Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.


det här med smink

Som ni nog alla förstått så är ju smink ett stor intresse.
Men nu är det illa. Inte bara att jag sover alldeles för länge för att ha tid att sminka mig ordentligt på morgonen men jag har noll inspiration.. Trots att jag spenderar 7-8 timmar på sminkshopen, måndag-fredag. Då är det grymt illa. Eller så är jag bara för feg... tråkigt




Bild 3: En bild på någon i din familj.

Blir en bild på mig och min fina fina lillebror :)


Bild 2: En bild på dig själv.


Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med.

Min fina vän Safina.


tjyyvar



Bild 1:
Någon du umgås väldigt mycket med.

Bild 2: En bild på dig själv.

Bild 3: En bild på någon i din familj.

Bild 4:
En bild på en konstig tid i ditt liv.

Bild 5:
En gammal bild på dig själv.

Bild 6:
En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Bild 7:
En bild som du aldrig lagt upp.

Bild 8:
En person som du saknar.

Bild 9:
Någon i din släkt.

Bild 10:
Någon du tycker är väldigt snäll.

Bild 11:
En person du kan berätta allt för.

Bild 12: En bild på din vardag.

Bild 13:
Du och någon klasskompis.

Bild 14:
En bild som påminner dig om gamla tider.

Bild 15:
En person som du vill vara med.

Bild 16:
En bild på dig själv.

Bild 17:
En ovanlig bild.

Bild 18:
En bild på din fritid.

Bild 19:
En person som är snygg.

Bild 20:
En bild på dina närmaste.

Bild 21:
En person som alltid ställer upp för dig.

Bild 22:
En bild på en tid du saknar.

Bild 23:
En bild från i somras.

Bild 24:
En bild som gör dig glad.

Bild 25:
En person som alltid gör dig glad.

Bild 26:
Någon/några som du alltid har roligt med.

Bild 27:
En bild som du alltid skrattar åt.

Bild 28:
En tokig bild.

Bild 29:
Den nyaste bilden på dig själv.

Bild 30:
Någon du aldrig kommer släppa taget om.

pusha pusha

Och så var man igång igen.
För ett litet tag sedan gick jag ju ner 5,7 kilo jättefort, vilket resulterade i att jag gick upp nästan allt men som sagt nu är jag igång igen. Och har lyckats gå ner snart två kilo på två dagar "diet". Kör på måltidsersättning, kött, sallad och ja sånt jag inser inte innehåller så mkt kalorier. Med andra ord. jag äter kalorisnålt!
Och måste tillägga att det går riktigt bra! Självklart är jag sötsugen, tröttare än vanligt och får lite småont i huvudet ibland. Men det får man leva med!

Ska man vara fin får man lida pin. Fast riktigt så illa är det inte!

två veckor

Två veckor har gått. Två veckor som verkligen sprungit förbi. Och nu är första gången jag verkligen tänkte på det. Och bara kände hur tårarna brände och sakta pressade sig fram. För första gången verkligen slog det mig vad det faktiskt är som har hänt. Samtidigt som jag inte alls förstår. Det är nog för overkliget på något sätt, så min hjärna och mina känslor kopplas bort. För trots att jag vet vad som hänt, så förstår jag inte och känner inte hur sjukt och illa det faktiskt är.



Ska se klart på Dear John och sova nu. Försöka rensa skallen för ett tag. Hoppas på några lättsamma drömmar och bra sömn. Imorgon kommer att bli en lång dag. En lång dag jag hoppas går snabbt och som jag ska ta mig igenom.
godnatt!

hjärta dig hjärta mig

Då var det alla hjärtans dag då. Än en gång. Lika ensamt som vanligt harj ag det också. Om inte ännu mer ensamt detta år. Önskar dock du fanns kvar och dela denna dag med. Men tur är inte riktigt min grej.
Så jag börjar dagen med en sorglig kärleksfilm. Och imorgon väntas Vårdcentralen, arbetsförmedlingen samt Sminkshopen. Sedan får vi se hur denna sorgliga dag slutar.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG iaf!


Bra Vecka!

Ja, jag har haft en riktigt bra vecka!
Måndag till fredag har jag varit på Sminkshopen, där jag som jag säker nämnt flera ggr, trivs som fisken i vattnet!
Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur mycket jag älskar smink och skönhet!
Bara det att, som ni kanske inte vet men jag bor ju hemma nu några veckor innan jag flyttar in i min nya lägenhet den 1 Mars. Med Det jag har med mig hit är ungefär en tvättkorg med kläder och två stora flyttkartonger fulla med smink och sådant! Ja, det kanske förklarar en hel del!

I onsdags var jag ju också på Medlepads Idrottsgala, eftersom min fina vän Liza Sjölund var nominerad i kategorin Unga Ledare var hon så snäll och tog med mig, så det blev trerättersmiddag och "schlagerdisko" halva onsdagsnatten, och vi hade riktigt riktigt trevligt!

I torsdags började jag halvt med pulverdiet. Smakar S*TAN. Men vad gör man inte för figuren. Går dock sådär eftersom jag tränar och inte riktigt hinner få i mig tillräckligt många shakar om dagen, så jag byter bara ut några måltider om dagen. Men det ska nog visa sig lite på vågen iallafall!

Igår var det lugnt. Kom hem efter en dag på sminkshopan och var konstigt nog på riktigt dåligt humör. Tror det berodde på att jag var trött bara och det dåliga humöret gick över efter ett litet tag så det blev film och mys med familjen.

Idag har jag varit och tränat med pappa och sedan bara tagit det lugnt, men ska om drygt en timme dra till Anna och Jocke för att se på Melodifestivalen och mysa!  Men först ska jag sminka mig eftersom man kommit hem med en hel den nytt från Sminkshopen! Så jag kan bara inte låta bli att prova allt!

ha en trevlig lördag gott folk!

sminkshopen

Ja, imorgon blir det mit femte dag där och jag trivs som fisken i vattnet!
Dagarna går så sjukt fort så jag blir lika förvånad varje dag då klockan blir sex och jag ska dra mig hemmåt. Men som dom säger, det går fårt när man har roligt, och det har jag!
Och det blir ju inte sämre när man kommer hem med ett gäng badbomber och sminkprodukter heller! Kalla mig ytlig, men det gör mig lycklig!

Nu tänkte jag bädda ner mig.. eller nä det har jag ju redan gjort, men jag tänkte iaf lägga mig bekvämt och göra lite sudoku tills jag känner att jag kan somna gott. För imorgon ska jag upp klockan nio för att hinna inviga mina nya produkter innan jag ska ner till Sminkshopen igen!



Ha det fint!






Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful

jag hade så mycket att skiva nyss. men jag kan inte finna några ord som sätter sig i ditt hjärta, i själ..
jag önskar jag kunde ge dig en känsla, och en vacker dag hoppas jag att jag hittar ett sätt att göra det på..


i hate to see you suffer

Blir nog inget överdrivet bloggande den närmsta tiden. Har en känsla av att livet kommer stå ganska still ett tag. Pga allt som hänt, och det är ingenting som jag tänker ta upp här. De flesta närmsta vet om det och där är det nog stop. För nu!
Så jag håller mig nu i mitt hörn, men kanske tar ett steg ut ibland för att kolla läget och känna hur det känns.
Men sedan vet man ju inte heller om allt kanske vänder en dag snart och allt klarnar upp.

men det är sånt som återstår att se.

tack. for you I will

Nu är jag som liten igen. Och måste lära mig allt på nytt. Börja om från scratch..
Jag är liten och klarar mig inte själv. Och måste säga att jag är grymt tacksam som har så många fina personer nära mig som hjälper mig, finns där och tar hand om mig. Finns inte ord för hur mycket ni gör för mig. Utan er skulle jag inte klarat mig, och det vet ni är sant.
Jag tog ett riktigt felsteg men som med hjälp av mina nära och kära kommer få mig på rätt väg igen. Det kommer ta sin tid, men för alla eran skull så kommer jag klara det. Det är för er jag kämpar på och det är för er jag kommer klara det.
En vacker dag kanske jag finner ett sätt att visa min uppskattning och hur glad och lyckligt lottad jag känner mig som har er alla. Tills dess hoppas jag att ni känner det inom er, hur mycket ni gör för mig genom att bara finnas!

Men för några dagar framöver kommer jag känna mig liten, rikigt liten, jag är bara några år igen, och jag börjar om igen. Jag kan behöva vaggas och få en trygg kram då och då. Sedan ska jag resa mig upp, det får ta sin tid men för er skull ska jag verkligen resa mig upp och bli stark. Det är det minsta jag kan göra nu.

ett stort hjärta och en bamsekram till alla er! (ni vet vilka ni är)





RSS 2.0