MUA

Nu har jag legat på latsidan vad gäller bloggandet igen. Har haft en del att göra så har inte riktigt haft tid.
Förra veckan var jag i Brunflo onsdag till fredag på make-up artistutbildning via siljansbackens make up skola. Hade jätteroligt och lärde mig en massa! Känns tråkigt att dagarna är över men nu gäller det bara att ge järnet under praktiken!
Annars vart det två utgångar under helgen. I fredags trots att jag var trött ville jag ju fira att jag var klar i Brunflo och att jag även fick reda på att jag klarade hemtentan! Och i lördags var det ju då dags för halloweenfest!
Nu orkar jag inte skriva mer men återkommer snart om hur praktik och dyligt går!

Ha det fint!


A little bit of heaven

Oj dagarna, veckorna och månaderna bara springer förbi. Redan söndag och ångesten och stressen kryper fram. Blev en lugn fredag och en aning mindre lugn lördag då festligheterna satte igång ute på eon där jag och Linda halsade tills magarna stud ut en meter extra. Sedan fortsatte vi kvällen hos mig med ett gäng innan vi delade på oss och jag hamnade på Svenssons för att sedan dra mig mot Oscar och invito innan jag vände klackarna hemmåt där det natten slutade med SATC och Safina som nattligt sällskap. Den här dagen har dock varit en rent ut sagt skitdag. Skitseg och skittråkig. Till slut tog vi oss ner på jacks Men det var inte mycket roligare där så då blev det daltons där det också var tråkigt och även memento var tråkigt. Får nog skylla på trötthet och att jag drack vatten. Men nu är jag iaf nerbäddad med datorn på magen och redo att se en film istället och låter mina kompanjoner fortsätta kvällen på memento. Så tack och godnatt säger jag från en härlig säng. Adjö!


SATC

Då ska jag äntligen inviga denna som jag fick i julklapp. Hållt mig alldeles för länge! Men nu är det dags!


Ketos

Usch vilken onyttig dag. Men men har rört på mig mycket iaf!
Var ju på ego tidigare ikväll och det var tänkt att jag skulle gå på aerobics. Eh ja.. Verkligen ingenting för mig. Var tvungen att lämna efter drygt en kvart och körde lite kort på bandet innan jag gick vidare mot det roliga, maskinerna. Kände dock att min kropp var helt slut men kämpade på med lår och mage. Imorgon blir det mer fokus på maten och lite vila från träningen hade jag tänkt. Möjligtvis att det blir en promenad och bröst och kanske lite armar. Haha kanske blir lite träning endå. Men som sagt, framförallt fokus på kosten. Måste verkligen skärpa mig med kolhydraterna så jag kommer in i ketos som det så fint heter. Orkar dock inte förklara vad det är för de som inte vet, men kort och gott så är det ett "tillstånd" man hamnar i då man äter "lågkolhysratskost"!

Nä kanske dags att börja bädda ner sig själv och ta igen förra nattens förlorade sömn. Om man nu kan uttrycka sig så. Godnatt!


Shape up

Ja som sagt är jag igång. Gårdagen gick mycket bra som sagt. Räknar ju kalorier via shape up (ja, en app till telefonen, men tror den finns som hemsida också). Så där lägger jag helt in vad jag ätit och även min träning. Riktigt roligt faktiskt. Man börjar alltså med att skriva in nuvarande vikt och målvikt samt hur mycket man vill gå ner per vecka. Självklart måste det vara realistiskt också och jag personligen har på 1 kilo i veckan och redan då måste jag äta ett underskott av vad som är bra. Så det här rekommenderar jag starkt att gå in och kolla på om ni känner att ni blivit som en annan, en riktig soffpotatis eller helt enkelt bara vill shape up lite! Dock var det inte lika roligt idag då jag uppnått nästan hela mitt intag genom frukosten. Tur jag ska träna en massa så jag inte behöver svälta resten av dagen. Jaja, ni får se för Er själva om ni är intresserade


gårdagens sammanfattning av träning och kost:



jämfört med dagens start:



ingen höjdare med tanke på att jag inte ska äta mer än 20 g kolhydrater per dag heller. men som sagt tur att jag både ska träna och har snart tvättat färdigt vilket är lika med spring i över 70 trappor har jag nu kommit fram till.

Pumpa

Ja just. Har nu kommit igång med kost och träning.. Visst hade en unnarhelg men det gjorde mig bara mer motiverad. Körde ett hårt pass på gymmet och väntas inte kunna röra på mig på några dagar nu. Men imorgon ska jag inte ligga på latsidan utan upp åtta för lite ärenden sedan tvätta vilket innebär 12 trappor per maskin eftersom tvättstugan är i ett "torn" i huset bredvid. Sedan på kvällen väntas ett aerobicspass på ego följt av lite gym. Ja aerobics är väl kanske inte riktigt min grej men ibland får man väl helt enkelt ge med sig!

Men nu ska jag återgå till att slötitta lite på dator och tv innan det är dags att bädda ner sig. Har en känsla av att det kommer bli en lång dag imorgon! Godnatt!


Ett gott skratt förlänger livet!

Hahahahhha och det är precis vad jag får varje dag nu för tiden.

Så det så


man slutar fan aldrig förvånas

om det är nu är sant vill säga
det vet man ju aldrig heller nu för tiden

biten i ansiktet - det var någonting nytt

jajjemen. har blivit biten i ansiktet. eller mer skaffad av ett par framtänder. så nu har jag ett svullet blåmärke på näsbenet mellan ögonen. haha. även om det gör ont så är det egentligen hur komiskt som helst. annars tog jag mig nyss en dusch och hittade några små blåmärken här och var. så jag är lite smått mörbultad efter denna veckan kan man säga...

Så efter en vecka full av hemtenta-skrivning, sena kvällar på jacks, väldigt mycket öl blåmärken, botmärken, två utgångar, en tripp till järvsö och middag + yatsy på jacks ser jag nu fram emot en vecka med bra kost och träning.

Kom hem för ett litet tag sedan efter att ha åkt lite bil med safina och Linda och tänkte nu slå på antingen nån serie eller en film innan det är dags att sova. klockan är ställd på 08.00 så egentligen borde jag redan ha somnat. men men. Ska iaf till vårdcetralen klockan nio. orkar egentligen inte, men det måste ju göras.

sedan ska jag ta tag i städningen. usch vad äckligt det är här. hua! Men imorgon ska jag ta tag i det. få ordning på sovrummet och det äckliga diskberget ska bort!
sådetså!

godnatt


i have to let go of your hand

,,

 


trevlig lördag

worki worki nu för mig del


hey ya

åh, kan inte sluta lyssna. Amanda .. nu ska vi se vad hon heter mer.. Amanda Fondell. Med i Idol. Jag sitter här i soffan och tar det lugnt innan jobbet och kollarpå idol-reprisen och där dyker hon upp, och sjunger en låt som jag tycker är grymt bra och har lyssnar på i många olika versioner men det här slog allt. rakt in i hjärtat. det bästa på länge faktiskt. går att lyssna på på www.tv4.se/idol . riktigt riktigt bra!

Ska snart fortsätta att vika kläder som jag påbärjade för en stund sedan, men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Men de måste göras, det går inte ens att ta sig in i mitt sovrum efter att min kära sambo flyttade in och alla minda "förråds"- och skönetsprylar fick förflyttas till mitt sovrum. och tiden går alltid för fort, det räcker verkligen inte till. och om två timmar ska jag jobba igen. Men imorgon ska jag  äntligen få gå ut och roa mig. Nu upprepar jag säkerligen allt jag nämnde i gårdagens inlägg, men vet ni vad? Det skiter jag fullständigt i!! :D

Måste bara tillägga, fan vad underbart det är att känna sig glad. Och lycklig. att må bra. Och just precis så tänker och känner jag varje dag numera. Sitter bara och ler..

Nä, lite nytta innan jobbet. ha det fint!

 


RSS 2.0