Today


Give me a match

blev sallad vid ån, blev dock rätt kortvarit då det blåste och hade hunnit bli lite kallt. Så blev en tv-kväll hemma hos Liza istället så får vi ta vara på solen imorgon på dagen istället!

Har nu hunnit prova skorna jag fått och jag älskar dom! Perfekt nu till helgen! Lär dock få ont som tusan då de var väldigt hårda men det går ju till sig!

Nu ska jag nog lägga mig och lyssna på musik och sova så jag kommer upp imorgon! För idag har jag ju som sagt legat på latsidan! Godnatt!


unarmed

I have a thing I'd like to say to you
Put down your guns and listen to... Me
I am unarmed and I have no fear
I will not budge or steer clear... Of you

So just save your words and I'll fade away now
Give me a match and I'll burn it all down
Pick up your feet and take me home now
'Cause it's dark inside, and I'm all alone


dyster dag trots att solen lyser. har dock haft känslan av att inte vilja göra någonting. och det är väl precis det jag gjort. lyssnat på grey's anatomys soundtrack och bara varit. rensat lite i skrubben, men har så sjukt mycket saker så vet inte vad jag ska ta mig till då jag håller på och håller på men ingenting händer..
Men nu ska jag snart kila iväg till OK för att hämta ut mina skor och sedan möta upp liza för att kanske äta något och spendera lite tid i solen! Så då blir jag nog på bättre humör!
hej!




stronger

haft en riktigt bra helg. möjligtvis att jag kanske slösade några tråkiga timmar på lördagskvällen på någonting totalt onödigt som fick mig att inse ett och annat men det ingenting jag orkar lägga så mycket mer energi på. synd bara att man får svårare och svårare att lita på folk. men samtidigt inser jag hur mycket "starkare" man blir genom åren. trodde jag skulle må piss på söndag när jag vaknade men hade en jättebra dag och mådde inte särskilt dåligt alls.
annars idag har jag bara städat, diskat och plcokat och möblerat. Dock är det mycket kvar så imorgon får jag fortsätta, antagligen hela dagen, men kommer bli sååå härligt när det är klart! Och känns otroligt skönt att gå och lägga sig i ett nymöblerat och städat sovrum!
så nu ska jag fortsätta se film innan det är dags att släcka och försöka sova så jag kommer upp imorgon och kan ta en promenad innan städandet! så godnatt!

and just forget the world

ångest ångest ångest.. det är väl ungefär det jag består av just nu.
och lite tomhet, panik och sorg.

och många sömnlösa nätter och orklösa dagar på det gör inte saker och ting mycket bättre. så nu ligger jag här igen, lyssnar på musik och stirrar upp i taket. tusen tankar som snurrar runt, men inga som gör mig nå klokare. jag måste nog vara en av de mest deprimerande människor faktikst. men det ska väl finnas folk till allt. så jag får väl ta på mig det! men nu ska jag lägga mig ochblunda så hårt jag bara kan tills jag somnar, för imorgon ska jag upp och göra lite nytta!





If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world


lets get twisted

hemma från vårdcentralen. inga jätteroliga nyheter direkt. men och andra sidan har jag ingen ork att bry mig särskillt mycket heller.
ingen öroninflammation iaf, dock någon annan sorts inflammation som kan ta flera veckor kanske månader att få bort. och inflammation eller ngt i näsan. och eftersom jag har för trånga gångar ska jag nu och som han sa, "kanske resten av livet" snorta nå näspulver som ska vidga mina gångar så jag kan börja andas med näsan kanske.. och en remiss till öron näsa hals på sjukhuset för att överväga operation. så... ja, det var dagens nyheter! skoj skoj....

sitter nu och hoster upp lungorna och överväger om jag ska göra någon mat eller svälta idag, det kurrar som fan men orken är på noll. jaja! hejdå!

dövöra

ojsan hoppsan. 1 vec ka och 3 dagar sedan jag skrev någonting här.. eller jao.. jag har skrivit men tagit bort skiten med tanke på vilket tillstånd när jag skrivit dessa milslånga texter om allt för mycket privata saker!

Så HEJ! nu kör vi!

sitter här i soffan min nu och är nästan helt döv på båda mina öron, vilket är fruktansvärt. förhoppningsvis hör jag lite bättre imorgon när jag vaknar eftersom jag då ska ringa vårdcentralen för att få en akuttid. men är orolig att jag inte kommer höra någonting alls eftersom det blir värre och värre för varje timme som går! ...
någonting som gör mig glad är iaf att min kära kära iphone är tillbaka hos mig. hel och fin!

nä nu ska jag slå på lite grey's och unna mig ett glas oboy. godnatt!

RSS 2.0