what you feel is what you are and what you are is beautiful

Oxen

Oxen Vecka: 49 (2009-11-30 - 2009-12-06)

Du har ett stort hjärta och slår knut på dig själv för att hjälpa någon som det inte går så bra för just nu. I slutänden kanske det resulterar i att den här personen sitter med bättre kort på handen än vad du själv har, men det spelar ingen roll. För dig är generositeten i sig belöning nog. Du mår fantastiskt bra av att vara den som ger.



1990 - HÄSTENS ÅR - KINESISKT HOROSKOP


Hästar älskar livet och är sexuella, charmiga, populära och lynniga. De är vackra och välvårdade. De har seriösa egenskaper som hårt arbetande, lojala och ihärdiga. De är bra på att konversera och har alltid skvaller och nyheter att dela med sig. Hästar är mycket sociala och oavsett yrkesval kommer valet alltid att involvera nära samarbete med andra. Hästar är extremt tävlingsinriktade och måste vinna till var pris. De är energiska och kämpar hårt, men framför allt annat värderar de sin frihet mest.

Hästar är attraktiva personer som står för både sensualitet och sexualitet. De har en sökande själ och i kärleken är de mycket på och av. De är snabba på att bli intresserade av andra, men tappar lika fort intresset. De faller kontinuerligt in och ut ur kärleken. Hästar är hetlevrade och agerar efter impulser. Du måste ha tålamod med hästar då de inte gillar rutiner och är mycket egocentriska och bryr sig sällan om andras probelm.

Hästar är intelligenta och sluga i affärer. De är mycket hårt arbetande och vill att saker och ting ska ske på deras vis. De har svårt att följa rutiner och gillar att improvisera och vara kreativa. Hästen har ett gott självförtroende och litar på sina känslor. Trots sin egoism delar Hästen med sig till andra. De hör hemma i yrken med mycket människokontakt, men gillar att själva vara ansvariga för sina framgångar. De har en sådan stark personlighet att de genast blir respekterade och omtyckta av omgivningen. Hästen älskar både fysyiskt och mentalt arbete. De arbetar dygnet runt om så krävs och slutför alltid antagna engagemang. För att nå sina mål kan de vara bryska och kliva på andra.

Hästen passar bäst med hunden och fåret. Hästen passar mindre bra med draken och apan.



KELTISKT HOROSKOP - VALNÖTSTRÄD
Datum:

21/04 - 30/04
24/10 - 02/11


Valnötsträdpersoner är själsnaturer och de leds oftast av känslor. För att de ska bli stabila som vuxna måste de uppfostras i tydlighet och talas till i klarspråk. Varje lögn, liten som stor, är ohälsosam för dem i ung ålder. Valnötsträdpersoner söker ofta stöd i mindre grupper.

Valnötsträdpersoners behov av trygghet gör dem till mycket duktiga byggare och heminredare. De bestämmer sig alltid för kvalité med varaktiga egenskaper. De älskar allt materialistiskt och de har en stark känsla för skönhet, harmoni, konst och kultur.

Deras åsidosättande av säkerhet och förkärlek till rutiner medför att de ofta ses som oflexibla och envisa. Trots deras behov av harmoni kan de bli aggressiva då de bedöms för hårt och då deras trygghet äventyras. Nya ideér och saker som ej har beprövats ses som ett hot.

Valnötsträdpersoner beskrivs bäst som trofasta. De är mycket emotionella, passionerade och förstående. De ställer alltid upp för familjen och de närmaste. Då behovet av trygghet är uppfyllt kommer de kunna att öppna sig mentalt och helt nya dimensioner av livet kommer att upptäckas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0