Svacka

känner att jag hamnat i en svacka...
och det betyder att jag gör saker jag inte borde & struntar fullt i de saker jag verkligen borde göra.. Vilket resulterar i en konstant ångest... Och det känns ju sådär...
Solen hjälper dock en aning. Den får en att faktiskt ta sig upp ur sängen tillslut även fast allt annat får mig att vilja ligga kvar!


Ikväll ska jag iaf äntligen ha en myskväll med Evelina! Så det är ju någonting att se fram emot! Men det är ju ett gäng timmar kvar tills dess så ska väl hitta någonting att fördriva tiden med så länge!

Hej!!!!


sol vind & vatten

Blev en utgång igår. tog det dock väldigt lungt.. trodde jag men vid närmare eftertanke så fick jagju faktiskt i mig en hel del igår. Dryck alltså! Matlusten är fortfarande ingen höjdare. Blev bjuden på mat av Liza idag, biteline pizza-salladsbuffé, lyckades få i mig ungefär två slicear och lite sallad sedan gick det verkligen inte mer och det hela resulterade i en inte allt för härlig magvärk. Dock bättre nu!

Nu sitter jag iaf och väntar på Evelina. Vi ska dricka kaffe och mysa innan det blir en liten sväng till Jacks ikväll! Möjligtvis färga ögonbrynen också! Kan bli spännande nu när mitt hår är så pass ljust! haha! skönt och sido, nu ska jag återgå till dumburken och dumpa det här! TJOFLÖJT!


sjukstuga

host host host...
nys nys nys...

ja så har mina dagar sett ut den här veckan. legat i feber och hemsk hosta, halsontet från helvetet och bara kurerat mig med ipren, hostmedicin och tabletter. och nu äntligen börjar jkag krya på mig. har vad jag vet inte haft någon feber idag och endast tagit en ipren. tagit mig en långdusch och även plockat lite här hemma så det går ju åt rätt håll iaf! Vaknade dock sex imorse och hade nå fruktansvärt ont i halsen m,en konstigt nog har det försvunnit nu under dagen och har bara jättelite ont just nu! vilket känns fantastiskt! är ju så hemskt att ha så ont i halsen.. har inte ätit något ordentligt sedan i måndags vad det nu var jag fick i mig då.

Pappa kom iaf förvbi för ngon timme sedan med en kasse med lättdryck, mjölkt, lite lösgodis och en grandiosapizza.. vilket jag inte alls gillar. men det var den nya inbakade så jag gav det en chans och värmde den i ugnen. inge större fel på den alls, så nu har jag fått i mig en tredjedel av den och det får allt räcka.

Nu har jag iaf myst ner mig i soffan med tända ljus och myser. saknar dock sällskap med tanke på att jag knappt träffat någon alls denna vecka vilket börjar ta kol på mig! fast å andra sidan kanske lika bra då jag har varit och är så pass hes som jag är..
men imorgon ska jag fan vara frisk! så ska återgå till mitt mys nu! HEJDÅ!


dag 3

Ja nu har jag lyckats äta riktigt bra i tre dagar. Och trots att jag är upp i människor som ständigt äter kakor, bullar och choklad har det gått riktigt bra!

Dag tre sägs ju vara den värsta dagen när man ändrar sina matvanor. Och jag som gick från att äta tårta, kakor och bullar i helgen till i princip inga kolhydrater så är det en stor förändring men endå går det så pass bra. Vaknade dock i morse med huvudvärk och lite ont i magen. Magen gick snabbt över men huvudvärken har kommit och gått under dagen.. Förutom det har sötsuget varit en pina.. Eller värst var det nog igår. Och nu är det borta! Så förutom det jag nämnt går det jättebra!

Imorgon ska jag sätta igång och träna också. Lyckats få med mamma också, så tisdag, torsdag och söndag hädanefter blir det träning med Mammsen på ego!
Känns bra att ha någon som drar i en ibland!

Men nu ska jag fortsätta läsa mina hälsoböcker som jag lånade idag!

NU KÖR VI säger jag bara! All in!


all this wat

why do I keep hitting myself with a hammer?
cause it feels so good when I stop....

när nu det blir!






FREDAG äntligen! Älskar fredagar!
Särskillt när solen lyser! Visserligen har den gått ner nu!
Har iaf varit på utbildningen idag, såklart! och bara slappat sedan jag kom hem därifrån! Men nu tänkte jag få i mig nå käk och hoppa in i duschen innan jag knäcker första ölen, slår på hög musik och glider runt och röjer här hemma innan jag bestämmer hur kvällen ska se ut! Lär sluta med en sväng på stan, men vi får se vi får se!

Nu ska jag iaf göra ett ryck, så magen slipper kurra och jag slipper stinka! HEJ HOPP!

upp och ner, ner och upp

Efter en jättekonstigt dag sitter jag nu i soffan och försöker samla tankar och känslor. Går sådär. På både gott och ont kanske.

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att skriva för mycket satt that's it!

Ska nog slå på en film nu och göra lite te och bara försvinna ett tag!

Imorgon är det iaf fredag, känns jätteskönt! Även om jag inte har några planer förutom utbildning till fyra. Aja adjökens!


RSS 2.0