med henne när hon skulle handla mat och gotta till kvällen. Och nu har det bara blivit film hela kvällen. Med Safina slocknade två gånger, så det var väl inget toppensällskap man hade! höh

I alla fulla fall, imorgon börjar en ny vecka och det är fan i mig dags att få ordning på det här hushållet. Det är ju så man får skämmas över hur det ser ut här! Men som tur är, är motivationen på topp inför städningen imorgon och jag kan bara hoppas och hålla tummarna för att det är kvar imorgon när jag vaknar igentäppt, torr i halsen och SVINTRÖTT.  Men får bli en kopp kaffe och kasta lite kallvatten i ansiktet på mig själv så ska det nog bli fart på mig!

Och för det femtielfte är det nu godis/gotta förbud i mitt hem, så ni skulle bara våga dyka förbi med någonting sånt!

NÄ tack och bock för mig! och sov så gott!




MOTIVATION!

Sitter just för studen och går igenom lite bloggar jag inte läst på ett tag och hittade ett inlägg som inspirarede mig otroligt mycket.
En tjej som för åtta veckor sedan vägde ungefär som mig och har nu gått ner cirka 15 kilo. Alltså 15 kilo på åtta veckor. Och nu har jag bestämt mig! Det där ska vara jag om åtta veckor! Nu får det vara nog! Jag tänker inte bada i burkabaddräkt i vassen i år, jag tänker inte gå i stora tält i sommar, jag tänker inte skämmas varje gång jag sätter min fot utanför dörren, och inte heller varje gång jag går förbi en spegel!
Jag ska se ut som gjort i princip hela mitt liv, förutom de senaste åren när jag förvandlats till någonting jag inte ens vill veta av. Det räcker nu!!
Ja så all push ni kan ge mig tack! I NEED IT!

Så nu hädanefter är det vatten i mängder som gäller, fler och sm å portioner av nyttigare mat och självklart ett gäng med härliga återbesök på gymmet! JAG SKA KLARA DET!!

måla måla liten tavla

TJEENARE MANNEN!

Hade ju tänkt att få ordning här ikväll! HAH trodde jag ja. Har nu suttit här i några timmar och bara målat. Och NEJ jag är ingen konstnär, jag tycker bara om att kladda. och vipps så kan några timmar bara försvinna. Resultatet idag blev blått färgstänk på både duk, bord, vattenflaska och sedan hamnade ju lite färg på papperet också. 
Det tråkigaste med att måla är dock att jag har världens bästa idé och bild i huvudet men blir alltid lika missnöjd när jag väl är klar, eller tror jag är klar. jaja, tidsfördriv tidsfördriv..

Nu ska jag gå och tvätta penslar och sedan får vi se om det blir soffhäng eller småröj!

tjing tjong!

RSS 2.0