stockholm 1

Är jättetrött men tänkte skriva ltie kort om min lilla vistelse i stockholm som jag nyss kom hem från.

Åkte i tisdags morse och kom fram vid kanske halv två?, det blev en heldag på stan, eller jag kände inte att jag hann kolla särskillt mycket eftersom jag var där med mor, far och min yngre bror så drogs vi åt alla olika håll, och så var jag väldigt trött också efter endast 2 timmars sömn. Blev iaf lite baskläder inhandlade och det är ju aldrig fel. Ska du tillbaka på lördag redan så hinner ju ta en ordentlig titt då eller till veckan!

Vi bodde hos några bekanta utanför stockholm och det var så härligt att komma dit och äta middag och sedan bara sitta i deras stora stoffor och prata tills vi gick och la oss och jag sov en hel natt för första gången på flera månader och det var helt underbart! Lika underbart som att kliva upp till en stor frukost och se att solen skiner. UNDERBART!

Dagen spenderades på Gröna Lund. Hela hela dagen och vi var kvar tills de stängde. Vi började med Insane, och det var precis som det låter, INSANE! dom lurade verkligen med mig, jag hann inte ens säga nej innan jag satt där uppe och kände paniken. Höll för blotta livet fast i den där selen ( ja, en jäkla sele typ!!!) och sedan blundade jag och höll andan. Helvete vad rädd jag var. men nu är det gjort och jag är stolt. sedan åkte vi och åkte vi och åkte vi allt möjligt! Riktigtroligt hade vi!

Även inatt fick jag sova, nästan lika bra och jag bara hoppas att jag får sova lika bra inatt! Vore så underbart om jag kunde få sova ordentligt igen! I alla fulla fall, dagen har spenderats på tekniska museet.. ja, ingenting för mig helt enkelt! Var dock på 4D film och det var ju ganska roligt faktiskt, och så vann jag frågesport. Alla rätt och fick stå med på stor skärm. Mycket stolt!! haha!

Annars har jag bara ätit och ätit de här dagarna, känns jättejobbigt faktiskt. Men nu är det över, så det är ju skönt!

Nu är det bara att ladda om för morgondagen då ja gska tvätta och packa och greja o feja innan allt börjar! Så en god natts sömn ska bli härligt!

Så natti natti!


lista

Dagens vill ha: Överskottsenergi.. eller åtminstone lite energi
Dagens klädsel: en långklänning och trosa
Dagens smink: noll smink än så länge
Dagens frisyr: den strula knuten
Dagens händelse: Oj, jag har tagit mig från sängen till soffan
Dagens låt: veronica maggio... alla låtar
Dagens planer: städa, diska.. och kanske tvätta. Färga ögonbryn och ögonfransar
Dagens saknad: Orken
Dagens drog: Ingenting ännu, men skulle nästan kunna döda för lite grädda till matlagningen
Dagens längtan: Imorgon! Hela imorgon och 1,5 vecka frammåt.. eller mer?
Dagens köp: Ingenting. möjligtvis grädde
Dagens godis: Hört att jag åt för mycket godis igår så blir inge godis idag!
Dagens humör: Tröttare än på länge
Dagens borde: Göra allt jag sagt att jag ska göra..

resultat

Idag är en bra dag. Jag vaknade och kände mig mer fit än tidigare. Provade en röd kjöl jag köpt i alldeles för liten storlek som jag inte ens fått över höfterna, och titt nu är den på plats! Dock får jag inte igen dragkedjan, men inte långt kvar! Känns fantastiskt!
Har ju inte direkt kunnat lyssna på vågen, för nu när jag började träna har jag gått upp i vikt, fast jag skött kost och träning, men i förrgår hade ju tre kilon bara försvunnit från mig på ett dygn typ och jag känner att jag dragits ihop en aning, och jag är nu såååå motivaread att fortsätta. Är faktiskt det längsta jag hållt gfast vid träningen nu! Brukar ju ge upp efter bara några veckor, typ två. Men nu har jag ju kämpat på i.. okej då.. 3,5 vecka. Fan skulle inte kollat upp, kändes ju bra lite det. Men men jag ska fortsätta den här gången!
Har ju även fått på mig ett par jeansleggins jag inte heller använt någon gång för att höfterna har sagt ifrån. Men nu så!

Nu har jag nyss gjort mig i ordning och sittern u ochväntar på att safina ska komma hit och lämna väska osv så ska vi sedan ner och jag ska bli bjudenpå lunch av henne. MUMS! Sedan ska jag iväg och träna, själv för första gången faktiskt, men ska bli skönt, kan jag göra allt i lugn och ordning och inte känna mig stressad när jag egentligen vill köra 7 maskiner till men den andra personen är klar för dagen! Eftrer det ska jag upp till mor & far (känns nästan som jag flyttat hem igen?! alltid där) och så ska mamma få toppa mig lite, eftersom jag är rädd att frisören skulle göra mig korthårig igen.. Sedan får jag se vad som händer, kanske stannar kvar och kollar på Twilight med odm eftersom pappa nu bestämt sig för att se alla filmerna efter att mamma surrar om att hon vill se nästa på bio.

Men nu ska jag lyssna på lite musik och invänta min vän. ha deeeeeeeeeeeeeeeeee


den förlorade symbolen

Lånade hem en bok från pappa nu ikväll. Vi satt och såg Da Vinci-koden en stund nu innan jag började vandra hem, och då kom ha nmed den briljanta idén att jag kunde låna den här boken.
För jag bara älskar mysterier, spänning och klurerier! Bästa jag vet! haha!
Så nu ska jag nog ta och bädda ner mig, ta ett glas bubbelvatten och bara läsa..

så, hös om drygt 600 sidor. HEJ!


faller

Igår gick ju träningen riktigt riktigt bra kände jag. Jag svettades och kämpade på bra. Men konditionen är fortfarande ingen höjdare, och det gör det ju inte lättare att jag har behinnor som säger ifrån redan efter 5 minuter. Sedan är det ju förbaskat tråkigt också! Men jag försöker, och hoppas det går frammåt så småning om.

Imorse när jag ställde mig på vågen var det nästan 3 kilos skillnad från igår morse, det gjorde mig ganska motivaread iaf, men nu känner jag att jag inte mår nå vidare. Hade tänkt ta mig till gymmet och köra armar, men det tar emot nå så fruktansvärt. Kan vara för att jag inte har någon träningsvärk, vilket gör mig ledsen och omotiverad, fast det egentligen borde göra mig motiverad att köra ännu hårdare idag. Sedan har jag sovit riktigt uselt inatt också. Några få timmars sömn bara, annars har jag legat och vridit och vänt på mig, händerna har domnat bort ett flertal gånger och ryggen bråkar. Men som tur är så är det bara under natten och på morgonen som ryggen är dum. Och tur är också att det inte är så farligt, mest bara irriterande.

Så jag tror att jag sa skippa gymmet idag och plocka fram mina hantlar och köra lite här hemma istället innan jag drar mig upp till mina föräldrar och begraver mig i deras ena fotölj!
Bara jag gör lite så blir det ju bra, kan ju endå inte använda allt för många maskiner för armarna på gymmet tyvärr. Har för korta armar och allt vad det är. Gör mer skada än nytta tycker jag. Ja, inte lätt när man inte ens når.

Annars så får jag hålla tummarna för att mamma mår bättre imorgn och kan träna, så hon kan ge mig lite motivation att kämpa på! Och så hoppas vi på en god nattts sömn tycker jag! Var ett tag sedan!


Nä, hantlar var det..



drömmar

Jag har många drömmar och har alltid haft rusen saker jag velat, men som aldrig gjort någonting åt. Aldrig kämpat för att uppnå. Förrän nu.

Jag drömmer om att få tillbaka min kropp. Och nu äntligen går jag in helhjärtat för det ( så gott jag orkar ) jag tar mig till gymmet och gör mitt bästa, jag äter mycket bättre än förr, jag har dragit ner jättemycekt på alkoholen och jag har börjat tro på att jag faktiskt kan klara det här, även om det är långt kvar.

En annan dröm är ju att bli Make Up Artist och jag har i några år kollat efter utbildningar men eftersom det kostar en hel del pengar och det inte är csn-berättigat så har jag inte orkat lägga ner så mycket energi, förrän nu, och med mycket hjälp och stöd från min kära mor & far så börjar jag min utbildning nu i oktober.

Sedan har jag ju självklart andra långsiktiga drömmar. Som t.ex. åka som volontär och hjälpa utsatta människor. Önskar bara jag hade pengar så hade jag åkt på stört. Det är bra sorligt egentligen att pengar ska sätta stopp för att kunna åka och hjälp människor att överleva. Men ne vacker dag.

En annan sak är att tatuera, men det är inte än på att bra tag, vet ju inte ens om det är någonting jag skulle klara av, visst övning ger färdighet, men kanske inte när det gäller allt. Men jag ska försöka, när jag känner att det är dags. Nu först och främst ska jag ju satsa på make-up. Och ta mig så långt jag kan inom det. Så får vi se när jag känner mig redo att ta steget till att märka folk för livet.

Jag vet inte vad som hänt, men saker och ting börjar ljusna för mig, jag ser på saker och ting på ett helt annat sätt, jag känner att nu vill jag fan ta mig någonstans. Göra någonting av mitt liv. Inte bara drömma utan att ens försöka uppnå det. Utan sätta upp mål och faktiskt göra allt jag kan för att ta mig dit. För jag tror att det mesta man vill, det kan man. Och det ska jag bevisa för mig själv en gång för alla.




mat och träning

Åt nyss middag, en storavoit. Sallad, kött och vitlöksdressing. Eller ja, det brukar vara en favorit. Men nu var köttet torrt och det hela blev en flopp. Men jag åt hälften av min stoora potion, men nu känner jag mig endå äckligt mätt och om mindre än en timme börjar mitt Core-pass. Men förhoppningsvis har det tagit sig ner i magen, för nu känns dert som det sitter i halsen. Om inte får ja väl ta det lugnt på Coren och satsa allt på intervallträningen.

Nu ska jag vila och dricka lite vatten eftersom jag bara fått i mig ett halvt glas idag.


Babar

Usch vad äcklig jag känner mig. Tröck just i mig vitlöksbröd. Alldeles för mycket också. Och jag vill gå ner massor i vikt? Hur går det ihop? Hur kan det vara så jävla fel i huvudet på en ibland. Sitter nu och får lida för det. Känner mig uppsvälld, har halsbränna, huvudvärk och slemhosta. Men det är väl så det går när man äter en blandning av i princip allt dåligt man kan slänga i sig. Dåliga kolhydrater, dåliga fetter, salt ( ja idioten själv saltar ju brödet) ja, inte konstigt att man ser ut som fucking jävla Babar!!

I alla fulla fall. Var idag upp till mamma för att se en film och göra mig av med allt dåligt här hemma. Förutom vitlöksbröd då.. som för övrigt inte ens var mitt.. Jag hade chips och godis och grejer här som jag inte ville ha, sedan rensade jag lite bland maten också, såsom pasta, ris och potatis. Tänkte ju skippa kolhydrater så gott det går. Och istället köra på protein och kolhydrater i form av sallad och så vidare. Hade ju tänkt köra på pulver den här veckan som kommer, men eftersom jag åker till sthlm nästa vecka och garanterat kommer äta vanlig mat där, så gick ju inte det. Eftersom varje gång jagäter ritkigt ritkigt nyttigt och sedan kanske bara tar en macka så får jag så fruktansvärt ont i magen så jag kan ju bara tänka mig hur det skulle bli efter en vecka med pulver och sedan stoppa i sig en massa mat!

Så nu blir det bra mat regelbundet och så kör vi träning imorgon. Tänkte faktiskt ge mig på löpbandet för första gången i år, förutom lite uppvärmning då. intervaller! HEJA HEJA! HEJDÅ FETT!
Nu bubbelvatten tv och sedan sömn. Klockan elva är det frukost! godnatt!

en vecka

Den här veckan ska jag som sagt köra stenhårt. jag ska träna och äta bra. eller ja, lite kalorier åtminstone,och regelbundet och träna så mycket jag orkar, för att se hur mycket jag förlorar i vikt. Mycket kommer självklart vara vätska, men känner jag mig själv rätt så blir det nog några kilon iaf. För tidigare när jag ändrat kosten har jag som mest förlorat lite över 6 kilo på mindre än 1,5 vecka. Men vi får se hur det går nu. ska ju ut o fira Safina på onsdag, så alkoholen lär ju förstöra en hel del. och tappar man mindre kilon om man styrketränar samtidigt? haha! tänkte om musklerna sävller och blir tyngre så fort eller nå. haha usch vad dålig koll jag har på sånt där med träning. Aja, håller tummarna för några kilon den här veckan,  och så håller jag er uppdaterade!


RSS 2.0