dag 6

kan ju inte påstå att jag varit duktig i helgen direkt. visst blev de inge dålig mat, men vin och några päronsplit, även om de innehåller endast 55 kcal så är det ingen vidare känsla man har när man failar sådär. 
så det var bara att blicka frammåt och köra hårt idag! 
Så idag har jag varit riktigt duktig faktiskt. till lunch blev det en shake, och till "middag" klockan nio blev det 2 rågrut med ett ägg. utöver det har jag druckit 4 koppar te och några glas bubbelvatten. Och jag känner mig inte ens hungrig. Men dock väldigt trött. 
Nu väntar två lediga dagar och inget fusk hoppas jag, ska dock unna mig quesadillas imorgon, men då får jag se till att äta med måtta! Och det blir heller ingen shake till lunch imorgon då jag har kyckling som måste ätas upp innan den blir gammal. så lunchen får bestå av kyckling och broccoli, inte allt för kaloririkt! Ska även börja ta 1 synerlin om dagen. Så nu hoppas jag det ska hända grejer! 
 
Men nu blir det till att läsa lite motivarande bloggar innan det är läggdags! 
godnatt!

dag 4

inatt sumpade jag det här lite. var hemma ensam och ledsen och kände att jag bara ville äta och skita i allt.. så slängde i mig 3 ägg.... visst det kanske inte låter så farligt, men jag vill kunna hålla mig till det jag planerat att äta. . så känns lite fail..
men bara köra nya tag nu :)

mår dock rätt dåligt idag. . ont i huvudet och halsen och är inte alls nå pigg. . men men det ska inte få förstöra min lediga lördag! nu ett hopp in i duschen och srn fånga dagen som det så fint heter

people always leave

ungefär så känner jag just nu samtidigt som tankarna om kanske det är jag som får dom att försvinna
börjat fundera på om jag har nå slags fel som alltid lyckas förstöra när saker och ting äntligen börjat flyta på och allt känns bra. för det har aldrig hållt mer än en dag...
som ngn slags machosistisk gen som aldrig vill stt allt ska kännas bra.

bra fråga jag lär fundera på en livstid eller två. .

uäähkkk

dag 3

ja då är jag inne på dag tre utav minst 16 då d
et är stenhård diet som gäller. en liten kickstart helt enkelt! för att verkligen finna motivationen att äta rätt och träna.

dag 3-4 sägs ju vara de värsta. och jag känner ju av att jag ändrat min kost då jaghar en svag irriterande huvudvärk är sjukt trött och orklös men i det stora hela mår jag bra. och tror jag ska unna mig ett glas rött ikväll.

maybe maybe not
hare gott

RSS 2.0