bangarang

ännu en seg dag har passerat. sovit alldeles för länge, men efter det har jag iaf gjort lite nytta, som t.ex. postat blev som hamnat fel samt diskat mitt enorma diskberg, ÄNTLIGEN! Sedan var det ju det härt med att äta också, så efter disken var det dags för matlaging.. något jag antingen lyckas riktigt bra med eller så blir det så grymt äckligt så hela skiten åker i soporna. Och idag var inte min dag kan jag ju säga, första rätten, nån ful kyckling åkte i soporna, sedan var det broccoligratäng, samma där, rätt ner i soporna, så dagens första och enda mål mati dag blev två kokta ägg och lite broccoli, bra där!  haha tror det är dags att storhandla och möjligtvis börja följa recept eller göra någonting jag vet blir gott så man slipper dessa katastrofer! 
 
och ingen träning blev det idag heller, patricia kunde inte och eftersom min motivation inte är på topp ÄN så tog jag som sagt tag i disken och lite småstäd isället! 
 
men nu ska jag fortsätta se film och seda nför söka sova, för imorgon kan jag inte sova bort hela dagen inte för då ska jag minsan till tandläkarn och gapa. sedan förhoppningsvis träna! 
 
tjingtjong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0