Friday

Fredag fredag fredag, och jag har klippt av mig håret, eller iaf hälften! Jag som älskar hår! Vad fick jag för knäpp? Det var sjukt slitet så jag hade inte mycket till val! Men det är sjukt kort! Aldrig varit så här kort, pappa sa till och med att " jag tror inte ens du hade så kort hår när du föddes" haha men det stämmer inte! Det är ju till axlarna nu iaf! Grymt annorlunda! Ikväll blir det iaf lugnt för min del! Är jättesnuvig och har en jävla hosta. Tänkte försöka piggna till till imorgon då det faktiskt är halloween, inte för att jag riktigt vet vad jag ska göra då, men möjligtvis en utgång kanske? Vi får se vad stan och dess invånare har att erbjuda mig! Nu har jag iaf nyss kommit hem från en sväng i birsta och jag är nu ettt par skor, ett par stövlar, massa chips och slingmedel rikare! Underbart tycker jag! Syn bara att det var en kortvisit annars hade jag gärna gått runt och kikat och shoppat mer!

woho

Dags för uppdatering kände jag!

Har väl inte hänt någonting speciellt den senaste "nästan-veckan" som har gått.
Utgång med Johanna och Safina i fredags, slutade med att vi drog på homokväll på stadshuset, eller vad det nu var för någonting!
I Lördags hade jag tänkt mig en utgång men vet inte riktigt vad man ska kalla den kvällen. Blev några glas vin, allt för mycket tjaffs, en kvart på stadshuset, någon som mådde dåligt, allt för sen hemgång som slutade med en överpigg elin som promt skulle kolla på en skräck-komedi om jättespindlar. Kort och gott en kväll jag kunde ha varit utan!
Söndags vaknade jag relativt tidigt, gjorde ingenting, André och jag åkte på max vid två, hyrde film och bara degade.
Måndags for man ut till  Juniskär och kom hem igårmorse och mådde inte alls bra, ont i halsen och kroppen, och kände mig febrig, så det bara till att lägga sig, efter en timme ringde André och ville komma förbi med mat. Och det tackar man ju inte nej till. Och gott var det!

Och idag, vad har jag egentligen gjort idag, absolut ingenting, mår iaf bättre och hade planerat att tvätta men min kära mor hade satt upp tvättid imorgon så jag tänkte sno den istället! Passar bra! Så idag har ara tagit det lugnt, förskt övertala mamma om att klippa av mig håret, HÄR OCH NU! men icke! Så ska nog försöka få mig en frisörtid snart, för nu är mitt hår som svinto, helt förjävligt slitet!
Nä, man kanske ska passa på att slinga håret nu innan man ska klippa sig? Så det inte sliter på de "nya" topparna sen? Gud vad jobbigt.. men kanske behövligt, ser ju fan ut som det brinner i skallen på mig nu!

Nä, nu ska jag återgå till mitt hemskt händelserika liv ;)
ha en fin eftermiddag & kväll!

vilse

Gud så tråkigt då! Nu behöver man inte längta tills helgen heller. Jag gör ju lika lite på helgerna numera som jag gör på vardagarna.. om inte mindre. Så jävla trisst. Jag tror ärligt talat att jag dör om det inte händer någonting snart.

Seriöst! Fy fan vad jag hatar det här! Jag verkligen hatar hur allt är just nu! Så jävla deprimerande alltihopa. Nästan så att jag vill lägga mig ner och sova bort några år, så jävla less är jag på det här!

Det är sjukt hur man kan vilja så mycket men inte göra någonting.
Det känns som om någon slängt ner mig i en brunn mitt ute i ingenstans och brytit alla benen i kroppen och kan verkligen inte ta mig någonstans och ingen hör om jag ropar. ja, lite så känns det nu då och då.

Så otroligt less på att ha fastnat i det här. Och hur mycket jag än vill ta mig framåt så känns det som om jag står på precis samma plats hela tiden om jag möjligtvis inte faller bakåt.
Nästan så man inte vet vad man ska göra av sig själv ibland.. Är så trött på att känna mig less, sur och grinig hela tiden. försöker dölja det, men det blir svårare och svårare känner jag, snart blir jag en jävla satmara som sitter instängt i en cell och skriker och slår mig själv. kanske.. heh..

Nä, det här blev ju bara löjligt deprimerande, haha..

Jävlaskithelvete!



Take me away

Sitter här på lernia nu och bara väntar, har suttit här sedan strax efter klockan åtta, och jag börjar bli trött och en lätt huvudvärk har börjat tränga sig fram, jag borde inte behöva det här. Jag klarar mig säkerligen så fint utan den här föreläsningen, den är väl som de andra jag var på, ingenting för mig, jag varken lär mig eller tar in någonting som sägs. Tyvärr, är ju som en annan sak när det är intressant liksom! Men icke! Jaja, jag har ju en lunch om ungefär tre timmar att se fram emot, om jag inte hinner somna och missar den förstås, men vi får hålla tummarna för att det inte blir så. Ska nu återgå till mitt väntande och lidande! Ses & hörs

Uppe med tuppen

Klockan var ställd på köockan sju imorse, och för en gångs skulle ställde jag inte om klockan och klev upp tio minuter innan jag skulle iväg, utan klev istället upp på en gång och gjorde mig i ordning. Nu är jag redan sminkad, påklädd och har även hunnit få i mig frukost. Och om en kvart ska jag åka med pappa till hans jobb och sätta mig där och läsa innan jag ska iväg på föreläsning. Sedan blir det hem och duscha följt av sömn eftersom den här natten inte bjöd på tillräckligt! Men gott folk, ni får ha en trevlig fredag, så kanske vi hörs i framtiden! Adjökens!

Torsdag & fy fan

Tänkte lägga upp en härlig bild på mig och Safina nyss, men jag förstod inte hur man skulle göra, sitter ju nämligen på iPhone. Annars gör jag inte mycket, är lite småless sådär, men det är ingenting man behöver gå in på här. Annars ska jag väl snart ta och lägga mig och försöka få mig några timmars sömn innan det är dags för min fjärde föreläsning den här veckan, kan ju säga att jag är inte ett dugg sugen att gå dit alls, men måste man så måste man.. Och värst av allt redan klockan nio börjar det, bedrövlig!

Oh my

Vad ska jag säga. trött på att känna såhär då och då. Det släpper fan aldrig. Jag är löjlig jag vet, ledsen för det.. Blä

Lernia

Sitter på Lernia nu, föreläsning. Inte sådär överdrivet roligt, snälla ge mig ett jobb så jag slipper det här. Och kam börja leva någon gång!

slow

Fruktansvärt långtråkig dag. Jag vet att jag får skylla mig själv, men vad sjutton ska man hitta på egentligen? ge mig tips, snälla!

Ännu en gång har en dag passerat och jag gjort absolut ingenting! Och jag hatar det! Nå så grymt mycket hatar jag det! Ska träna ikväll iaf var det tänkt, med Anna! Så det är ju skönt, att få någonting gjort iaf! Ö

vervägde att gå ner och sola förut, men av att inte göra någonting alls, blir jag bara latare och latare, så jag orkade inte ens ta hissen ner och lägga mig och grillas. Det är ju riktigt hemskt vad man har gått och blivit, en tungviktare utan motivation och ork. haha..

Nä, kanske man ska försöka klämma fram lite ork och göra någonting ändå, det vore ju ett stort framsteg bara att gå ner och sätta upp en tvättid, eller lägga de få stackars klädplagg som nu ligger på golvet i tvättkorgen istället... ja ni, hör ju bara hur sorgligt lat man har blivit. Så håll tummarna för förändring!

Nu ska jag återvända till mitt så ickehändelserika liv en sväng. ha en trevlig kväll!


dålig uppdatering

Man börjar bli dålig på att uppdatera här har jag märkt. Kan ju vara för att jag inte sitter här lika ofta visserligen. har väl inte hänt särskillt mycket sedan sist man skrev. var på föreläsningar hela dagen igår, och idag har jag varit en sväng ut till Birsta. Annars var det nog inte så mycket mer, haha! Ikväll ska jag nog bädda ner mig och kolla på Prison Break tills att jag somnar, och imorgon sova lääänga, sedan hade jag nog tänkt att träna faktiskt! Nu när man har kort så måste man ju faktiskt använda det ibland också! Nä, vilket värdelöst inlägg! ha en bra kväll!

en rugguggla

Godnatt gott folk! Här sitter jag uppe som en nattuggla och gör ingenting! Har varit hemma hela kvällen med lillebror så han slipper vara själv lillstackarn. vi var först på bio och såg the ugly truth, ganska dålig faktiskt. Kände nästan för att gå efter halva! Sen har jag bara suttit i soffan och kollar på någnon film. Lillebrorsan somnade och har nu legat i fotöljen och snarkan några timmar. Och jag sitter och väntar på andré som är ute och roar sig i dimman och mor och far som är på Casino och roar sig dom också. Stackars mig som sitter här hemma och häckar. Men man måste ju ställa upp för lager ibland också. Men ska nog ta och flytta mig tillbaka mot fotöljen och fortsätta vänta. För att sitta här gjorde mig faktiskt väldigt trött just nu! Så godnatt gott folk, ännu en gång!

emotions

Fy vad jag inte klarar av sånt här. hela veckorna sitter man och gör ingenting, och man ser bara fram emot helgerna då det iaf känns lite bättre och man kan kanske hitta på någonting. Nä men visst, ska sitta hemma och ruttna ännu mer hela helgen jag! Fan vad jag älskar tillvaron just nu. så in i helvete.. eller hur var det? åt helvete kanske! Det är vid sånna här tillfällen man känner så grymt värdelös på alla plan. Äh, ingen idé att bara sitta här och deppa heller antar jag. Jag menar, vad får man ut av det, absolut ingenting, som med allt annat. ha det så jävla kul ni alla..

...

Jag är så less nu så jag skulle kunna sätta mig ner och bara grina! Jävla pisshelg! Tror jag ska gå och bädda ner mig, eller helt enkelt bara supa ner mig och ensam vingla ner på stan. Yippi, vilken kväll!

Awake

Försökte sova men tankarna tog över.. hatar verkligen när det blir så.. Vet inte riktigt varför jag fick för mig att jag skulle skriva någonting här faktiskt, men så blev det. Tror för övrigt att jag på riktigt börjar bli galen. Jag tänker på tok för mycket, oroar mig och är helt galet nojjig om saker och ting. Tror kanske inte jag behöver vara det men ju längre tid det går innan "det händer någonting" ju värre blir det.. Och jag skrämmer nästan mig själv ibland, jag är inte så här egentligen, jag brukar kunna klara det bra, hyffsat liksom, men inte längre.. Aja, den som väntar på något gott .. .. väntar kanske ihjäl sig skulle jag vilja säga ibland .. Haha nä godnatt.. Jag ska nog ge sömnen ett nytt försök och sluta klaga och fundera på hur läget är.

vi talar aldrig högt om det vi har

förlåt men jag ska ändra på mig nu
jag ska bli den jag egentligen är
och inte gömma mig nå mer
sen får du tycka vad du vill
men det kommer vara mig du ser
och jag kommer alltid bry mig mycket om dig



försökt att visa dig med blicken..


avundsjuk

Äntligen Fredag!
Jag gillar fredagar!
Dock jag är väldigt avis denna fredag.
Jag vill också på kryssning!
Imorse åkte André iväg mot sthlm, för att sedan hoppa på.. findlandsfärjan?
jag vill också det!
Jag är till och med avis på att dom sitter på en buss just nu, jag hade mer än gärna suttit på en buss nu! Det är ju bland det bästa med att åka bort sådär, när man sitter på bussen/i bilen/ på tåget eller vad som helst och är på världens bästa humör!
Åh!! jag vill också!
Men men, jag ska ha en trevlig helg här hemma, ikväll blir det mys hemma hos Linn, och imorgon blir det nog Middag hos linn och sedan utgång!
jag tror faktiskt på att det kommer bli en trevli helg ändå! Även om jag inte är på någon kryssning!

Men nu ska jag ta och få i mig lite Senfrukost! ha en bra dag!


always and forever

Vad ska man skriva egentligen.
Kände att det var ett tag sedan man skrev, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Är allmänt glad idag. Vet inte varför, bara är en sådan dag idag i guess.
Och imorgon är det fredag, och jag ska nog inte göra så mycket, ta det lugnt och inte visa mig bland folk skulle jag tro, fixa lite med håret kanske, så det mår lite bättre.
Sedan på kvällen ska jag och Safina hänga med Linn, och jag vet inte, kanske Mörten med. Ska bli trevligt!

Annars då, jag vet inte alls jag. Jag sitter och fryser och väntar bara. ja, så är det!
ha en trevlig kväll gott folk, för det ska jag ha! :)
hej!

what to do

Ännu en seg dag har passerat.
Blev en sväng ner på stan med Safina för lite mat och så kollade vi vinterjackor. Hittade dock ingen jag verkligen föll för men det ska jag väl kunna hitta till slut också.
Ikväll vet jag inte vad som händer, känner inte för någonting just nu dock..
fan va trött jag är.. och så..

for you I will

Det måste hända någonting snart, jag blir mer och mer osäker nu känner jag.
Och jag vill inte känna så igen.
Oron börjar ännu en gång att ta över..
Mycket möjligt att jag överreagerar, men jag behöver få veta hur det ligger till ibland.
För just nu känns det inge vidare.. tyvärr.
kanske är det bara idag, vem vet..

äh, jag vet inte vad jag ska varken tro eller vänta mig..
ändå vill JAG be om ursäkt..

nothing

Jag blir så less, less, less.. och förlåt förlåt förlåt för det. att det bara aldrig kan sluta.. men men. that´s life I guess...





Var ett tag sedan man skrev här så tänkte uppdatera lite.

I fredags var det avskedsfest för Anna, himla trevlig men trisst att säga hejdå. Blev dock ingen krogrunda efteråt, eftersom huvudvärk och trötthet tog över.

Lördagen blev lugn, jag och André gick till IP och kollade på Kubens 93or mot AIK. sedan hade vi en lugn kväll här hemma. riktigt skönt faktiskt med tanke på att jag var svintrött redan vid sjutiden. det blev kortspel med lillebrorsan, tråkigt att de skulle gadda ihop sig hela tiden bara, hua!

Och idag har jag inte gjort någonting alls faktiskt, lämnad ensam och sov bort halva dagen.
Förstår faktiskt inte hur jag kan vara så fruktansvärt trött hela tiden. riktigt jobbigt ju.

resten av dagen ska jag nog också ta det lugnt. har lite filmer att kika på och så. men nu ska jag ta och göra någonting annat än att sitta här och skriva. ha en bra dag gott folk.





RSS 2.0