lugnet och ensamheten

Det har ju gått så bra de senaste dagarna. När (nästan) alla tankar gått till träningen osv.. men så fort det blir en lugn stund så faller jag igen. Vad som helst och jag tänker på dig och känner saknaden i bröstet. Bara en så simpel sak som att jag tar en paus i städandet som förövrigt går riktigt bra, och du är online och det känns som om mitt hjärta hoppar ur mig för att sedan hoppa tillbaka men det har stannat, och vet inte om jag ska kräkas eller dö.
Några sekunder senare är du borta, och även så mitt leende, nu känner jag bara saknad igen.. och den är så stor, och den tar upp allting.
Är nog bäst jag återgår till städandet innan jag grävt ner mig för djupt, både i det här och soffan..



men
JAG SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT!

känslorna för dig försvinner aldrig

Stilla som när snön föll
du blev vuxen så fort
minns att jag grät
Men du har redan glömt allt det där
Jag är fortfarande här

Stilla som när snön föll
stilla min nyfikenhet
du växte ifatt min osäkerhet
Du som redan har sett allt det
stilla min nyfikenhet

Hur kan du vara så säker på ditt svar
Hur kan du vara så iskall ren & klar

nu vänder det

Ja, äntligen har jag hittat grymt mycket motivation för träning. Och jag är redan igång. Nu ska jag gå ner i vikt och sedan bygga muskler! Och ingenting kan stoppa mig nu! Ser på det långsiktigt men -14 så är jag nöjd! (jag vet att man inte ska nämna sånt offentligt men whatever, det ger mig lite press ju) Ja, jag väger mer än vad det ser ut som men vad behöver man inte gå in på!
Kärlek gör en fet! Åtminsone äkta kärlek, ja fett med kärlek. heeh!...
Ja, men nu ändrar vi på det. Nu ska det vända, jag ska åter igen börja använda jeans! Älskade älskade jeans som just nu ligger nerpackade hos mor och far eftersom jag endå inte får på mig dom!

Helt sjukt att man låtit det gå så långt! Världens komplex har växt fram nu! usch vad dålig man kan må över nått man orsakat själv.. men vissa saker kan man ju ändra på, som i mitt fall träning! i love it!



till dig K.J.A.S!

<3

since you've been gone
i can't get nothing right, biding my time
finally i come around, if i was to say i'm sorry
would you reconsider me, without you i'm lost
baby can't you see

that this is our song
i sing it cause you not around
it picks me up when i'm down
boy this is our song
been working on it for some time
hope if i get it right, you'll be mine

i made you cry
lord knows i did like a child
wish that i could make it right
time is just not on my side
if i was to say i'm sorry
try to give you what you need
would you find it in your heart, to forgive me


upp upp

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt.
Började med att jag var hos tandläkaren 10.50 för en koll, men slutade med att jag var där i en timme och slipade och fixade med tänderna som gick sönder förra helgen. Tur jag låg ner för jag blödde som en gris när de höll på med den där vassa saken och när de tröck vid visdomstanden som nästan kommer upp helt. Trodde jag skulle svimma där ett tag. Men det gick bra, efter det gick jag förbi och köpte lite maskeradsmink och lösögonfranslim nu till halloween, sedan gick jag hem och väckte Liza och drog med mig henne på stan för lunch och lite shopping.
Så idag har jag fått hem en del saker! Självklart smink, men denna gång tänkte jag först ut vad jag "behöver" och köpte det, så det blev en rouge och en maskare. Också låtsasblod och låtsashud också då! Sedan köpte jag lite ringar, men en har jag dock lyckats tappa! Mitt lillfinger var visst för smalt för XS, hur nu det kommer sig med tanke på att jag har ganska stora händer! Men den ringen dyker nog upp snart igen. Sedan blev det lite spindenät, serpentiner och annat halloweenpynt!
Och ja, shopping lyckas nästan alltid göra mig på bra humör, eller vänta! Nu måste jag rätta mig själv, shopping  gör mig ALLTID på bra humör, åtminstone bättre!

Annars har jag bara småstädat, och sett film idag och betalat lite räkningar! Men en helt okej dag, var länge sedan jag hade en helt okej dag faktiskt, och det har varit skönt. Men nu tänkte jag lägga mig och läsa bok, och det får ju mig alltid att tänka på.. ja, dig! Men vad gör inte det! Nä, sängen, here I come!


var är du?

Skönt söndag!
Har bara tagit det lugnt, och inte haft någon baksmälla som tidigare helger!
Jag har ju som sagt lagt ner det där med supandet!
Men det betyder ju inte att man kan gå ut, så bölev en sväng på oscar igår, en lugn kväll, en bråkig kväll, men en okej kväll!

Nu har jag precis diskat lite, och ska snart kila på hemköp och köpa någonting ätbart, eller om jag springer på kermit som ligger mycket närmare? fast jag försöker ju spara lite pengar här så får nog bli hemköp! Sedan ska jag testa på min halloween sminkning, spännande! jag har höga krav på mig själv, men jag hoppas och tror det blir bra!
Sedan blir det Beck med Liza och chirre dirre som vi inte åt i fredags! wehey, nästan så jag faktiskt längtar!


Vem tog mig från mig själv?

Eller var det helt enkelt bara så att jag gav upp mig själv och du tog reda på det som fanns kvar? Eller gav jag kanske helt enkelt bort mig själv? Än en gång sitter jag här och ska strax sova, och känner att ja bara måste skriva någonting. En vink till dig, fast jag vet att inte ens läser här längre.. Endå tror jag att skriver jag ut lite känslor här kanske det hjälper endå, även fast du inte tror på dom, eller ser dom eller känner dom. Tänk att en saknad kan bli så stor så man blir blind!! Jag ser inte mycket annat nu för tiden. Hur går det då om du försvinner helt? Kommer ALLT jag ser bara vara dig. Jag börjar bli rädd. Var är du? Vad gör du? Vad tänker du? Vad känner du? Varför frågar jag? när jag vet att du endå inte läser! Ja ikväll är det mycket känslor i mig, runt mig. Ja dom är verkligen överallt ikväll..

DU

Jag har börjat läsa.. och varje gång jag börjar läsa vill jag själv skriva, ja skriva några rader för dig. Jag vet inte om det har med bokens innehåll att göra eller om det är just för att jag har ett kort från dig från min student som bokmärke, men mellan varje ord jag läser dyker en tanke på dig upp. Åh, jag känner så mkt för dig. Om du bara visste.. Men nu ska jag släcka och säger godnatt, imorgon har jag ett viktigt möte att komma upp till. Godnatt.

Farväl

Varför ska man måsta säga hej då, när man egentligen hör ihop.. vilket sätt det än är på. Med mängder av känslor och förståelse för varandra. Även om vi ibland har riktigt svårt för att visa just det. Jag vet ju att vi är sånna. Sånna som har svårt att visa, visserligen olika saker. Men sånna är vi. Och det vet vi om. Vi kan varandra utan och innan, men frågan är om vi kan oss själva?! Jag vet iaf att jag känner inte mig själv, jag vet inte vem jag är, Jag har förlorat allt det där hos dig. Och jag behöver dig. Jag behöver dig för att hitta tillbaka till mig.. ..du vet mig, jag, Elin, hon som du faktiskt saknar..

stay

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.


sjuk och jävlig

Ja, inte blev det någon fika med Linn idag inte!
Har inte sovit en blund inatt pga panikångest och en jäkla förkylning.
Så har legat och vridit och vänt på mig halva dagen samt hostat och snorat fram tills nu ungefär, då jag unnat mig en dusch med peeling, hårinpackning och allt möjligt. Men känner mig endå svintrött och slö!
Jag har inte tid att må såhär, jag har massor att fixa med och det är NU!! jag har inte tid att vila!



Usch vad omotiverad jag blev till allt just nu!
Man brukar ju bli piggare efter en dusch och uppfräschanden! Men inte idag, jag vart helt slut nu jag!
Och jag börjar få hunger-ont i huvudet men inte ens pizza smakar bra idag! Så den slänge jag i soporna! Och jag känner mig inte ens hungrig, men huvudet säger mig att jag är det. DUMT! men får väl se till och göra någon pasta och pastasås då. Det brukar ju kunna gå ner.. om jag har nå ingredienser vill säga. Och ifall jag inte hinner somna innan!
Ja, annars  blir det ju såklart bara lugnt ikvälll som ni säker förstår. Jobbigt det när man har så mycket tankar som snurrar och så mycket ångest så man tror man ska gå sönder, då är det ju alltid bättre att försöka göra saker och ting. Men är man sjuk så är man...


vi får hoppas på att de kommer lite fler possitiva inlägg nu snart! yey

allt för dig

jag faller, mer och mer för varje dag, varje timme som går.
och saknaden blir bara större och större..
och jag blir mer o mer tom..

men det är väl så livet fungerar...
nu blir det sömn och imorgon en fika med Linn.
godnatt..



tom på ord

orolig

Borde sova, men är för orolig, hjärtat slår så hård, ja kan inte andas, tankarna går på högvarv och jag börjar få panik!
Imorgon kanske allt är över, och jag vet inte hur eller om jag kommer klara det. Jag får så ont i magen av att bara tänka på att möjligheten finns, det bränner i bröstet på ett såntdär obehagligt hemskt sätt, och jag får käslan av att svimma när som helst!
Jag vet inte hur jag ska kunna ta ett förväl. Jag kan inte.. jag vill inte! Det går inte!


Ska nog slå på en skräckis så jag förhoppningsvis kan vara rädd över någonting annat och då även kunna somna.. men först ska jag borsta tänderna och dricka massa vatten i hopp om att det hjälper mot en ond hals.. eller ännu bättre, ett brustet hjärta.


jag ger dig hela mitt hjärta om det behövs

då är det iaf helhjärtat.






Kan man bygga upp ett krossat hjärta? Eller kommer det alltid kännas som om vissa bitar saknas?
För första gånger någonsin känns det så, som om att jag aldrig kommer känna såhär för någon annan.
och på ett sätt hoppas jag verkligen att det är så också. och en del av mig vet att det faktiskt är så.
det är inte ofta man känner för någonting helhjärtat, det kanske händer once in a lifetime, vad vet jag, jag är ännu ung (tyvärr) så vad vet jag om livet, kärlek och världen? Förhoppningsvis blir jag klokare efter det här. (det kan behövas, big time) och aldrig ger hela mitt hjärta igen, om det någonsin kommer bli helt, vilket jag inte hoppas, för en del kommer alltid vara din.
Så jag hoppas du tar hand om den.. tills jag lär mig klara mig utan dig. om vill säga..




klyschigt och pinsamt!
och med tiden kan vi skratta åt det.. hoppas jag!

sweet little lies

Sådär!

Nu efter en riktigt myskväll som fortsatt såhär in på småtimmarna är jag på lite bättre humör.
Som jag tidigare nämnde hämtade jag ut ett paket idag, det var mitt sminkpensel-set på 18 penslar som jag beställt! Och jag längtar tills imorgon när jag ska göra mig i ordning! Även om jag redan har massvis med sminkpenslar, är det alltid roligt med nytt!
Som ni som känner mig vet att jag aldrig får nog av penslar, smink och skönhetsprodukter! i love it!





Annars tänkte jag nog gå och lägga mig och försöka sluta fundera på om allt fortfarande är omslingrat av lögner!?

tidsfördriv & en dusch + bädda rent

Du heter? Marilyn Elin Lena Svedin
Ålder? 20
Smeknamn:
Beroende av? internet, smink, kramar, vänskap, kärlek
Vad tror folk om dig? för mycket
Vad får du oftast komplimanger för?


Hur imponerar man på dig?
Man är ärlig och sig själv
Brukar du skratta för dig själv?
ja ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Du glömde din snus så du vet :)
Var bor du?
I stan
Trivs du där?
Jar 
Har du haft sex idag?
Nej, det har jag inte
Vem ringde du senast?
Anna


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att jag var ledsen idag och ville laga potatisgratäng men att vi måste handla
Brukar du komma i tid:
Ja, om jag måste
Hur känner du dig nu:
Ledsen, ensam, tom och olycklig!
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart.
Vad tycker du om fötter:
Avskyr.
Vad saknar du:
Kärlek.. och någon jag tycker hemskt mycket om som inte finns här längre..
Hade du en bra kväll igår:
superslö, helt okej!


Favoritdryck på morgonen:
brukar inte dricka så mycket på morgonen
När brukar du oftast gå och lägga dig:
på tok för sent jämt
Är du blyg?:
Ja, det händer. men oftast brukar jag försöka att inte vara det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Kärlek och kärlek, är väl kärlek för det yttre isåfall.
Har du spytt offentligt:
Jodå, det har hänt.
Är du bortskämd:
Ja, när det gäller vänner och familj..annars nej
Vad gör du i morgon:
förhoppningsvis någon nytta


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja
Vad är det finaste du fått?
någon att gråta.
En speciell dag du minns:

Du samlar på:
ingenting. Eller smink och skönhetsprodukter möjigtvis med tanke på att jag aldrig slutar köpa det trots jag har mer än jag berhöver och anväder
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Beror på, oftast ingen
När grät du senast: någon timme sedan

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
jag skulle nog shoppa ihjäl mig, flytta, äta och resa


Vill du gifta dig?
ja
Vill du ha barn?
Ja!
Är du musikalisk?
Ja, det tycker jag
Vad dricker du helst när du är törstig:
Burkdricka
Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja!
Biter du på naglarna:
Ibland, när jag är riktigt stressad, nervös eller tänker för mycket händer det

Vad är du rädd för? Ensamhet
Sko storlek ?
36/37
Röker du?
Nej
Har du tatueringar / piercingar?
1 tatuering men blir förhoppningsvis snart en till när jag fått till den

 

 

sådärdå! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan om jag orkar bädda rent i sängen!

hej

 

2006


vilken dag

vaknade upp och mådde som en skit.
täppt i näsan, huvudvärk, hosta och ett tomt hjärta (om ens något hjärta alls)

Låg i sängen länge i tron om att ja skulle dö.. eller åtminstone hamna i koma. Inget av det hände, istället kom Anna förbi. Det var trevlig, jag brot ihop, det var skönt. För ett tag sedan drog hon ner på stan för att fota och jag gick och hämtade ut mitt efterlängtade paket, som jag nu inte bryr mig ett skit om. Jag kollade på det, luktade på det och har nu lagt det på andra sidan soffan och där får det ligga ett bra tag tror jag..

Och nu när jag kom hem läste jag ett mail jag precis fått. Så nu sitter jag här och bölar igen. Ja, tänk så mesig man får vara! Men när någon man egentligen inte känner har satt sig ner och skrivit ett mail, blir man verkligen rörd och känslosam. Men det behöver nog alla ibland.

Nu tänkte jag iaf bosätta mig i soffan med ett täcke och kolla SATC tills ja måste lämna tillbaka de.. om 30 min såg jag nu. FAN! Får väl se The Hills sen då. Alltid nått.. Sedan ska jag ligga här och känna mig ynklig! Det är en sån dag idag! Jag är sjuk och sårbar! Så soffan och serier om andras liv passar mer än perfekt idag!


DU

Varför kan du inte bara vara här på riktigt, så jag kan slappna av. Och inte bara i min skalle. Men är det bara där du vill vara, så får jag väl nöja mig så.. Patetisk tjej HEJ

sad world

Usch för att känna sig tom och sårad. Usch för att känna de båda hemska känslorna på samma gång!

Jag sitter här och läser bloggar. Inlägg om andras liv och grejer och kollar på SATC. Jag har tryckt i mig en halv Ben & Jerry och jag vägrar sova i rädsla för att drömma om dig, och sedan vakna o se att du inte finns här.. alls..

ja.. hur sorglig får man vara..

hang with me

ja vad har hänt senaste dagarna egentligen.
jag hinner alltid glömma bort allt jag gör, men ska lite snabbt försöka komma på.

I lördags var jag en sväng på stan med mamma! Sedan gick vi hem hit och pappa kom även han och fikade med oss i min städade lägenhet som jag hade gjort så fin! Pappa hade även med sig en stor jättefin bukett från han och mamma! Dom är ju för söta med mig ibland!

Sedan kom Safina hit och åt middag med mig innan hon drog vidare och jag till Denise som fyllde 20! Blev lite väl mycket för mig, men trevligt hade jag!

Igår mådde jag oväntat bra.. till en början, mot eftermiddag/kvällen var det värre! Skulle lyxa till det med ett maxmål, men tog mig säkert en timme att få i mig, och då var det inte ens allt. Sedan hade jag och safina en fetar-mys-söndag! Perfekt!

Idag var jag på en intervju jag helst vill glömma, så låt oss nu göra det! så borta!
Sedan åkte jag med Jocke och Anna till Ljusdal (Järvsö) för att överraska Sofia som fyller 20 idag! Hon vart så glad så hon grät när vi kom! Så det var roligt, sedan fick vi massor med godfika och avslutade vår lilla roadtrip på Dollar Store!
När jag väl kom hem slocknade jag i soffan tills Liza kom och då blev det en sväng för oss på Kermit innan vi placerade oss i soffan och bara slöa!

Nu har hon gått och lagt sig och jag har slagit på SATC, laddat upp med Cola Zero och Ben & Jerry glass!
Känns som om jag håller på att bli sjuk, så då passar jag på att unna mig lite!

Men nu ska ja sluta skriva här och fokusera på SATC! godnatt!


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Jag blir så dum av dig

Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det 

För jag blir så Dum av dig Säg bara till när var hur Visst det är väl dumt av mig Men jag blir som blind, jag blir som stum Jag borde nog lugna mig Dom kommer döma mig Du lär väl lämna snart och här står jag kvar För jag blir så dum av dig När allt är miserabelt flyger en ensam drake Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen Du är inte en i mängden men jag är en utav dom Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom Livet är fult du är fager Vaken om natten och drömmer på dagen

För jag blir så Dum av dig Säg bara till när var hur Visst det är väl dumt av mig Men jag blir som blind, jag blir som stum Jag borde nog lugna mig Dom kommer döma mig Du lär väl lämna snart och här står jag kvar För jag blir så dum av dig



jag älskar dig

Tänk att det kan krävas så mycket för att man ska inse hur det ligger till. Vad man egentligen håller på med. tänk att det ska behöva gå så långt.
Jag kan inte förlåta mig själv, och jag kan heller inte ta tillbaka allt jag gjort. Och värst av allt, jag har egentligen inget bra svar på varför. Varför det har blivit som det blivit..
Jag önskar jag hade en sista chans, men vet inte om jag ens är värd det. Åh, varför ska det behöva å så illa innan man förstår.
Varför ska man behöva förlora nån innan man gör allt för den. När man vet att man alltid kunnat och velat göra det. Varför ska jag visa motsatsen till vad jag känner, fast det gör så ont för oss båda.
Varför förstörde jag nått som tog så mycket plats i mig. Och jag känner det verkligen nu, hur tomt det är. Hur jävla tomt och trasigt det känns. Hur ont det verkligen gör.
Jag vill bara gråta, men du sa alltid att det inte hjälper, och du har rätt. hur mycket jag än gråter blir ingenting som det borde, som jag önskar och som jag vill.
Jag vill be om ursäkt för allt, men någonting får mig att inte ens göra det. För det krävs så mycket mer än så, och det är redan försent för allt det.


trodde de skulle kännas bättre efter att ha fått ur lite tankar, men de gör bara ont i mig. jag tänker på det hela tiden, dig, hur det är, vad jag gjort och vad som kommer hända. ingen förstår.
Fast iofs, hur ska någon annan kunna förstå, när inte ens jag förstår hur man kan tycka så otroligt mycket om en person. En person som jag lyckats orsaka så mycket illa, och som även gjort detsamma tillbaka. Men det gör jag, så sjukt mycket.

så, nu vare skrivet. nu är det bäst jag lägger mig, för imorgon väntas en ångestdag över detta inlägg. men på sätt o vis var det bara tvungen att komma ut. Tur mamma håller mig sällskap imorgon så jag får annat att tänka på! gondatt..



Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

blod svett & tårar

Länge sedan jag var så svettig! Jag städar tills ja skriker, svettas och blöder idag! Lyfter köksbord, lägger mattor, diskar och röjer!

men ska det bli fint då jävlar måste man ligga i! Och nu är jag på god väg att få det hyffsat fint iaf!

duktig jag eeee


blogg

Självklart fastar jag framför datorn i hopp om att hinna läsa igenom alla 900 inlägg ja missat på bloglovin på nolltid. Vilket självklart är omöjligt och jag har absolut inte tid att sitta här och lata mig!
Jag tog sovmorgon! Det var illa nog! Och det får räcka!

nu: städa städa städa.....................................

internet

Ja, då var internet igång igen och jag ska slänga ut några icke välvalda ord här.

Har ju blivit sambo för nu snart två veckor sedan! Och trots att det är så pass länge sedan ser det fortfarande förjävligt ut här hemma! Liza är en riktig skitgris! höhö! Men idag tänkte jag ta tag i det här med städandet ordentligt! För ikväll ska det hit lite fina flickor och då vill man ju inte skämmas inte!

Så det är nog bara till att sätta igång alltså, så det blir fint någon gång!


Back on track

Vad roligt att när jag väl för för mig att skriva några rader här igen så lägger både mitt vanliga internet av och det på mobilen. Så de gick ju Inge vidare, och nu när det funkar är jag för trött för att tänka ut nått att skriva så jag ska gå och lägga mig, för imorgon är det fredag och jag måste upp i bra tid och ringa posten! Aja, jag skriver här imorgon istället.. Eller ja senare idag! Godnatt!

RSS 2.0