LCHF!

tänk att jag alltid glömmer att skriva här.. tråkigt! Eller så är det kanske för att det sällan händer någonting nytt och intressant att skriva om?!
 
Nu har jag iaf ia snart två veckor hållt till på Excellent Hudvård på dagarna för att göra lite nytta, känns jättebra och det är en så skön känsla att man faktiskt gör någonting av dagarna! Och att man faktiskt kan njuta av helg! 
Innan avskydde jag helgen eftersom jag endå alltid var ledig så var det inget speciellt, fast endå ville man göra någonting speciellt av den.. bara jobbigt kände jag! Men nu njuter jag! underbara helg! Underbara vecka! 
 
 
Förutom det så har jag precis mulat i mig flingor direkt ur förpackningarna samt slängt i mig några hårdmackor tills jag mår illa, ska nämligen sätta igång med lchf imorgon, dock inte stenhårt, har ju för första gången på kanske 15 år hittat någonting jag faktiskt kan få i mig till frukost, ja en halv banan!  haha sjukt jag vet, men det är anttingen det eller att jag ska ställa mig och göra smoothies varje morgon. Så en halv banan får det bli. Vilket egentligen inte borde rubba min diet särskillt mycket. 
I övrigt kommer jag undvika de mest kaloririka fetterna, så som tex grädde,då jag tycker det innehåller onödigt mycket kalorier för nästan ingenting alls! 
Men iallafullafall, nu har jag stoppat mina flingpaket och hårdbrödspaket längst bak i skafferiet och längst fram har jag lagt motivationen! Så imorgon blir det en halv banan, tonfiskröra samt lchf-tacogratäng och till det massor med vatten och te! 
 
Dock måste jag erkänna tt det inte blir till 100% förrän efter helgen eftersom det halloween, ja en av de bästa grejerna jag vet och det måste firas! Dock vet jag att rödvin faktiskt är tillåtet i dieten, dock kanske inte i den mänd jag planerat att koncumera, men förutom det ska jag nog lyckas hålla mig ifrån frestelserna! Finns ju faktiskt bra mycket gott man får äta också! så heja mig!

FREDAG

Ibland är livet bra underbart. När det tar en sån fin vändning som för mig nu! 
Var på möte idag och det gick super duper. Äntligen ska jag få jobba arslet av mig! Förhoppningsvis! 
Så nu är det bara att hålla tummarna en månad framöver för att det här projektet fungerar så jag har mitt på det torra! 
Känns så otroligt grymt bra! Och ska bli så spännande! 
 
Så nu sitter jag bara och njuter och väntar på att Linda ska höra av sig om vad kvällens planer är! Känner för att gå runt med ett leende på läpparna hela kvällen och fira och bara vara allmänt glad! 
 
WEHOOOOOOOOOOOOOOO! 

lördag

Gud så skönt det är att ta det lugnt på helgerna. Även om jag sitter och är sugen på att dra ut en sväng och inte för att jag är sugen på att dricka utan bara för att jag inte vill missa något, även fast jag vet att det väldigt sällan händer någonting speciellt. Men nu såhär i efterhand när jag spenderat Lördagskvällen på först hockey och sedan i soffan framför film med Jenny känner jag bara hur grymt skönt det är! 
 
Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå på en film att somna till och bara njuta av vetskapen att jag kommer vakna upp utan illamående och huvudvärk imorgon! UNDERBART! 
 
Och imorgon är det disneymaraton som gäller! Härliga härliga helg! 
Kan ju inte annat än bli frisk efter denna härliga lugna helg! 
 
GODNATT!
 

T.G.I.F!

Ännu en vecka har passerat.. eller snarare rusat förbi. Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så sjukt fort. Trots att jag varit eller ja är sjuk och inte gjort särskillt mycket har endå veckan bara sprungit iväg.
Dagen har iaf spenderats med att ligga i sängen eftersom jag inte alls kan sova på nätterna eftersom jag kostar, sover oroligt och drömmer sjukt mycket mardrömmar och bara yrar. 
Gick till mamma vid två men gick efter en timme eftersom hon inte ville bli sjuk så istället umgicks jag med Linda och Jenny, bara tog det lugnt hemma hos Linda innan jag och Jenny for och handlade innan vi åkte hem till mig för att mya framför x-factor och film. Mysig kväll med mina fina vänner är aldrig fel. Och det känns sjukt skönt med en lugn helg! 
 
Imorgon är det hockey som gäller och på kvällen har jag ingenting planerat ännu men någonting lugnt blir det iaf så jag kan bli frisk och sätta igång med träningen! 
 
Men nu ska jag slå på en till film och hoppas jag somnar snart eftersom Jenny somnade för länge sen och det ser så skönt ut! 
 
Godnatt! 
 

måndag

Måndag och  nya tag efter en vecka i dimman! Känns ofattbart skönt faktiskt! Dagen har spenderats allt för lämnge i sängen dock eftersom jag inte somnade förrän strax efter åtta imorse, efter det satte jag igång med det välbehövda storstädningen, och har nyss kommit hem efter att ha varit ner på ica och handla, grönsaker grönsaker, grönsaker, och nå nytt vitamin-hårdbröd jag hittade, spännande, hoppas det är gott! 
 
Och nu sitter jag och har precis SLÄNGT i mig en sallad och laddar nu för att ta tag i det sista va diskberget innan jag ska rensa på allt skit som ligger på mitt köksbord... ska bli skönt att se det där bordet igen faktiskt! Varit begravt i ett berg av böcker, pennor, block och skit... 
 
Sedan blir det bara till att ta det lugnt, ska upp klockan åtta imorgon till yrkeskonsult (tror jag de hette) innan det blir till att tvätta hela eftermiddagen! 
 
nä back tu buissneessssssss

RSS 2.0