kost och träning

Kom just hem från ett jättedåligt träningspass på ego, känns som om jag bara gick dit och svettades lite av att bara kolla på maskinerna. Men ja kämpade på så gott jag kunde, men känner verkligen att jag tröttat ut musklerna rätt bra dom här två dagarna, så nu ska jag avstå träningen imorgon och på lördag och istället slita lite extra på jobbet, så blir ju även det som ett träningspass!

Det här med träningen får mig verkligen att ändra min kost, jag äter så mycket bättre när jag tränar utan att ens behöva anstränga mig. Hade både godis, tacochips och mina nya favoriter cheese crunchers (heter de så?) hemma men allt åkte i soporna igår, känner verkligen inget sug för det alls.
Min största matkälla är ÄGG, jag lever typ på ägg, inte helt såklart, oftast hårdbröd och ägg, men idag ska jag nog snika lite riktig mat hos mor och far, även om ägg är en stooor favorit!

men nu ska jag vila lite innan jag ska göra mig i ordning för en runda på stan med moder och fader. Ska nämligen införskaffa ett måttband, så jag kan mäta min NERGÅNG! ;D Litar inte riktigt på vågen i början när jag tränar, eftersom muskler väger mer än fett, även om jag inte får massa muskler på en gång. Eller jag har faktiskt ingen aning, men det är ju hur jag ser ut som jag vill ändra bra (bland annat) så måtten säger mer än vågen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0