Fight

Har efter all denna tid kommit på vad jag är riktigt riktigt bra på..
... Att hitta fel i allt!


Tears in heaven

Ja ni gott folk. Hade så mycket att skriva men det sket sig. Sitter med en tår i ögat eller två efter att något sorgligt dök upp framför näsan på mig. Så sjukt att folk bara kan försvinna från en.. Kan inte ens tänka mig hur det är!

Annars gör jag inte så mycket, strök en röd duk till köksbordet just, men den var alldeles för liten för mitt stora köksbord!! Så nu vet jag inte allt hur jag ska få det rött och juligt där inne. Får väl införskaffa någonting nytt! Får se om jag hittar nå krams på dollar store imorgon! Haha!

Förutom det imorgon är det återigen dags för att få några sminkningar gjorda! Skickade in uppgifter idag men måste verkligen lägga på ett kol då jag ligger väldigt mycket efter! Så nu är det gasen i botten som gäller!

Men nu lockar sängen och ett stort glas isvatten! Godnatt!

 


slut som artist

Precis slagit mig ner i soffan efter en natt bestående av jobb på oscar. Trots att jag kännr mig risig och låg hemma hos mor och far utslagen igår istället för jobb så gick det bra.. tills att man satte sig ner och slappnade av och andades. då kom huvudvärken från helvetet och hjärtklappning upp i halsen.

Men nu är jag äntligen hemma iaf, faaaaantastiskt skönt måste jag säga! Känns dock en aning tungt att behöva hoppa in i duscen, även om jag vet att det är sååå värt det när det är gjort!

Så lika bra att klä av sig och hoppa in innan jag ska bädda ner mig och slå på en film att somna till!

så tack och godnatt!


RSS 2.0