aldrig

aldrig kan allt bara vara bra...
..kan inte folk bara hålla käften så vore allt fan bra!


dumma mig

och gör aldrig som jag säger..
inte var jag duktig och gick och la mig inte. nej, upp och hoppa klä på dig och åk bil några timmar. ja, precis det har jag gjort. dock var det väldigt skönt. rensa skallen lite.. jagmenar, jag kan ju endå inte somna. nu känner jag mig dock trött, men tankarna snurrar runt i skallen så frågan är om jag kommer kunna somna endå.

tankarna som kommer minst en gång om dagen. varför gör jag inte någonting åt saker och ting?
jag sover fel, jag äter fel, jag prioriterar fel. och jag gnäller på det. jag vill så gärna ändra på allt men gör fan inte ett skit för att få någonting annorlunda. så många gånger som jag säger, nu ska jag ändra på det och de och de o bla bla bla! skärpning! och så skjuter man på allt. jag börjar imorgon. från och med måndag. det vore omöjligt att ens räkna på ett ungefär hur många gånger jag säger det.. per månad.. eller ja per vecka!
åh,jag vill bara slå mig själv i ansiktet hårt och skrika "skärp dig någon jävla gång".. men är rädd att ingenting skulle ändras endå.

jag vill så gärna så jag förstår inte vad det sitter i .. jag vill börja nu! sova rätt, äta rätt och ta tag i allt viktigt! NU NU NU! men alltid kan man skylla på något. "ingen idé att börja nu då det snart är helg och jag har så mycket planerat" vilket resulterar i dålig sömn, dålig mat och alldeles för mycket dumheter!

så... HJÄLP!?




nu ligger jag iaf nerbäddad i sängen IGEN och ska faktiskt försöka sova. klockan ringer snart och jag kommer vara som en zoombie igen. jaja. skylla mig själv får jag göra. GODNATT!


true blood

Ojoj! när ska jag återuppta det här bloggen egentligen?!
Känns som om jag glömmer bort den lite allt för ofta nu!
Har å andra sidan kanske inte jättemycket att skriva om. Jag är konstant stressad över saker och ting men tar aldrig riktigt tag i någonting endå. Börjar lite smått innan det läggs åt sidan igen. Vet inte riktigt vad jag hamnat i för svacka! Men det är dagsa för förändring nu innan jag verklgien tappar allt!

Imorgon ska jag iaf till vårdcentralen äntligen, sist jag var där hade dom ju tydligen flyttat min tid utan att meddela mig så imorgon hoppas jag verkligen inte att det blir nå krångel. Det är iaf magen som ska kollas och jag hoppas på snabba resultat efter all denna väntan!

Sedan vid tretiden ska jag träffa liza för att sminka henne så att jag kan få in mina uppgifter för att sedan få de nya så även jag kan bli klar i tid till slutprovet.

PÅ kvällskvisten vankas bio med mamma. Självklart blir det skräck, paranormal activity!

Men nu ska jag slå på lite True Blood innan det är dags för sängen. klockan är ställd på 08.00 och det var ju inte igår direkt. så godnatt!


tidsfördriv men dock en uppdatering

1. Hur ser din drömkille ut? den listan kan göras lång.. 2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja 3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? linda 4. Hur lång är du? 1,60 5. Vilken är den senaste filmen du sett? 2 tredjedelar av titanic? 6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: varför är du arg då? :) 7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på vem 8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta 9. När såg du senast din mamma? förra veckan 10. Icke godkänt i något ämne? ja 11. Mvg i något? ja 12. När vaknade du idag? första gången 08.00 13. Vilken är din favoritplats? sängen skulle jag tro 14. Vilken plats föredrar du minst? vet inte 15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? ingen aning men inte här 16. Hur stor är din säng? 140 17. Vad sover du i? i en säng förhoppningsvis 18. Hur många kuddar har du i sängen? 7 19. Var har du bott/bor? bott.. jadu, granloholm, umeå, stan, wales, södermalm och nu stan 20. Tycker du om kinamat? javisst 21. Tycker du om kaffe? jodå 22. Vad dricker du helst till frukost? hm.. vet inte 23. Kan du spela poker? yes 24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? har för mig det 25. Vill du ha barn? ja någongång 26. Kan du några andra språk än svenska? engelska 27. Har du någonsin åkt ambulans? Jepp 28. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng 29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, nöjen osv 30. Är du cool? choop 31. Kan du rulla med tungan? JA! 32. Vem är den roligaste människan du känner? oj, vet inte 33. Vad har du för ringsignal? någon robot 34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja 35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? badlakan 36. Kan du byta olja på bilen? nä 37. Vilken var den senaste boken du läste? ingen aning 38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? jao 39. Dansar du i bilen? jodå 40. När var du i kyrkan senast? ingen aning 43. Har du någon tatuering? JA! 44. Tycker du om någon? många 45. Har du provat droger? och med det menas? 46. Röka eller snusa? snusa 47. Hur gammal är du? 21 än så länge 48. Vad är ditt mobil nummer? 49. Vad ska du göra ikväll? ja ikväll har jag varit både här och där och ska snart sova 50. Har du några syskon? ja, två bröder

MUA

Ja Justja! Har ju skickat in första uppgiften på mua- utbildningen. Här är anna med en sotning av mig.

Halvtaskig bild men skyller på att den är tagen med telefonen.


Utför

Ja käpp rätt åt helvete är det på väg att gå. Och jag gör knappt någonting åt det. Har inte varit till ö-vik och skolan någonting alls på flera veckor. Inte gjort någonting alls på statistiken och den kursen är slut om två dagar. Visst har jag ångest som vanligt. Men jag mår för bra för att det ska ta över så jag roar mig konstant istället. Måste verkligen ta tag i allt igen.

Känns som om jag släppt allting och bara gör det jag tycker är roligt. Men som sagt. Ska få ordning på det här också!

Annars flyger dagar och veckor förbi i väldans fart.. Känns inte så bra. Fortsätter det såhär så vaknar jag snart upp och är fyrtio och har ingen aning om vad jag gjort av tiden.

Men iaf. Festlig helg igen som vanligt. En halvlugn utgång i fredags och 40-årsfest följt av utgång igår. Riktigt roligt! Idag har man bara tagit det lugnt. Blev dock middag på jacks och en sväng bort till Linn.

Och nu ligger jag här och har jätteont i magen. Är rädd att det är blindtarmen som spökar igen. Och är det inte bättre imorgon och det visar sig att det är den så får dom fan ta ut skiten. Annars gör jag det själv! Jag menar, tredje gången gillt. Så det så!

Men nu blir det greys innan jag ska sova. Så jag kommer upp i hyfsad tid så jag kan ta tag i hemtentor och allt vad det är!

Godnatt!


RSS 2.0