bekräftelse

Vad är det med allt detta sökande efter bekräftelse? Tycker det är så sorgligt. Självklart behöver alla människor få lite bekräftelse då och då. Men vissa tar det lite för långt kan jag tycka. När det går så långt så folk är villiga att såra andra människor för att få en gnutta bekräftelse från någon som egentligen inte betyder någonting för personen, då har det gått för långt.
Det är så sorgligt att se så fina människor bara sträva efter att få höra fina saker och ha någon som berättar hur fina och bra dom är, fast det egentligen inte finns någon attraktion tillbaka, men endå de ger sig in på det bara för att få den där bekräftelsen, tills att nästa person dyker upp vill säga.
Att inte bara inse varifrån den riktiga bekräftelsen kommer ifrån istället för att ta den för given, det får en att må så mycket bättre än att från nya personer titt och tätt få några fina komplimanger som efter några veckor är som bortblåsta och glömda.

Är dom små orden verkligen värd alla tårar och all smärta de framkallar någon som ger en allt det där och så mycket mer, men som man valt att blunda för och ta för givet eftersom man vet att den personen verkligen tycker så. Det är väl det som är den viktiga och riktiga bekräftelsen inte när den kommer från någon som inte ens känner en, som tycker man ser bra ut utan att veta någonting mer. Utan att ha sett det som verkligen är vackert hos personen i fråga. Det kanske är så vi fungerar ibland, vi ser inte det som egentligen betyder.. men vissa borde verkligen ta och tänka om. Vad får mig att må bäst i längden? Vad det är värt att förlora för att få lite bekräftelse som sedan glöms på en kvart..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0