sweet little lies

var ett litet tag sedan jag skrev här men har verkligen inte mått bra..
har fått jätteproblem medmagen (antagligen magkattarrr....) och har varit upp både på akuten och på PVC, men fick ju inte mkt till hjälp där..
på PVC sa de att de var för trötta för att hjälpa mig..
så det har varit en hel del sömnlösa nätter och många dagar utan mat, men idag äntligen tvingade jag i mig lite potatis och fisk, kändes som om jag svalde knivar, men nu efteråt känns det lite bättre i magen! Annars är det bara hårdbröd med smör som funkar bra att äta! Men det är faktiskt ganska gott satt!

Imorgon får jag lön, och jag sitter verkligen och kollar på klockan heeeela tiden! Vill betala alla dumräkningar jag har! Är så skönt att göra det på en gång man får pengar, så vet man ju sedan hur man kan leva resten av månaden!

Sedan imorgonbitti ska jag till tandläkaren , så jag hoppas inte magen gör lika ont som i morse, det är olidligt!! Sedan ska jag skynda mig till OKQ8 och hämta ut min iPhone som varit på lagning! gud vad jag längtar!
Efter det ska jag till mamma och så ska vi handla sedan till mig för att packa och luncha, flyttar ju som sagt ihop med Liza snart! Eller på söndag rättare sagt!

Nä nu ska ja gö nå vettigt.. kanske!

Gokväll!



panic

Fortsätter må piss, och det blir bara värre. Vet inte vad jag ska göra..
Idag har jag knappt orkat resa mig upp ens, började med att halsen krånglade, gjorde ont och kändes nästan igenasvullen, och det som ilade i hela huvudet och jag visste inte om jag var vaken eller drömde!
Sedan nu mot eftermiddag och kvällen började jag få ont i magen och det har bara blivit värre och värre.. och nu mår jag verkligen jättedåligt! Och så har jag varken alvedon eller ipren..
Men tänkte försöka få i mig en macka och lägga mig och försöka sova.. kanske slår på en film och värken inte försvinner. Det gör som jätteont på ett konstigt sätt uppe, ovanför naveln och som trycker i bröstkorgen, jätteläskigt!
Men måste verligen kunna somna inom någon timme, för jag ska upp vid tio imorgon! Och det måste jag!
Har så sjukt mycket att göra! Flyttar ju om några dagar satt..

Funderar kanske på om det är stress som får mig såhär dålig.. har ju kunnat få ont förut, men nu är det så annorlunda.. ja jag vette fan! Får hålla tummarna att jag mår toppen imorgon!

Godnatt iaf!


ohälsosamt

NU tänkte jag ta och gnälla igen över mitt ordklösa beteende som jag inte ens orkar göra någonting åt.
Jag vill bara vara utflyttad härifrån, ha städat hela tomma lägenheten och börja om på nytt!
Sitter i sängen och kikar olika bloggar, har suttit här hela dagen, och jag är svinhungrig och börjar få ont i huvudet, men jag orkar inte laga mat, och jag är less på rostmackor varje dag!
AAAH! panik!

och jag har beslutångest över ikväll, vad jag ska göra ikväll? vad vad vad?
vet inte ens vad jag vill göra ikväll! det snackades om utgång, men nu känner jag mig bara riktigt seg.
så vi får se!


ohälsosamt

NU tänkte jag ta och gnälla igen över mitt ordklösa beteende som jag inte ens orkar göra någonting åt.
Jag vill bara vara utflyttad härifrån, ha städat hela tomma lägenheten och börja om på nytt!
Sitter i sängen och kikar olika bloggar, har suttit här hela dagen, och jag är svinhungrig och börjar få ont i huvudet, men jag orkar inte laga mat, och jag är less på rostmackor varje dag!
AAAH! panik!

och jag har beslutångest över ikväll, vad jag ska göra ikväll? vad vad vad?
vet inte ens vad jag vill göra ikväll! det snackades om utgång, men nu känner jag mig bara riktigt seg.
så vi får se!


så nära får ingen gå

Åh, jag får panik över att må såhär.
Är helt slut, hela tiden!
Känns som flera veckor passerat nu och jag har inte gjort någonting alls!
Känns som om jag sakta men säkert dör inombords!
Måste verligen göra någonting åt det här!
Men vet inte var jag sk börja..

Åh gud vad jag tjatar om det här!! IH!

Men nu tänkte jag iaf ta mig en powernap (som att jag itne sovit tillräckligt mycket redan) sedan tänkte jag fortsätta med packandet och småstädandet så fott jag bara orkar! Och sedan när safina slutat jobba vid sisådär halv tolv kanske, så ska vi nog försöka hitta på nått kul!
Men nu börjar jag bli hungrig också, bäst jag lägger mig så jag inte hinner svälta ihjäl innan jag orkar laga mat!

trevlig fredag gott folk!


VIN OCH KINAMAT

Haft en mysig kväll med Liza, vi har druckit lite vin och ätit kinamat.
Dock mådde inte liza så bra så hon drog hem för ett tag sedan.
D vare inte så mysigt med vin & ljus längre. Så nu sitter jag bara och halvkommar på CSI och kollar igenom bloggar på bloglovin, har ju över 1000 inlägg att gå igenom!
Sedan är man ju hungrig också, sugen på farmors kallopps och pärer! hundra år sedan man åt! och det är nog mitt bästa!

Annars idag har jag inte gjort mycket alls, känns som om jag håller på att förfalla igen, men på ett annat sätt denna gång!
Känns som om jag ruttnar inombords och egentligen bara vill släppa allt och springa så långt bort jag bara kan. Men istället har jag ingen ork, jag är trött, slö, orklöss och nere hela tiden. KÄnns som om jag sjunker ner genom jorden lite mer för varje dag som går.
Som om jag låter livet passera utan att jag hinner göra någonting, eller mer... utan att jag orkar göra någonting åt det.

Jaja, jag ska fortsätta med det jag höll på med.

Ha en trevlig kväll!


kCal

godeftermiddag!

ännu en natt utan sömn, tror jag blir galen snart!
inbillar mig saker och ligger på helspänn, endå till halv sju eller nått sånt.
Det är itne roligt längre..
Sedan att man vaknar upp och det är huuuur stökigt som helst gör ju inte saken bättre, och att jag vet att om två veckor ska det vara tomt, och kliniskt rent här hemma gör att allt bara känns ännu tyngre.
Jag som brukar vara exalterad när jag ska flytta, men nu känns det bara jättejobbigt och jag vet inte alls var jag ska börja.
Eller det ska bloi kul att flytta men allt som måste ordnas och så känns jättejobbigt. Och det har det aldrig gjort förr och då har jag endå flyttat sisådär .. hm.. 10 ggr ungefär. Och jag älskar att flytta.. egentligen! Det är så roligt att fixa fint på nytt och göra förändringar! jag bara älskar det!
Men nu känner jag mig orklös och önskar att jag kunde knäppa med fingrarna så var det tomt här och rent! Och det bara var att göra mysigt och fint i mitt nya hem.. men det känns så långt borta...

Aja, nu ska jag koka ägg och hoppas på lite energi! Har ju iaf bestämt mig för att skärpa mig gällandes maten! (jaaa, än en gång) så nu räknar jag kalorier och ser hur länge det håller! Men nu kurrar det som fan så nu blire ägg och broccoli! adjökens!

2006


ego woman

Jag vet att det är sent, men jag vill verlkigen inte sova!
Jag vill slå på en film tror jag, men känner mig så irriterad så jag vet inte egentligen!
Jag vill äta nått, men jag borde inte.
Nä det här har verklgien inte varit någon bra dag!
Har kännt mig jättekonstigt och nedstämd. Och det borde inte vara så..

Jag hoppas verkligen jag vaknar och skakar av mig dagens känslor och är på topp imorgon, åtminstone på bra humör!

Blir nog en film endå, men först ska jag nog ta mig lite juice!


tonight

Saknar min lillkisse, Lille Nemo! Hoppas hon har det bra! Men det tror jag att hon har! Det känns så i "moderhjärtat" hahah... jaja!

Jag hungrar snart ihjäl. Tycker synd om mig själv som är så hungrig men för lat för att ta mig till köket. Så jag sitter här i soffan och väntar på att mackor och oboy ska komma svävandes till mig så jag kan äta!
Ja, jag vet! Sjukt sorglig är jag idag!
Och jag har fortfarande inte börjat röja här! iiiih! Får snart någon sorts panik!

MÅSTE RYCKA UPP MIG!

frääääsch

Usch, vilken jobbig dag känner jag!
Jag vill bara lägga mig och sova bort hela dagen, och det är inte bra!
Jag har alldeles för mycket att stå i för att kunna göra det!
Och så är det fint väder, då ska man väl må bra också?
Det brukar ju vara så..

Nä jag kanske borde häva i mig oboy tills jag blir pigg, för här ska städas, diskas, rensas och packas!

GE MIG ENERGI!


For now we’ll say goodbye, but I don’t think we’re through, I got a thing for you

Vilken helg!
Jag borde ha stannat hemma!
Visserligen har jag haft det trevligt, men jag har mått så otroligt dåligt efter fredagen! Och gjort av med alldeles för mycket pengar, med tanke på hur min ekonomi ser ut just nu! Men det är smällar man får ta när man är dum som ett får!

I fredags var iaf jag och Liza och käkade på memento, buffé. Var faktiskt ganska gott! Dock var det iskallt där inne så vi stannade bara där och åt o drack lite. Sedan drog vi till Liza där hon slänge på sig myskläder och slängde i mig lite vin! Safina kom också och vi två drog oss senare ner till Svensson följt av oscar! Sjukt lite folk ute men vi hade rätt trevligt endå! Sedan blev det nattkäk o grejer..

Lördag mådde jag riktigt dåligt, sämre än på väldigt länge, både bakis och allmänt slut bara. Men Erika hade förfest nu när hon kommit hem från ett år i USA och då var jag ju bara tvungen att gå dit! Det gick segt till en början men efter några timmar kom även jag igång! Och det blev en lång kväll på svenssson följt av en kort stund på ett dött stadshus! Ja, vad fan har hänt med sundsvall? Aldrig nå folk ute numera.. trisst!

Idag har jag bara varit seg och sovit! Men man behöver sånna dagar ibland! Men nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma förbi med lite mjölk, så ja kan dricka en massa oboy som jag längtat och tjatat om hela dagen, så då hade jag ju turen att mamma skulle handla och hon erbjöd sig att komma förbi med några liter! Så ja, där kanske man kan kalla mig bortskämd ;) haha!
MEn men.. efter det täntke jag väl hitta på någonting med tanke på hur slö jag låtit mig vara idag! Blir väl häng med Safina och Liza, får se vad vi hittar på för skoj.



Hade fint!

the sun don't shine forever

fy vad dålig jag är på att uppdatera bloggen!
men har inte haft särskillt mycket att skriva om och har själv inte varit på topp heller.
men förhoppningsvis är det på väg åt rätt håll. Idag har det iaf känts så!

Även fast klockan är ganska mycket nu så tänkte jag slå på en film för jag vet hur svårt jag har att sova nu för tiden, brukar inte somna ordentligen förrän runt sex, jättejobbigt! Men känner mig hemskt trött nu så förhoppningsvis kan ja somna efter filmen!
men först ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet med min älskade rengöringsmjölk som det så fult heter, den är iaf från garnier och det är den gröna! Jag vet inte om den är bra eller bara gör mitt ansikte rent från smink, men den luktar så otroligt gott så jag skulle kunna tvätta ansiktet hela dagarna och hela nätterna om det så gick! Underbart gott luktar det!



Sedan ska ja nog sova ut lite imorgon (också) för annars kommer jag bara börja klättra på väggarna i väntan på posten! Jag väntar ju nämligen på mina klänningar från Nelly.se! Och dom bara måste komma imorgon!

Nä men nu ska jag göra mig i ordnig och som sagt slå på en film innan tiden springar iväg ännu mer!



Sov så gott!

tidsfördriv

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svart blus, strumpbyxor och en svart kjol och en leopardmoj!
Vad använder du just nu för skor: Ett par svarta kilklackar
Favoritfärg på kläder: svart & vit

Senaste person som
Sov i din säng:
heh
Du pratade med: liza
Du delade en drink med: inte en aning
Du gick på bio med: familjen tror jag
Du gick på stan med: mamma

Senaste
Låt du hörde:
speechless
Film du såg: hipp hipp hora haha!
Mat du åt: äckeldonken
Festen: i fredags hos ålen
Känslan: tomt
Resa: oj, vettefan! typ dollarstore haha
Glädje: vette sjutton
Boken du läste: twilight på engelska
Personen du träffade: ålen, morris och safina
Personen du pratade i telefon med: Liza
Personen du fick sms av: andré
Gången du var utomhus: några timmar sedan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: nu är det ett tag sedan
Saken du köpte:
lite prylar på ikea

Om dig

Namn: Elin
Ålder: 20
Smeknamn: Elin
Syskon: två bröder
Sysselsättning: ingen alls.
Bra egenskaper: oj
Dåliga egenskaper: lättirriterad
Hårfärg: blond
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 36/37

RSS 2.0