då var helgen äntligen över

då var ännu en helg över, som har spenderats med utgångar, massa hockey och trevligt sällskap! 
Skönt endå att helgen är över, tycker dom förstör så mycket, jag vill ju alltid ut och roa mig och det sabbar hela min nyttighetgrej/viktnedgång...
Men imorgon är det måndag och nya tag. STENHÅRDA TAG! känns bra! 
 
Har även tagit mig en tankeställare underh elgen och kommit fram till att avsluta mina studier då jag känner att det inte är rätt. Så nu är det även nya tag på söka-jobb fronten! 

rensat skallen

Ja då har man varit i Birsta och rensat skallen. Skönt att faktiskt göra någonting på dagtid, annat än att försöka plugga menar jag! 
Men ikväll ska jag sätta mig och göra lite nytta iaf. Men först lite städning och en dusch! Är dock sjukt trött så är rädd jag kommer somna i duschen, men förhoppningsvis inte! 
 
Nä, lite nytta var det! 

plugg plugg pluggggg

försöker förgäves finna motivation till att studera. motivationen har verkligen varit på NOLL! men efter en liten pluggträff med Malin och Issa känns det en aning bättre, till jag kom hem och la fram alla böcker jag lyckats samla ihop nu... jag drunknar! 
 


vad har jag gett mig in på?!

ÅTTTAAAAAAAA

wohooo! insåg idag att jag gått ner 8 kilo. Trots allt fusk och ingen större ansträngning. wohooo!!! Endast 15 kvar! 
Så nu steppar vi upp lite och kör en aning hårdare! 
Men jag säger bara ÅH VILKEN HÄRLIG KÄNSLA även om det är lång väg kvar. Nu vet jag iaf att jag faktiskt kan! 
 

...

You've got the words to change a nation but you're biting your tongue
You've spent a lifetime stuck in silence afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it, how we gonna learn your song?
So come on come on, come on come on

You've got a heart as loud as lions so why let your voice be tamed?
Maybe we're a little different, there's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows so stop hiding it away
Come on, come on

nya tag

Då var helgen över då. Känns faktiskt skönt. Helt slut i kropp och knopp efter en tvådagars! Men kul har jag haft det även om ångesten alltid hälsar på såhär dagen efter! 
 
Har iaf legat i fosterställning hela dagen och som tur är har jag de bästa vännerna! Olle kom nämligen med ett friscomål, dricka och chips och kollade på skräckfilm med mig så nu mår jag mycket bättre!
Så nu sitter jag här i sängen i mitt fina nattlinne och ska slå på en film till innan jag ska sova! För imorgon är det dags att ta tag i studierna på riktigt! 
 
GODNATT!

städa rensa sortera

Kände att det var SFS' att rensa lite bland sminket. Är ju sämst på att slängde saker och då menar jag alla sorts saker allt från kvitton till trasiga strumpor till godispapper till kläder prylar ALLT! Men nu var det mina Mascaror som fick rensas. Gjorde iaf av mig med sisådär 8 stycken!! Ger mig själv en klapp på asken och säger bra gjort!!!


Sep. 13, 2012

Efter en dag full med plugg spenderar jag nu kvällen på stan med mat dryck och trevligt sällskap!!

Hoppas ni har en lika bra kväll som jag!


Pluggvägg


Från inget till allt

Oj oj!
Från att inte göra någonting händer nu massor. Förre veckan började jag plugga och pendlade då till Härnösand hela veckan för föreläsningar och nollning! Hade jättekul hela veckan även om man fick många klumpar i magen efter alla examinationsuppgifter vi fick. Men nu känns det lite bättre även om jag inte fått någonting alls gjort idag!

Har dock blivit av med katten. Han har nu fått ett bra hem där jag tror han kommer trivas jättebra eftersom jag inte riktigt kommer ha tid med honom då jag då och då kommer vara i Härnösand för skola!
Sedan vart jag erbjuden att stå på vikarielistan på hagaskolan vilket känns jättekul eftersom det är skönt att få lite erfarenhet av att jobba med barn!

Annars idag har jag bara tvättat och försökt organisera studierna samt skickat efter lite kurslitteratur och ska nu titta på sons of anarchy innan jag ska börja skriva ett referat!

Imorgon väntar en heldag med studier följt av lite mys nere på stan!


RSS 2.0